Ne kadar güzel yazıyor, fakat hala rehber arkadaşımız anlamamakta ısrarcı gözüküyor. 5 tane arz lonca olan sunucuya 2 veya 3 günde 4 tane daha mı lonca ekliyecekler ? Beyin kapasitesinde ya bir sorun var, ya da bunun altında kötü kokular seziyorum. Ertelediler, yapacakları bişey yok çünkü bu erteleme süresinde de ne açıklama yapacaklarını düşünmüşlerdir herhalde.bilall yazdı:Rehber olmak veya Destek Takımı'ndan olmak sorgusuz sualsiz ve araştırmasız yönetici yanlısı olmak mıdır ?Jethawk yazdı:bilall yazdı:Jethawk yazdı:Merhaba ,
Gerçekten güzel bir etkinlik olacağına inanıyorum . Umarım saygı ve sevgi çerçevesinde gelişir tüm olaylar . Hayırlı olması dileklerimle .
İyi forumlar .
Merhaba, neyin güzelliğinden söz ettiğini ben anlamadım. Açıklarsan sevinirim. Lonca Savaşının sadece 3 sunucuda yapılması güzel bir etkinlik ise böyle düşünen herkes Egoist'tir.
Böyle bir etkinliğin olması çok güzel fakat, etkinliğin olamayacağı sunucuları düşünmeden böyle yazmayın. Eğer Tüm sunucularda herkesin katılabileceği bir Lonca Savaşı düşünülseydi hem saygı ve sevgi çerçevesinde olurdu, hem de herkes için hayırlı olurdu.
İyi oyunlar.
Gerekli açıklamalar yapılıyor . Görebileceğin üzere .
Nerull yazdı:Daha fazla loncamızın katılabilmesi adına başvuruların sona erme tarihi Perşembe akşamına kadar uzatılmıştır.
İlginize teşekkür ederiz.
Biz neyi tartışıyoruz neyi anlatmaya çalışıyoruz hiç bakmıyorsun, konu ile alakan yok kalkıp 'Gerekli açıklamalar yapılıyor' diyorsun. Açıklamayı senden önce okudum orası kesin. Ama senin anlamadığın nokta şurası;
Lonca Savaşı'na Loncaların katılması için öncelikle 5 sunucuda 9 adet ARZ LONCASI bulunması lazım.Lonca Savaşı'na katılmak için konulan bu şart zaten kafadan 4 sunucuyu siliyor, etkinlik yapamaz duruma getiriyor.
Sunucularda Arz Loncası çok az ve kalkıp 9 ARZ 9 Lodos Loncası katılması dahilinde Etkinlik gerçekleşecektir diyor.
Bana açıklama yapılmasına gerek yok, çözüme gerek var. Sorun da gayet net ve açık.
Lonca Savaşına katılmak için şart koyulan 9 Arz Lonca maddesini değiştirmeleri lazım.
Bir etkinliğin güzel olabilmesi için, genel olarak oyuncuları mutlu etmesi lazım.
Belli bir kesit için bazı kurallar konulmasın lütfen.
Artık eski formu kalmadı yöneticilerin. Ya kodların uzunluğu artık çıkmaz bir yere geldi de akılları kod satırlarında kaldı ya da laf olsun torba dolsun misali bir şeyler yapmaya çalışıyoruz biz de demeye çalışıyorlar.
Yazık..