Lazoğlu = Tudadidi = ESKİ İKV FORUM...

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
LAZOGLU
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: Lazoğlu = Tudadidi = ESKİ İKV FORUM...

Mesaj gönderen LAZOGLU »

contr yazdı:Lazoglu yani (Gökhan) Abıye ıftıra atan kişinin şerefinden suphelenerım.Gökhan abımın böyLe bişi yapmayaCaqını adım qıbı bıLıRm ben Lan Delıkurt şrefsizi sen oyunubırakmadınmı haLa ona buna küfüR ve iftiRa atmakan usanmadnmı lan şerf yoksunu haysiyetysiz heRif ..Gökhan abi herzaman YaNınDaYım !!
SAGOL CANIM BENIM HER ZAMAN YANIMDA OLDUGUN ICIN TSK EDERIM. UNUTMA LAZ ABINDE HER ZAMAN YANINDA...
SARHOŞLUK KÖTÜ ŞEY DERLER, BİZ HERŞEYİMİZİ AYIKKEN KAYBETTİK...
Kullanıcı avatarı
LAZOGLU
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen LAZOGLU »

XJoKeRxX yazdı:KankaLarma baq yha.. x) aLkoLıkLe Laz a Laf atann akLna sokaRm... ;) DeLkurt sana sadece su sünepe we aynı zmnda hıRsız aLpe karsı tutmndakı koNuda deSdek werıyorum.. qeRi kaLan koNuLarda s2mde deqLsn ztn oLamazsnda :D LazoqLunun hırsız oLmadını herkes bıLır.. Kanka sen takma bu maLLarı hawLasın dursunLar... :D
KANKA ASLINDA CVP VERMICEKSIN BOYLE ITE KOPEGE AMA SUSUNCA DA BAK SUCUNU KABUL ETTI O YUZDEN SUSTU DIYORLAR. BIZDE MECBUREN CVP VERIYORUZ YANI NAPALIM...
SARHOŞLUK KÖTÜ ŞEY DERLER, BİZ HERŞEYİMİZİ AYIKKEN KAYBETTİK...
Kullanıcı avatarı
contr
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen contr »

Eyw abıCım
Kullanıcı avatarı
XoZcAnX
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen XoZcAnX »

alkolik yazdı:koklıw sen harbı orjınal malsın..lazoglu calmıs olsa o kadar ınsan dururken azılı dusmanına caldıgı car ıle neden yazsın ben lazoglu dıye qq malı senı sende kus skı kadar kafa yok qq safı....omer kardesım sen canımsın kardesım dostumsun bıraz bana ıtımatın varsa laz yapmaz unutma..kımsın dıye sorarsan dun ozelden konustugun bu konu hakkında benımle ısım verme. ıcın rahat olsun yanı kefıLı benım..laz da kardesım dır yapmaz
alkolik sen daha yazdın yazının altına imzanı atacak kadar yüreksiz birisiyken senin yazdın yazı ipleyen olmaz işine yaramadıktan sonra :D kim oldunu söle korkma yemem seni :D
Кokliฬ - Naczo - ROWxİMaMINKaYI
Kullanıcı avatarı
XoZcAnX
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen XoZcAnX »

Resim
Кokliฬ - Naczo - ROWxİMaMINKaYI
Kullanıcı avatarı
XJoKeRxX
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen XJoKeRxX »

BLackGezz0 yazdı:
XJoKeRxX yazdı:KankaLarma baq yha.. x) aLkoLıkLe Laz a Laf atann akLna sokaRm... ;) DeLkurt sana sadece su sünepe we aynı zmnda hıRsız aLpe karsı tutmndakı koNuda deSdek werıyorum.. qeRi kaLan koNuLarda s2mde deqLsn ztn oLamazsnda :D LazoqLunun hırsız oLmadını herkes bıLır.. Kanka sen takma bu maLLarı hawLasın dursunLar... :D

Emo yazılı velet sen benle muhattab olabilicek yaşa geldinmi sümsük + bu yazı stilini değiş hoşuma gitmiyo emo sevmem + benim adımı o kaypak ağzına alma besmele çek önce kafir :D Bıdı bıdı yapma evlat baba yorgun :D Saygılar.. :D

Kodumun weLedi seni :D sanane at kafası benim yazı stiLmden.. :D at kafaSı sana qiRen cıkan ne? :D aLp denen weLed sen büyüdünde cin oLmadan adammı çarpıcan yawsak.. :D Lan bebesn sen daha adam oLdunda Joker abinemi Laf yetiştiriyon weLed.. :) Bu ne pç ne serefsız bır adam! o... cocukLuqu konusunda uzman bir kişiLik nede oLsa aiLe yapıSında waR bu weLedn.. :)

