PENTRAGON yazdı:Wellcomeadeath isimli forum hesabına ...
offf sende gel 6 şifacı ile handanı kes birisi ordan gelsin muhafızları baskaları tutmus desin
arkadaşım sen bak handanı falan kes demeyecem önce bu arkadaşların itemlerinden yap sonra adamlara laf et .. [/color]
Bu sana gelsin arkadaşım protecdoctor iletiyi düzenlemeden bakman dileğiyle nede olsa adamın oyunda canı sıkılıyor forumda birini banlasamda rahatlasam edasıyla forumda duruyor.
her konuya bu resimleri koymandaki amaç ego tatminiyse bak şu fotolarada çıktığın yere geri dön kardeşim
[/quote]
Üretim Bono Hile başka birşey değil işte HayalxetxSIHHİYE
Kendiniz için değil, bağlı bulunduğunuz ulus için elbirliği ile çalışınız. Çalışmaların en yükseği budur. MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
PENTRAGON yazdı:her konuya bu resimleri koymandaki amaç ego tatminiyse bak şu fotolarada çıktığın yere geri dön kardeşim
Bunları yaklaşık 2 ay gibi bir sürede tamamladım hala eksikler var, fazladan düşen itemleri kasamda tutsaydım madenlerime yer bulamazdım.Ayrıca benim çıktığım yer seninde ordan çıkmadığının bir göstergesi mi sen ne yavrususun ne demeye çalışıyorsun kendine açıkla bakayim.
[İçerik Düzenlendi.]
Forum hesabınız uyarı amaçlı 1 gün kapatılmıştır.
Respected
En son Respected tarafından 27 Oca 2012 17:13 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep:uygunsuz İçerikli İleti
PENTRAGON yazdı:her konuya bu resimleri koymandaki amaç ego tatminiyse bak şu fotolarada çıktığın yere geri dön kardeşim
Bunları yaklaşık 2 ay gibi bir sürede tamamladım hala eksikler var, fazladan düşen itemleri kasamda tutsaydım madenlerime yer bulamazdım.Ayrıca benim çıktığım yer seninde ordan çıkmadığının bir göstergesi mi sen ne yavrususun ne demeye çalışıyorsun kendine açıkla bakayim.
[İçerik Düzenlendi.]
Forum hesabınız uyarı amaçlı 1 gün kapatılmıştır.
Respected
Üretim Bono Hile başka birşey değil işte HayalxetxSIHHİYE
Kendiniz için değil, bağlı bulunduğunuz ulus için elbirliği ile çalışınız. Çalışmaların en yükseği budur. MUSTAFA KEMAL ATATÜRK