İKV 5. Yıl Lonca Savaşları!

İKV Dünyasına yönelik etkinlikler ve etkinlik önerileri
Kullanıcı avatarı
daimon
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: İKV 5. Yıl Lonca Savaşları!

Mesaj gönderen daimon »

bilall yazdı:
Jethawk yazdı:
bilall yazdı:
Jethawk yazdı:Merhaba ,

Gerçekten güzel bir etkinlik olacağına inanıyorum . Umarım saygı ve sevgi çerçevesinde gelişir tüm olaylar . Hayırlı olması dileklerimle .

İyi forumlar .

Merhaba, neyin güzelliğinden söz ettiğini ben anlamadım. Açıklarsan sevinirim. Lonca Savaşının sadece 3 sunucuda yapılması güzel bir etkinlik ise böyle düşünen herkes Egoist'tir.
Böyle bir etkinliğin olması çok güzel fakat, etkinliğin olamayacağı sunucuları düşünmeden böyle yazmayın. Eğer Tüm sunucularda herkesin katılabileceği bir Lonca Savaşı düşünülseydi hem saygı ve sevgi çerçevesinde olurdu, hem de herkes için hayırlı olurdu.

İyi oyunlar.

Gerekli açıklamalar yapılıyor . Görebileceğin üzere .
Nerull yazdı:Daha fazla loncamızın katılabilmesi adına başvuruların sona erme tarihi Perşembe akşamına kadar uzatılmıştır.

İlginize teşekkür ederiz.
Rehber olmak veya Destek Takımı'ndan olmak sorgusuz sualsiz ve araştırmasız yönetici yanlısı olmak mıdır ?
Biz neyi tartışıyoruz neyi anlatmaya çalışıyoruz hiç bakmıyorsun, konu ile alakan yok kalkıp 'Gerekli açıklamalar yapılıyor' diyorsun. Açıklamayı senden önce okudum orası kesin. Ama senin anlamadığın nokta şurası;
Lonca Savaşı'na Loncaların katılması için öncelikle 5 sunucuda 9 adet ARZ LONCASI bulunması lazım.Lonca Savaşı'na katılmak için konulan bu şart zaten kafadan 4 sunucuyu siliyor, etkinlik yapamaz duruma getiriyor.
Sunucularda Arz Loncası çok az ve kalkıp 9 ARZ 9 Lodos Loncası katılması dahilinde Etkinlik gerçekleşecektir diyor.
Bana açıklama yapılmasına gerek yok, çözüme gerek var. Sorun da gayet net ve açık.

Lonca Savaşına katılmak için şart koyulan 9 Arz Lonca maddesini değiştirmeleri lazım.
Bir etkinliğin güzel olabilmesi için, genel olarak oyuncuları mutlu etmesi lazım.
Belli bir kesit için bazı kurallar konulmasın lütfen.
Ne kadar güzel yazıyor, fakat hala rehber arkadaşımız anlamamakta ısrarcı gözüküyor. 5 tane arz lonca olan sunucuya 2 veya 3 günde 4 tane daha mı lonca ekliyecekler ? Beyin kapasitesinde ya bir sorun var, ya da bunun altında kötü kokular seziyorum. Ertelediler, yapacakları bişey yok çünkü bu erteleme süresinde de ne açıklama yapacaklarını düşünmüşlerdir herhalde.
Artık eski formu kalmadı yöneticilerin. Ya kodların uzunluğu artık çıkmaz bir yere geldi de akılları kod satırlarında kaldı ya da laf olsun torba dolsun misali bir şeyler yapmaya çalışıyoruz biz de demeye çalışıyorlar.
Yazık..
Sancak-AkaDeMisYeN
Anka-KoPCazZ

İlim ilim bilmektir, İlim kendin bilmektir.
Ya sen kendini bilmezsen bu nasıl okumaktır.

Hak yolunda ölmekse kaderim, kaderimin ellerinden öperim.
Nerull
Legendary Developer
Sunucu: Anka
Lonca: Beyaz Büyücüler

Mesaj gönderen Nerull »

Güzel önerileriniz ve sunduğunuz fikirler için teşekkürler arkadaşlar.

Tüm sunucularda ne kadar lonca bulunduğu; kaçının Arz, kaçının Lodos tarafında yer aldığı ve hangilerinin etkinlik için yeterli olabileceğini öncesinden istatistiklerden gözlemledik. Lonca savaşlarının bu formatta yapılmasının amacı biraz da sunucularda sayıca daha az olan klanlara ilişkin loncaların kurulmasını ve birliğin sağlanmasına teşvik etmekti.

