Lonca Savaşları - Fikstür
- MrGcK
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Zaman
Re: Lonca Savaşları - Fikstür
Lonca : Siblings Of Times
Savaşacak Karakter : ZamanxIKöTüI [Savaşcı]

- Ҳҳ●●•٠ ZaMaNxTeaM ٠•●●ҳҲ
- ByKaLpSiZzZ
- Salgın Koruyucusu
Lonca: Troyaxx
Savaşacak Krakter:TroyaxxFıRtInA [ Savaşcı ]
Savaşacak Krakter:TroyaxxFıRtInA [ Savaşcı ]
Sigara SağLığıma Sen YaŞantıma ZaRaRLıSıNnN.....

- DjYaNdAnGeL
- Cin Avcısı
Lonca : Siblings Of Times
Savaşacak Karakter : ZamanxIKöTüI [Savaşcı]
djYanDanqeLL - AntekeLi- -
Merhabalar , bir kaç cümle lafım birşey söyliycem istersenız hesabımı banlayın istersenız charımı UMURUMDA DEĞİL!
PvP diyorsunuz , teke tek ws atılıcak . Hoş,iyi güzel . 1 e 1 ws de ne zaman iksir içiminin serbes olduğu görülmüş söylermisin bana yetkili olan hangi BEYİNSİZ ARKADAŞSA ? İksiri geçtim Savaşçı Ws Savaşçıda kaçmak ne demek ? 1 dakika kaçmanıza müsade var
Esprimi yapıyosunuz siz ya ? Aylarca emek veren , bıçak setini tamamlayan ve bu tura gelebilmek için defalarca galip gelen arkadaşlarımın yarı finale yükselmesini siz ayının kanatmasına yada büyü bozmanın savaşçı etkilerini bozma şansınamı bırakıyorsunuz ? SİZ BEYİN ÖZÜRLÜMÜSÜNÜZ ? Kusura bakın ama SİZDEN VE YAPICAĞINIZ OYUNDAN Bİ B O K OLMAZ !
Selametle.
PvP diyorsunuz , teke tek ws atılıcak . Hoş,iyi güzel . 1 e 1 ws de ne zaman iksir içiminin serbes olduğu görülmüş söylermisin bana yetkili olan hangi BEYİNSİZ ARKADAŞSA ? İksiri geçtim Savaşçı Ws Savaşçıda kaçmak ne demek ? 1 dakika kaçmanıza müsade var
Selametle.
[ . ''Mc''erdem , Megax''Mc'' , Q''MC''ERDEMQ , Hanedanx''Mc'' , CooL''Mc''. ]
2008 - ∞
Erdem GÜRSAN
2008 - ∞
Erdem GÜRSAN
QMCERDEMQ yazdı:Merhabalar , bir kaç cümle lafım birşey söyliycem istersenız hesabımı banlayın istersenız charımı UMURUMDA DEĞİL!
PvP diyorsunuz , teke tek ws atılıcak . Hoş,iyi güzel . 1 e 1 ws de ne zaman iksir içiminin serbes olduğu görülmüş söylermisin bana yetkili olan hangi BEYİNSİZ ARKADAŞSA ? İksiri geçtim Savaşçı Ws Savaşçıda kaçmak ne demek ? 1 dakika kaçmanıza müsade varEsprimi yapıyosunuz siz ya ? Aylarca emek veren , bıçak setini tamamlayan ve bu tura gelebilmek için defalarca galip gelen arkadaşlarımın yarı finale yükselmesini siz ayının kanatmasına yada büyü bozmanın savaşçı etkilerini bozma şansınamı bırakıyorsunuz ? SİZ BEYİN ÖZÜRLÜMÜSÜNÜZ ? Kusura bakın ama SİZDEN VE YAPICAĞINIZ OYUNDAN Bİ B O K OLMAZ !
Selametle.
+

