ZİRVEDKLER LONCASI SOHBET SAYFASI
Re: ZİRVEDKLER LONCASI SOHBET SAYFASI
hatice ben nerde yer ayarlıyormusun yok öyle bişi 24 saattir ağzıma alkol sürmedim
Bacardi
Bacardibüyü
Zirvedklertarik
Aşksız olma ki ölmeyesin. Aşkla öl ki diri kalasın
Bacardibüyü
Zirvedklertarik
- Zirvedklerecitah
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Zirvedklerhakan yazdı:SENDE NE COK ŞEY İSTİYON : :mrgreen:Zirvedklerecitah yazdı:Zirvedklerhakan yazdı:İSTTEDİGİN BETA CARI OLSUN AL BENİMKİLER SENİN OLSUN GMLER CİMRİDİR VERMEZ
versin demiyozki benim Ecitah charını yılbaşı hediyesi ayağına hokuspokus yapsın lar büyük harf olsun koskoca 3 yıldızı var onun boynu bükük mü kalsın oda istemezmi hayır vazgeçtim ismim altın harflerle yazılsın![]()
annemin dr gibi konuşdun vala
Zirvedklerhakan yazdı:TARIK SEN CEHENNEME GİDERSEN CEHENNEM HAVAYA UCAR :twisted:tarik yazdı:hatice ben nerde yer ayarlıyormusun yok öyle bişi 24 saattir ağzıma alkol sürmedim:mrgreen:
böyle konuşma hakan melek gibi adamız bu forumda bayan arkadaşlarımızda var onlar karşısında kötü bi izlenim yaratmak istemeyiz dimi
Bacardi
Bacardibüyü
Zirvedklertarik
Bacardibüyü
Zirvedklertarik
- Zirvedklerecitah
- İri Fare Avcısı
tarik yazdı:Zirvedklerhakan yazdı:TARIK SEN CEHENNEME GİDERSEN CEHENNEM HAVAYA UCAR :twisted:tarik yazdı:hatice ben nerde yer ayarlıyormusun yok öyle bişi 24 saattir ağzıma alkol sürmedim:mrgreen:
böyle konuşma hakan melek gibi adamız bu forumda bayan arkadaşlarımızda var onlar karşısında kötü bi izlenim yaratmak istemeyiz dimi
senin bayan arkadaşlarını yesinler
buarada tarıkcım bukadar bkdan bir imza görmemişdim onuda gördüm sayende ..neymiş neyy aşkla yaşa zinde kalmı neyy
aynı zamanda şeytan melek değildir hakan oku biraz cahillerrr :lol:
ve ben uyucam sende dediğimi yap yarın haberleşiriz byebye
-
- Acemi Savaşçı
Çok özür dilerim forumu kullanmayı bilmiyorum haticeyi önceden tanıdığım için yazdım. Biri varsa online bana bugün yöneticisinin kim olduğunu nasıl bulabilecğimi söylermi acaba? Teşekkürler
Aşksız kalma ki ölmeyesin, aşkla öl ki diri kalasın Hz. MevlanaZirvedklerecitah yazdı:tarik yazdı:Zirvedklerhakan yazdı:TARIK SEN CEHENNEME GİDERSEN CEHENNEM HAVAYA UCAR :twisted:tarik yazdı:hatice ben nerde yer ayarlıyormusun yok öyle bişi 24 saattir ağzıma alkol sürmedim:mrgreen:
senin bayan arkadaşlarını yesinlercnm arkadaşım benim ..
buarada tarıkcım bukadar bkdan bir imza görmemişdim onuda gördüm sayende ..neymiş neyy aşkla yaşa zinde kalmı neyy![]()
aynı zamanda şeytan melek değildir hakan oku biraz cahillerrr :lol:
ve ben uyucam sende dediğimi yap yarın haberleşiriz byebye
Bacardi
Bacardibüyü
Zirvedklertarik
Bacardibüyü
Zirvedklertarik
canım arkadaşım bilmeden konuşma bidaha....
Bacardi
Bacardibüyü
Zirvedklertarik
Bacardibüyü
Zirvedklertarik
- Zirvedklerecitah
- İri Fare Avcısı
capricorn5470 yazdı:Çok özür dilerim forumu kullanmayı bilmiyorum haticeyi önceden tanıdığım için yazdım. Biri varsa online bana bugün yöneticisinin kim olduğunu nasıl bulabilecğimi söylermi acaba? Teşekkürler
nick yabancı gelmiyor ama tanıyamadım .beni önceden tanıyan forum kullanmasını bilmeyen varsa bu sayfaya yazabilir
- Zirvedklerecitah
- İri Fare Avcısı
sana gelelim aslında sen yazınca anlamını yitirmiş cümletarik yazdı:canım arkadaşım bilmeden konuşma bidaha....
ve o aşk ayşe fatma aşkı değil ilahi aşk, mevlananın yazısı ise o. yani yanlış mekan yanlış imza yanlış insan olunca karışıyo
- Zirvedklerecitah
- İri Fare Avcısı
İki parmağının ucunu gözüne koy. Bir şey
görebiliyor musun dünyadan? Sen göremiyorsun
diye bu alem yok değildir.
Pisler, pisliklerini yapar ama sular da temizlemeye çalışır.
MEVLANA