Etkinliğimizi tüm camiaya daha önce duyurarak bu konuda teşvikleri yaygınlaştırmayı ve hatta tüm sunucularımızda Lonca Savaşı etkinliğinin yapılmasını , eşi benzeri olmayacak ödüllerin ise her sunucuda yer almasını can-ı gönülden isterdik. Ancak 5.Yıla özel hazırladığımız planların değişmesi sebebiyle duyurularımızı başvuruların açılmasından yalnızca birkaç gün öncesinden yapmak zorunda kaldık.

Tüm sunucularımızda Arz ve Lodos lonca sayılarımızı eşitleyemesek te başvuruları inceleyerek, belki biraz da kuralları esneterek hangi sunucularımızda etkinliklerin düzenleneceğini duyuracağız. Bunun yanı sıra etkinliğimizin şimdiye kadar hiç görülmemiş eşsiz ödülü ile ilgili duyurularımızı da kısa bir süre içinde yapacağız.

Ayrıca bazı oyuncularımızın İstanbul Kıyamet Vakti oyunumuza getirdikleri karamsar bakış açılarının aksine oyunumuzun geliştirme süreci önceden olduğu gibi sürekli devam ediyor.

İKV'mizin 5.Yılına dair sürprizlerimiz bunlarla bitmiyor. 5.Yıla yaraşır güzel haberler almaya devam edeceksiniz. Bizden haber bekleyin ;)

Saygılarımızla
Kullanıcı avatarı
heyyo
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Anka
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Tılsım_DEVA_Anka

Mesaj gönderen heyyo »

Nerull yazdı:...Etkinliğimizi tüm camiaya daha önce duyurarak bu konuda teşvikleri yaygınlaştırmayı ve hatta tüm sunucularımızda Lonca Savaşı etkinliğinin yapılmasını , eşi benzeri olmayacak ödüllerin ise her sunucuda yer almasını can-ı gönülden isterdik.
.
.
.
... Tüm sunucularımızda Arz ve Lodos lonca sayılarımızı eşitleyemesek te başvuruları inceleyerek, belki biraz da kuralları esneterek hangi sunucularımızda etkinliklerin düzenleneceğini duyuracağız.
Herkesin bildiği gibi o hediyelere sahip olmayı, lonca savaşına dahil olmayı tüm sunuculardaki neferler,loncalar ister ve bencede tüm oyuncularımızın (bizim) hakkımız.
Etkinlik yapılıyorsa bunun belli kuralları olmalı tabikide ama bu kurallar tüm sunucuları kapsamalı fakat sunucuyu etkinlik dışı bırakmamalı bunun adı lonca savaşlarıysa burdada güçlüleri seçiyorsak 2 lonca dahi olsa gücünü gösterebilmişse bende varım diyorsa halen daha bu oyunun o sunucusunda oynuyorsa herkese tanınan hakkı kendinede tanınmasını ,verilen hediyeleri kazanmasını,yapılan etkinlikte yer tutmasını sonuna kadar hakediyodur, en azından benim düşüncem bu..
Sizlerde bunları düşünerek kuralları esnetirsiniz umarım,sonuç olarak herkesin istediği olur..
TUGİ
MAJEZİK
Kullanıcı avatarı
TurkxxSamSunSiFa
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Tılsım
Lonca: Bizifarklı Clan

Mesaj gönderen TurkxxSamSunSiFa »

Nerull yazdı:Güzel önerileriniz ve sunduğunuz fikirler için teşekkürler arkadaşlar.

Tüm sunucularda ne kadar lonca bulunduğu; kaçının Arz, kaçının Lodos tarafında yer aldığı ve hangilerinin etkinlik için yeterli olabileceğini öncesinden istatistiklerden gözlemledik. Lonca savaşlarının bu formatta yapılmasının amacı biraz da sunucularda sayıca daha az olan klanlara ilişkin loncaların kurulmasını ve birliğin sağlanmasına teşvik etmekti.

Etkinliğimizi tüm camiaya daha önce duyurarak bu konuda teşvikleri yaygınlaştırmayı ve hatta tüm sunucularımızda Lonca Savaşı etkinliğinin yapılmasını , eşi benzeri olmayacak ödüllerin ise her sunucuda yer almasını can-ı gönülden isterdik. Ancak 5.Yıla özel hazırladığımız planların değişmesi sebebiyle duyurularımızı başvuruların açılmasından yalnızca birkaç gün öncesinden yapmak zorunda kaldık.

Tüm sunucularımızda Arz ve Lodos lonca sayılarımızı eşitleyemesek te başvuruları inceleyerek, belki biraz da kuralları esneterek hangi sunucularımızda etkinliklerin düzenleneceğini duyuracağız. Bunun yanı sıra etkinliğimizin şimdiye kadar hiç görülmemiş eşsiz ödülü ile ilgili duyurularımızı da kısa bir süre içinde yapacağız.

Ayrıca bazı oyuncularımızın İstanbul Kıyamet Vakti oyunumuza getirdikleri karamsar bakış açılarının aksine oyunumuzun geliştirme süreci önceden olduğu gibi sürekli devam ediyor.

İKV'mizin 5.Yılına dair sürprizlerimiz bunlarla bitmiyor. 5.Yıla yaraşır güzel haberler almaya devam edeceksiniz. Bizden haber bekleyin ;)

Saygılarımızla
Siz teşvik etmekten bahsediyorsunuz ama gözden kaçırdığınız bir nokta var. Oyunda yenilikler olmadığından ve özellikle TILSIM sunucusunda oluşan lagı engellemeyediğinizden dolayı TILSIM sunucusunun çoğu başka bir oyunda oynuyor... Oyun adı vermek yasak olduğu için oyunun adını vermiyorum. Ama az araştırma ile bulursunuz!

LONCA SAVAŞLARINDAKİ talep azlığıda bunun göstergesi; ama siz böyle milleti uyutmaya devam ederseniz yakında bu oyunu oynayacak oyuncuda bulamayacaksınız. Tüm sunucularda kaç arz kaç lodos başvuruda bulunmuşsa bunlar arasında LONCA SAVAŞI yapmanın ne sakıncası var onu anlayamıyorum... Neden 9 arz 9 lodosta diretiyorsunuz? Bu şekilde devam ederseniz LONCA SAVAŞLARI başladığında etkinliğe katılan lonca bile bulamayacaksınız...

Eğer teşvik etmek istiyormusunuz herhangi bir sunucuda 5 lodos 3 arz mı başvur muş. 3 lodos 3 arz arasında yaparsınız olur biter. Elemeyide Sunucudaki LONCA sıralamasına göre yaparsınız sorun kalmaz.

Amacım kimseye işini öğretmek felan değil kimse yanlış anlamasın ama bunlarıda göz önünde bulundurmanız gerekiyor diye düşünüyorum.
SamSunŞiFa -> 49 Level
SToRMPoWeR -> 49 Level
SToRMFoRCe -> 49 Level
IIIxAdemxIII -> 49 Level

Lonca başvurusu için tıklayın

Resim
Kullanıcı avatarı
XSAZOBALiX
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: ÜSTADLAR

Mesaj gönderen XSAZOBALiX »

Nerull yazdı:Güzel önerileriniz ve sunduğunuz fikirler için teşekkürler arkadaşlar.

Saygılarımızla

Sunucularda ki klan dengesini sağlamak istiyorsunuz yazınızdan anlaşıldığı üzere.
Öyleyse bu isteğinizi ücretsiz lonca klan değiştiriciler ile uygulamaya sokabilirsiniz sanırsam.
Ben tüm lonca üyelerimi loncadan çıkartıp kendim de loncadan çıkıp arz olup sonra bütün lonca üyelerimi arz yapıp tekrardan bir çemberlitaş kutu alıp loncamı tekrardan kurmak zorunda değilim sanırsam.
Şayet beyaz köşk için konuşuyorum arz klanındaki 3-5 tane edepsizin olduğu yerde olmayı istemiyen birçok lodos var. Lodosları bırakın arzken bunlar yüzünden lodos olan bir çok arz var. Bu kişilere ağır cezalar vererek klan mensuplarının huzurunu sağlamanızda gerekecek. 999 gün ban cezası almış küfürbazların ( Dini değerlere dahi küfür eden, siyasi sloganlar saçan, dağdaki teröristi savunan, yöneticileriniz dahil tüm oyuncuları ölüm ile tehtid eden kişilerin) 999 gün banlarını kaldırmamanız gerekirdi. Bu kişilerin cezalarını kaldırdığınız günden sonra beyaz köşkteki arz sayısı ciddi anlamda düştü. Dengeyi sağlamak için öncelikle tüm oyuncularınıza eşit davranmanız gerekiyor bence.
Bir çok arz ve lodos lag yüzünden oyunu bıraktı. Dengeyi sağlamanızda çok önemli etken olabilir lagı kaldırmanız. Adamlar vs yapacak lag yüzünden yapamıyor. Adamlar savaş yapacak lag yüzünden yapamıyor. 2 karakter karşı karşıya gelince oyunda ciddi derecede kasmalar oluyor. Bunlar dengenin bozulmasında önemli etkenler olabilir bence. Oyuna giren kişi zevk almıyor günde 4 saat online iken 3 saate sonra 2 saate sonra 1 saate sonra yarım saate sonra sonra derken bu süre 0 oluveriyor. Geride kalan oyunda arkadaş çevresi geniş olmayan kişilerde teker teker diğer klana yöneliyor. Bence bu lagı düzeltin klan dengeleri kendi kendine düzelir. 1 haftada bozulan bir denge değil bu 1 haftada tekrardan düzelsin.

