lalebahçe yolu üzerindekaranlikprens yazdı:HaNdSoMe yazdı:tartışmayı bırakalım derim....
ayrıca bende Konya'da ikamet ediyorum...
Neresinden...
Adil karaağaçta okuyorum
lalebahçe yolu üzerindekaranlikprens yazdı:HaNdSoMe yazdı:tartışmayı bırakalım derim....
Neresinden...
vanpir yazdı:karanlikprens yazdı: Sen 17 yaşında bırakmışın ben 15 yaşında bıraktım yaşım 22 Konyada ikamet ediyorum senin gibilerini çok gördümfuarda neden bi tanesi karşıma dikilmedi onuda merak ediyorum şuna emin ol yaşı benden küçüklere bile saygı göstermişlerim vardır neden biliyomusun akıl yaşda değil baştadır kelimesini atalarımız boşuna kullanmamış sen daha dediğine göre 27 yaşındasın 27 yaşına gelmişinde adam olamamışın daha adam, olamayanlarla muhatap olmuyorum ben sen kimsinde ben şeyime takıcam seni onunda bi gruru var çeyrak asırı geçmiş bebe
bu arada silinen forum yazısına user sildi diye bi yerine belli basmıyolar chat (abaza siteleri) ve forum site bilgisi geniş arkadaş bunları öğrenmişin sana yeter kendin ile övünmelisin bence
sen adam olursan ben sandalye alırım eşşeğin karşısına oturur muhabbet ederim umarım eser dediğin kişiler bu yazıyı kaldırmazda doya doya okursun... Tek sana değil bu yazım benliğini bulamamış haysiyetsizlere hitafen...!
prenses dedinde aklıma geldi altıma mı yattında biliyon
27 yaşındaki ufacık tefecik arkadaş
adamlık senin at gözlüğünle baktığın çerçevede farklı yorumlanabilir kardeş. adamına göre adamız diye bir laf var bilirsinfuar konusunda haklısın karşıma hiç senin gibi bir "bebe" çıkmadı
kullandığın üslup 22 yaşa uymuyor prensesim
altıma mı yattın diye biz ilk okulda konuşuyorduk
bu arada "eser" dediğim kişi yok "user" dediğim var
o da kullanıcı demek zaten yazı kaldıramıyor
hala anlamadın mı çocuğum
yorumları yöneticiler kaldırabilir. bu arada konya 'da benim gibisini göremezsin
HaNdSoMe yazdı:lalebahçe yolu üzerindekaranlikprens yazdı:HaNdSoMe yazdı:tartışmayı bırakalım derim....
Neresinden...
Adil karaağaçta okuyorum
Liste zamanında istanbuloyunda yayınlanıyordu sonra forumlarda paylaşmışlar görünce etkilendim ve koydumZowieN yazdı:Selamun Aleyküm.
Nerde eskiler.Nerde o eski TAT !...15-20 kişi Karakürkü kesmeyi özledim.Şimdi tek bir büyücü bile rahat kesiyor.Listeyi nerden buldun veya nereden buldun orası Muamma ama anılar gözümde canlandı.karizmaa ya saygılar ve sevgilerimi gönderiyorum
vanpir yazdı:karanlikprens yazdı: Sen 17 yaşında bırakmışın ben 15 yaşında bıraktım yaşım 22 Konyada ikamet ediyorum senin gibilerini çok gördümfuarda neden bi tanesi karşıma dikilmedi onuda merak ediyorum şuna emin ol yaşı benden küçüklere bile saygı göstermişlerim vardır neden biliyomusun akıl yaşda değil baştadır kelimesini atalarımız boşuna kullanmamış sen daha dediğine göre 27 yaşındasın 27 yaşına gelmişinde adam olamamışın daha adam, olamayanlarla muhatap olmuyorum ben sen kimsinde ben şeyime takıcam seni onunda bi gruru var çeyrak asırı geçmiş bebe
bu arada silinen forum yazısına user sildi diye bi yerine belli basmıyolar chat (abaza siteleri) ve forum site bilgisi geniş arkadaş bunları öğrenmişin sana yeter kendin ile övünmelisin bence
sen adam olursan ben sandalye alırım eşşeğin karşısına oturur muhabbet ederim umarım eser dediğin kişiler bu yazıyı kaldırmazda doya doya okursun... Tek sana değil bu yazım benliğini bulamamış haysiyetsizlere hitafen...!
adamlık senin at gözlüğünle baktığın çerçevede farklı yorumlanabilir kardeş. adamına göre adamız diye bir laf var bilirsinfuar konusunda haklısın karşıma hiç senin gibi bir "bebe" çıkmadı
yorumları yöneticiler kaldırabilir. bu arada konya 'da benim gibisini göremezsin
wingrove yazdı:vanpir yazdı:karanlikprens yazdı: Sen 17 yaşında bırakmışın ben 15 yaşında bıraktım yaşım 22 Konyada ikamet ediyorum senin gibilerini çok gördümfuarda neden bi tanesi karşıma dikilmedi onuda merak ediyorum şuna emin ol yaşı benden küçüklere bile saygı göstermişlerim vardır neden biliyomusun akıl yaşda değil baştadır kelimesini atalarımız boşuna kullanmamış sen daha dediğine göre 27 yaşındasın 27 yaşına gelmişinde adam olamamışın daha adam, olamayanlarla muhatap olmuyorum ben sen kimsinde ben şeyime takıcam seni onunda bi gruru var çeyrak asırı geçmiş bebe
niye sen gvt mısın gardaş ??