Bu Listeden Kimler Kaldı?

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
HaNdSoMe
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: Bu Listeden Kimler Kaldı?

Mesaj gönderen HaNdSoMe »

karanlikprens yazdı:
HaNdSoMe yazdı:tartışmayı bırakalım derim....

ayrıca bende Konya'da ikamet ediyorum...

Neresinden...
lalebahçe yolu üzerinde ;)
Adil karaağaçta okuyorum
xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome
Kullanıcı avatarı
karanlikprens
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: I Ergenekon I

Mesaj gönderen karanlikprens »

vanpir yazdı:
karanlikprens yazdı: Sen 17 yaşında bırakmışın ben 15 yaşında bıraktım yaşım 22 Konyada ikamet ediyorum senin gibilerini çok gördüm ;) fuarda neden bi tanesi karşıma dikilmedi onuda merak ediyorum şuna emin ol yaşı benden küçüklere bile saygı göstermişlerim vardır neden biliyomusun akıl yaşda değil baştadır kelimesini atalarımız boşuna kullanmamış sen daha dediğine göre 27 yaşındasın 27 yaşına gelmişinde adam olamamışın daha adam, olamayanlarla muhatap olmuyorum ben sen kimsinde ben şeyime takıcam seni onunda bi gruru var çeyrak asırı geçmiş bebe :) bu arada silinen forum yazısına user sildi diye bi yerine belli basmıyolar chat (abaza siteleri) ve forum site bilgisi geniş arkadaş bunları öğrenmişin sana yeter kendin ile övünmelisin bence :D sen adam olursan ben sandalye alırım eşşeğin karşısına oturur muhabbet ederim umarım eser dediğin kişiler bu yazıyı kaldırmazda doya doya okursun... Tek sana değil bu yazım benliğini bulamamış haysiyetsizlere hitafen...! ;) prenses dedinde aklıma geldi altıma mı yattında biliyon :D 27 yaşındaki ufacık tefecik arkadaş ;)

adamlık senin at gözlüğünle baktığın çerçevede farklı yorumlanabilir kardeş. adamına göre adamız diye bir laf var bilirsin :) fuar konusunda haklısın karşıma hiç senin gibi bir "bebe" çıkmadı :) kullandığın üslup 22 yaşa uymuyor prensesim :) altıma mı yattın diye biz ilk okulda konuşuyorduk :D bu arada "eser" dediğim kişi yok "user" dediğim var :D o da kullanıcı demek zaten yazı kaldıramıyor :D hala anlamadın mı çocuğum :) yorumları yöneticiler kaldırabilir. bu arada konya 'da benim gibisini göremezsin ;)

Artık iyice kanaatim geldi 27 yaşında zihni hep 12 yaşındasın beyni gelişmemişlerden yani ;) Sen haddini bil ben seni artık muhatap bile almıyorum çünkü benim seviyemde olan kişilerle muhatap olurum 12 yaşında ki çoluk çocukla uğraşamam hadi şimdi allah çarşını pazar etsin yürüde ense tıraşını görelim koç ;)
KaRa~KaRaBeLa~KaRaBüYüCü~KaRaŞiFa~ÇıLGıNTüRK~BLaCKTRoUBLe~İhSaN®

Resim

TÜRK sesinin geldiği, TÜRK yüreğinin çarptığı her yer bizim toprağımızdır… C★ {-ERGENEKON-} C★
Kullanıcı avatarı
karanlikprens
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: I Ergenekon I

Mesaj gönderen karanlikprens »

HaNdSoMe yazdı:
karanlikprens yazdı:
HaNdSoMe yazdı:tartışmayı bırakalım derim....

ayrıca bende Konya'da ikamet ediyorum...

Neresinden...
lalebahçe yolu üzerinde ;)
Adil karaağaçta okuyorum

Hımm biz lise hayatını geçeli baya oldu adil karaağaç lisesinde okuyan arkadaşlarım vardı o zamanlar :D genelde oraya gidenler okul için değil başka şeyler için gidiyo ya neyse derin mevzular bunlar :)
KaRa~KaRaBeLa~KaRaBüYüCü~KaRaŞiFa~ÇıLGıNTüRK~BLaCKTRoUBLe~İhSaN®

Resim

TÜRK sesinin geldiği, TÜRK yüreğinin çarptığı her yer bizim toprağımızdır… C★ {-ERGENEKON-} C★
ISeHRaZaTI
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen ISeHRaZaTI »