1- Uyandım
2- Dışarı çıktım
3- Onu gördüm
4- koşarak sarildim
5- Onu öptüm.
Aslında sırası şöyledir: 2, 3, 4, 5, 1.
- CccYasinccC
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: H İ C R E T
MERAN BEOWULF
- CLoSeR
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: SaDaKaT
Bugun meran sunucusundakı lonca savasları sırasında El kahhar loncası savasacak lıstesındekı buyucu MaÇaxKıZı ıcerde oyun hatası yuzunden kımse dalamadı ve bu sebebten dolayı bu cara 1 gunluk blog attılar bızım yedek lsıtemızdekı buyucunun sıfresı olmadıgından ve kendısı oyunda olmadıgında dolayı savasları kaybettırdıler suclu bız olduk ve elendık sımdı soruyorum bu oyunda adaletmı var bıze yapılan nedır ?
Güzel bir maceraydı...
Başlangıc: Yorgunxgeceler->SoNxNeFeR<-->Bitiş: xCLoseR->YouNeveRKnow
Nusret YEŞİLBAŞ
THE END
- Kaspiyan
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Nusret kardeşim ilk önce senin adına ve Loncan adına üzüldüm.CLoSeR yazdı:Bugun meran sunucusundakı lonca savasları sırasında El kahhar loncası savasacak lıstesındekı buyucu MaÇaxKıZı ıcerde oyun hatası yuzunden kımse dalamadı ve bu sebebten dolayı bu cara 1 gunluk blog attılar bızım yedek lsıtemızdekı buyucunun sıfresı olmadıgından ve kendısı oyunda olmadıgında dolayı savasları kaybettırdıler suclu bız olduk ve elendık sımdı soruyorum bu oyunda adaletmı var bıze yapılan nedır ?
Belki Sizleri finalde görmek isterdim. Ama sayın GM'ler sözde daha doğrusu Gm sanan bir kaç kişi yüzünden ve oyundan kaynaklanan bir sorun yüzünden Bu tarz hata yaşanması ve hiç bir açıklama yapmayan veya yapma gereği duymayan oyun yöneticilerini kınıyorum.
En azından Bu vs'nin tekrarlanması gerekmektedir.
Oyundaki arkadaştan aldığım habere göre data ayarlarıyla oynamışsınız Sözde ama bu güne kadar Benim kadar data ayarlarıyla oynayan biri yok sanırım Ama öyle bir hileye henüz rastlayamadım.
Diyeceğim şudur ki Sayın Oyun Yöneticileri yine yaptıkları etkinliği ellerine yüzlerine buluştırdılar. Ama nasıl temizleyeceklerini bilemedikleri için hiç bir açıklama yapamamışlar. Umarım en kısa sürede bu hatanın düzeltilmesi temennisinde bulunuyorum.
iyi Forumlar...
Kızkulesi
İkinci Bayan Maresel
MutLuLuk ♥.
İkinci Bayan Maresel
MutLuLuk ♥.
Merhaba CLoSeR,CLoSeR yazdı:Bugun meran sunucusundakı lonca savasları sırasında El kahhar loncası savasacak lıstesındekı buyucu MaÇaxKıZı ıcerde oyun hatası yuzunden kımse dalamadı ve bu sebebten dolayı bu cara 1 gunluk blog attılar bızım yedek lsıtemızdekı buyucunun sıfresı olmadıgından ve kendısı oyunda olmadıgında dolayı savasları kaybettırdıler suclu bız olduk ve elendık sımdı soruyorum bu oyunda adaletmı var bıze yapılan nedır ?
Diğer başlıkta verdiğim cevabı yineliyorum.Lonca mensubunuzun karakterine etkinlik esnasında ısrarla iki kullanıcının girmesini anlayamamakla beraber,lonca savaşında hasar almayan bir karakterin savaştırılamayacağının altını çizmek isteriz.Karakterin bir günlük süreyle banlanması hatanın menfi kullanılmaması adına güncellemeye kadar uygulanan normal bir prosedürdür,ki savaşı lehinize kullanmaya çalıştığınız bu hataya rağmen kaybettiğinizin altınıda çizmek isteriz.Lonca savaşları gün ve saatleri ,etkinlik takvimi,sunucu genel sohbet ve etkinlikler bölümlerinde günler öncesinden duyurulmuştur,dolayısıyle lonca asıl ve yedek kadrosu olarak oyunda olmak ya da olmamak sizin tasarrufunuzdadır.
İyi eğlenceler.
- CLoSeR
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: SaDaKaT
asıl oyuncum oyundayken yedege ne gerek vardı tabı onada ban attınız...Zifan yazdı:Merhaba CLoSeR,CLoSeR yazdı:Bugun meran sunucusundakı lonca savasları sırasında El kahhar loncası savasacak lıstesındekı buyucu MaÇaxKıZı ıcerde oyun hatası yuzunden kımse dalamadı ve bu sebebten dolayı bu cara 1 gunluk blog attılar bızım yedek lsıtemızdekı buyucunun sıfresı olmadıgından ve kendısı oyunda olmadıgında dolayı savasları kaybettırdıler suclu bız olduk ve elendık sımdı soruyorum bu oyunda adaletmı var bıze yapılan nedır ?
Diğer başlıkta verdiğim cevabı yineliyorum.Lonca mensubunuzun karakterine etkinlik esnasında ısrarla iki kullanıcının girmesini anlayamamakla beraber,lonca savaşında hasar almayan bir karakterin savaştırılamayacağının altını çizmek isteriz.Karakterin bir günlük süreyle banlanması hatanın menfi kullanılmaması adına güncellemeye kadar uygulanan normal bir prosedürdür,ki savaşı lehinize kullanmaya çalıştığınız bu hataya rağmen kaybettiğinizin altınıda çizmek isteriz.Lonca savaşları gün ve saatleri ,etkinlik takvimi,sunucu genel sohbet ve etkinlikler bölümlerinde günler öncesinden duyurulmuştur,dolayısıyle lonca asıl ve yedek kadrosu olarak oyunda olmak ya da olmamak sizin tasarrufunuzdadır.
İyi eğlenceler.
Güzel bir maceraydı...
Başlangıc: Yorgunxgeceler->SoNxNeFeR<-->Bitiş: xCLoseR->YouNeveRKnow
Nusret YEŞİLBAŞ
THE END