Kurtlarxjunior yazdı:Bende turnuvaya katılmayı amaçlıyodum ama baya süre geçti 1-2 haftaya yaparsınız heralde tunuvayı benim savaşcıda item dizmedim halen Benim ismi sil gitsin hezeyan izlerim ben sizi
Turnuvanın Gunu Şuan Belli Dil.Gunu Kesinleşince Kararını Bildirirsin.Belki Dizersin İtem.
Ayrıca Kazanmak Kaybetmek Önemli Dil.Lonca İçin Organizasyona Katılmanız Hem Sizin İçin Hemde Lonca İçin Olumlu Olur.
Tekrar Düşünmeni Tavsiye Ederim.
Savaşcı çıplak şu an Ordan Kurtlarxjunior u silip Kurtlarxxperfect i yazıverde büyüylen katılıyım bari kurallar bellimi..
Turnuva ya kadar 20 lık ler bile charlarını kasacaklar nerdeyse bu arada bende bi büyücü açımda turnuvaya katılım benım büyücü charı reis kabul etmıyo yoksa kardes felan dinlemezdım :lol: :lol: :lol: :lol:
Bozkurt arkadaşım meran da bizim loncayı temsil edeceksın bu bıze onur verir ama öncelikle güven esaslı iş yapılcagı için seni tanımamız gerekir.
Reis bence ilk bizim loncadan birilerinin yönetici olsun olmasın diger sunucularda char açmasından ve duyuruları yaptıktan sonra gönüllü arkadaşları allmak daha olumlu olcaktır diye düşünüyorum.
ibrahimekim yazdı:Bozkurt arkadaşım meran da bizim loncayı temsil edeceksın bu bıze onur verir ama öncelikle güven esaslı iş yapılcagı için seni tanımamız gerekir.
Reis bence ilk bizim loncadan birilerinin yönetici olsun olmasın diger sunucularda char açmasından ve duyuruları yaptıktan sonra gönüllü arkadaşları allmak daha olumlu olcaktır diye düşünüyorum.
Kurtlarxhard Kurtlarxhardd
Doğru düşünüyorsun İbrahim zaten her ahlikarda 1 kişi bahsi geçen sunucularda görevlendirilicektir bu agörevlendireceğimiz arkadaş ise mümkünse bahsi geçen sunucuda daha önce oynamış azda olas bir çevresi olan arkadaşlarımız arasından seçicez sunucusuna şube istiyen arkadaşıda görüştükten sonra uygun görülürse sunucusunda Kurtlarx Loncası liderliği yapabilecektir ama lonca 2. başkanı benim görevlendirdiğim kişi olucak ...
Eskişehirliyim 20 yaşındayım. A.ü Radyo tv tekniği öğrencisiyim.
Kurtlarx adında bir lonca çalışmam vardı daha önce bu meran sunucusunda Başbuğ Ve Türkeş adında kişisel çar açmıştım kapatılmıştı siyasi içerikliydi biraz ondan sanırım. :mrgreen:
49 Seviye olmak .
Kurt Loncalarından birine bağlı olmak .
1 Milyon katılım bedelini ödemek
Turnuvaya katılacak olan arkadaşlarımız şimdilik bu kadar katılım taleplerini forumdan yada oyun içinde yönetimden her hangi birine bildirebilirsiniz ...
49 Seviye olmak .
Turnuvaya katılacak olan arkadaşlarımız şimdilik bu kadar katılım taleplerini forumdan yada oyun içinde yönetimden her hangi birine bildirebilirsiniz ...
49 Seviye olmak .