Millet gelmiş konunun içine etmiş forum ekibi ısmarlama konuları düzenlemeye bazı loncaların işine gelmeyen yorumları buharlaştırsın.
Kullanıcı avatarı
dyb21
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Rock N Roll

Mesaj gönderen dyb21 »

51. Sıra Feritxxx Kalbimizdesin abe Her daim Ve Mahşere Kadar. Mekanın Cennet olsun :|
IıIPaTRoNIıI TOXİC
Teller Büyük Evleri Korumuş,
Köpeklerde Büyük adamları.
Kullanıcı avatarı
Selinay
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Selinay »

12. Xsevenligt (39) 216828,3 Kadın Savaşçı

Ben de burdayım fakat ; şuanda etkin değilim :idea:
Kullanıcı avatarı
ZowieN
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: Teşkilat

Mesaj gönderen ZowieN »

Selamun Aleyküm.

Nerde eskiler.Nerde o eski TAT !...15-20 kişi Karakürkü kesmeyi özledim.Şimdi tek bir büyücü bile rahat kesiyor.Listeyi nerden buldun veya nereden buldun orası Muamma ama anılar gözümde canlandı.karizmaa ya saygılar ve sevgilerimi gönderiyorum
Never beleive someone who tells who they are.
Kullanıcı avatarı
HaNdSoMe
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

ZowieN yazdı:Selamun Aleyküm.

Nerde eskiler.Nerde o eski TAT !...15-20 kişi Karakürkü kesmeyi özledim.Şimdi tek bir büyücü bile rahat kesiyor.Listeyi nerden buldun veya nereden buldun orası Muamma ama anılar gözümde canlandı.karizmaa ya saygılar ve sevgilerimi gönderiyorum
Liste zamanında istanbuloyunda yayınlanıyordu sonra forumlarda paylaşmışlar görünce etkilendim ve koydum ;)
Kullanıcı avatarı
wingrove
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen wingrove »

vanpir yazdı:
karanlikprens yazdı: Sen 17 yaşında bırakmışın ben 15 yaşında bıraktım yaşım 22 Konyada ikamet ediyorum senin gibilerini çok gördüm ;) fuarda neden bi tanesi karşıma dikilmedi onuda merak ediyorum şuna emin ol yaşı benden küçüklere bile saygı göstermişlerim vardır neden biliyomusun akıl yaşda değil baştadır kelimesini atalarımız boşuna kullanmamış sen daha dediğine göre 27 yaşındasın 27 yaşına gelmişinde adam olamamışın daha adam, olamayanlarla muhatap olmuyorum ben sen kimsinde ben şeyime takıcam seni onunda bi gruru var çeyrak asırı geçmiş bebe :) bu arada silinen forum yazısına user sildi diye bi yerine belli basmıyolar chat (abaza siteleri) ve forum site bilgisi geniş arkadaş bunları öğrenmişin sana yeter kendin ile övünmelisin bence :D sen adam olursan ben sandalye alırım eşşeğin karşısına oturur muhabbet ederim umarım eser dediğin kişiler bu yazıyı kaldırmazda doya doya okursun... Tek sana değil bu yazım benliğini bulamamış haysiyetsizlere hitafen...! ;) prenses dedinde aklıma geldi altıma mı yattında biliyon :D 27 yaşındaki ufacık tefecik arkadaş ;)

adamlık senin at gözlüğünle baktığın çerçevede farklı yorumlanabilir kardeş. adamına göre adamız diye bir laf var bilirsin :) fuar konusunda haklısın karşıma hiç senin gibi bir "bebe" çıkmadı :) kullandığın üslup 22 yaşa uymuyor prensesim :) altıma mı yattın diye biz ilk okulda konuşuyorduk :D bu arada "eser" dediğim kişi yok "user" dediğim var :D o da kullanıcı demek zaten yazı kaldıramıyor :D hala anlamadın mı çocuğum :) yorumları yöneticiler kaldırabilir. bu arada konya 'da benim gibisini göremezsin ;)

niye sen gvt mısın gardaş ??
hayalxetxSIHHİYE --- hayalxetxWİNG --- hayalxetxWİNGRVE
Kullanıcı avatarı
HaNdSoMe
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

wingrove yazdı:
vanpir yazdı:

niye sen gvt mısın gardaş ??

“Genel Sohbet” sayfasına dön