Ben işteyken dahi oyuna giriyordum. Elimde imkanım olmasına rağmen girmiyorum artık. Geceleride 3-5 arkadaş ile muhabbet için giriyorum. Bizlere sunduğunuz çemberlitaş grup bölgesine giriyorum bazen. İkramlarınız sınırlı klan savaşı, grup bölgesi bunlardan oyuncularınız sıkıldı.

Hayırlı işler sobee studios. Tekrar gelmemiz için müşteri memnuniyetine önem vermenizi öneririm.
AKHİSAR BELEDİYE SPOR ' a başarılar...

XSAZOBALİX 49 Seviye
sazobaLİİ 49 Seviye
Kankalarxbxex 30 Seviye
Üstadd 49 Seviye
Gokhan25
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Gokhan25 »

Sunucularda ki klan dengesini sağlamak istiyorsunuz yazınızdan anlaşıldığı üzere.
Öyleyse bu isteğinizi ücretsiz lonca klan değiştiriciler ile uygulamaya sokabilirsiniz sanırsam.
Ben tüm lonca üyelerimi loncadan çıkartıp kendim de loncadan çıkıp arz olup sonra bütün lonca üyelerimi arz yapıp tekrardan bir çemberlitaş kutu alıp loncamı tekrardan kurmak zorunda değilim sanırsam.
Şayet beyaz köşk için konuşuyorum arz klanındaki 3-5 tane edepsizin olduğu yerde olmayı istemiyen birçok lodos var. Lodosları bırakın arzken bunlar yüzünden lodos olan bir çok arz var. Bu kişilere ağır cezalar vererek klan mensuplarının huzurunu sağlamanızda gerekecek. 999 gün ban cezası almış küfürbazların ( Dini değerlere dahi küfür eden, siyasi sloganlar saçan, dağdaki teröristi savunan, yöneticileriniz dahil tüm oyuncuları ölüm ile tehtid eden kişilerin) 999 gün banlarını kaldırmamanız gerekirdi. Bu kişilerin cezalarını kaldırdığınız günden sonra beyaz köşkteki arz sayısı ciddi anlamda düştü. Dengeyi sağlamak için öncelikle tüm oyuncularınıza eşit davranmanız gerekiyor bence.
Bir çok arz ve lodos lag yüzünden oyunu bıraktı. Dengeyi sağlamanızda çok önemli etken olabilir lagı kaldırmanız. Adamlar vs yapacak lag yüzünden yapamıyor. Adamlar savaş yapacak lag yüzünden yapamıyor. 2 karakter karşı karşıya gelince oyunda ciddi derecede kasmalar oluyor. Bunlar dengenin bozulmasında önemli etkenler olabilir bence. Oyuna giren kişi zevk almıyor günde 4 saat online iken 3 saate sonra 2 saate sonra 1 saate sonra yarım saate sonra sonra derken bu süre 0 oluveriyor. Geride kalan oyunda arkadaş çevresi geniş olmayan kişilerde teker teker diğer klana yöneliyor. Bence bu lagı düzeltin klan dengeleri kendi kendine düzelir. 1 haftada bozulan bir denge değil bu 1 haftada tekrardan düzelsin.

Ben işteyken dahi oyuna giriyordum. Elimde imkanım olmasına rağmen girmiyorum artık. Geceleride 3-5 arkadaş ile muhabbet için giriyorum. Bizlere sunduğunuz çemberlitaş grup bölgesine giriyorum bazen. İkramlarınız sınırlı klan savaşı, grup bölgesi bunlardan oyuncularınız sıkıldı.

Hayırlı işler sobee studios. Tekrar gelmemiz için müşteri memnuniyetine önem vermenizi öneririm.
[/color][/quote]

Engincim açıkçası iyi niyetli yazdığın bu yazının her harfine katılıyorum. Bende senin gibi veda etmeyi planlıyordum, zaten madem gelmeyeceksin bilirsin bende girmem buralara. Ancak ben bir şey eklemek istiyorum. Bugüne kadar hemen herkes gördüğü eksiklik yada hatalardan dolayı bu oyunla ilgili öneri, eleştiri ve desteklerini bildirip durdu, bu durum devam da ediyor üstelik. bunu neden yaptığımızı anlamıyorum ama. burdan paramı kazanıyoruz ? burası bizim mi ? babamızın malımı ? Düzelmesi için ne bu çaba ? bırakın kendi dükkanlarını kendileri yönetsin. burası yansa içinde neyimiz var ? Ben buranın batmasını tüm içtenliğimle temenni ederek ayrılıyorum. Umarım çok daha boşlar ve çok daha büyük yanlışlıklara imza atarlar .

“Etkinlikler” sayfasına dön