Çapınız yetmiyo kawrayamıyonuz, Gücünz yetmiyo kaLdıramıyonuz. Ben İkv'ye baŞLarken siz okuLda aLiyi atLara bakdıRıyodunuz.. ;)
Xjokerx-Ucube
Kullanıcı avatarı
BLackGezz0
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Yeniçeri Loncası

Mesaj gönderen BLackGezz0 »

XJoKeRxX yazdı:
BLackGezz0 yazdı:

Emo yazılı velet sen benle muhattab olabilicek yaşa geldinmi sümsük + bu yazı stilini değiş hoşuma gitmiyo emo sevmem + benim adımı o kaypak ağzına alma besmele çek önce kafir :D Bıdı bıdı yapma evlat baba yorgun :D Saygılar.. :D

Kodumun weLedi seni :D sanane at kafası benim yazı stiLmden.. :D at kafaSı sana qiRen cıkan ne? :D aLp denen weLed sen büyüdünde cin oLmadan adammı çarpıcan yawsak.. :D Lan bebesn sen daha adam oLdunda Joker abinemi Laf yetiştiriyon weLed.. :) Bu ne pç ne serefsız bır adam! o... cocukLuqu konusunda uzman bir kişiLik nede oLsa aiLe yapıSında waR bu weLedn.. :)

Çapınız yetmiyo kawrayamıyonuz, Gücünz yetmiyo kaLdıramıyonuz. Ben İkv'ye baŞLarken siz okuLda aLiyi atLara bakdıRıyodunuz.. ;)

Alinin atını şaha kaldırdım böyle konuşmaya devam edersen üstüne salıcam :D Benim adımı o pis ağzına alma sırf kendini reklam etmek için benle tartışıyosun çünkü çekemiyosun senden katkat iyi olmamı hazmedemiyosun biliyorum ama bukadar belli etme çöker. Joker Çöker aLp Çüker unutma :D
Yeniçerixblack
yNçRxDraguNoV
Sindacco

Benle Savaş İsteyen BAK ! Dürbünüme Hedef Olur !!!..

SOKRAT ST
Kullanıcı avatarı
XJoKeRxX
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen XJoKeRxX »

Kendni beqenms qerizekaLı bir weLedi çekemeyecek kadar ezme we yeni yetme deqLm BnLe muhattap oLabLmen içn daha cok yoL aLman qerek... ;)

Kapasite meSeLesi qerekir IQ, Kökünüzü kazımayanın taa #@!?... ;)
Xjokerx-Ucube
Kullanıcı avatarı
ceho55
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen ceho55 »

s.a millet buraya hiç bişe yazmak istemezdim ama kankamın yazısını görünce yazmak zorunda hisettim kendimi , kokliw kankam senin ne işin var böyle bir konuya yorum yapıyosun ki LAZ HIRSIZLIK YAPMAZ DİYENLER GİTSİN ESKİ FORMDA ARAŞTIRSIN FOTOLARININ ALASINI KOYDUK ORAYA LAZIN KENDİ AZIYLA İTİRAFLARI , EMRAH'IN YAPTIĞI HIRSIZLIKLAR VS. DAHA BURAYA NEDEN YAZIYOSUNKİ KANKA BOŞ VER KİM KİMİN NE OLDUĞUNU BİLİYOR SEN KARIŞMA SALLA , LAZ HIRSIZ DEĞİLDİR DİYENLER DE GİDİP ESKİ FORMDA ARAŞTIRSINLAR ÖĞRENSİNLER BELKİ LAZIN GEÇMİŞTE OLAN OLAYLARDA % 40 SUÇLULUK PAYI VARDIR % 60 IDA EMRAH'INDIR AMA EMRAH = LAZ O YÜZDEN BU KİŞİLERİN NASIL BİRİSİ OLDUĞUNU ANCAK YENİ GELENLER BİLMİYORDUR ESKİLER İYİ BİLİR KİMİN HIRSIZ OLUP KİMİN OLMADIĞINI .
SON SÖZÜM KANKA SEN KARIŞMA BIRAK KİM NE HALİ V ARSA GÖRSÜN
KraL'ına yoL VermiŞim , SoytaRısıyLamı UğraŞayım...
Rowxayarsız / Ceho
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön