Git irid çek muahaha :mrgreen:nıahaha :arrow:MORDuMan yazdı:akik çekdimde geldim zaten muhahahahaha xDPerfectmagician yazdı:MORDuMan yazdı:ablam oyunda değilmiş geçmiş olsunPerfectmagician yazdı:giriom giriom hala girmedin gevezelikten hadi gir len :mrgreen:MORDuMan yazdı:oyuna giriom hadi ßß öpdüm gömdüm saygıyla anıyorum hepinizi ii kötü malca salakca aptalca gerzekce yorumlar geyikler sohbetler muhabbetler için çok tşk ederim ii post kasdım:P
:):):)
gir sen gir ablan oyunda deilse bile maden toplarsın
MORDuMan'nın Azminin Sonucu:
- Perfectmagician
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Meran
Re: MORDuMan'nın Azminin Sonucu:
Değirmencinin hikayesi.. Gitti ama dönüşü büyük olacak...
- Perfectmagician
- Mezarlık Bekçisi
Ganoderma çek o zaman çek işte bişe ya :lol: çek çek hadi :lol:MORDuMan yazdı:madenci çarım yok snnkini ver xD
plus gelmediki gelse item kasmaya gidicem xDPerfectmagician yazdı:Ganoderma çek o zaman çek işte bişe ya :lol: çek çek hadi :lol:MORDuMan yazdı:madenci çarım yok snnkini ver xD

- Perfectmagician
- Mezarlık Bekçisi
kzıl zümrüt yeşil zümrüt mavi topaz budaksız abanoz çek işte ya :mrgreen:MORDuMan yazdı:plus gelmediki gelse item kasmaya gidicem xDPerfectmagician yazdı:Ganoderma çek o zaman çek işte bişe ya :lol: çek çek hadi :lol:MORDuMan yazdı:madenci çarım yok snnkini ver xD
ne akıllı şeysin sen ya öyle sen git çek para lzm deil bana xDPerfectmagician yazdı:kzıl zümrüt yeşil zümrüt mavi topaz budaksız abanoz çek işte ya :mrgreen:MORDuMan yazdı:plus gelmediki gelse item kasmaya gidicem xDPerfectmagician yazdı:Ganoderma çek o zaman çek işte bişe ya :lol: çek çek hadi :lol:MORDuMan yazdı:madenci çarım yok snnkini ver xD

- Perfectmagician
- Mezarlık Bekçisi
sarraf çar yok madenci yetio anca şu anda oyuna giremem ve lokmanda yetmio :mrgreen: :arrow: yol orda bak tabela koyuyom :mrgreen: :arrow:MORDuMan yazdı:ne akıllı şeysin sen ya öyle sen git çek para lzm deil bana xDPerfectmagician yazdı:kzıl zümrüt yeşil zümrüt mavi topaz budaksız abanoz çek işte ya :mrgreen:MORDuMan yazdı:plus gelmediki gelse item kasmaya gidicem xDPerfectmagician yazdı:Ganoderma çek o zaman çek işte bişe ya :lol: çek çek hadi :lol:MORDuMan yazdı:madenci çarım yok snnkini ver xD
- Hermanxllxserman
- Cin Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
hm.
H€R@Nxllxs£RmØn
Dostumuz Az düşmanımız Çok KORKUMUZ YOK
***Hermanxllxsting***Hermanxllxvuslat***
-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'- -'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'- -'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-
[*]Akıllı olun OqLim[*][/size]
Dostumuz Az düşmanımız Çok KORKUMUZ YOK
***Hermanxllxsting***Hermanxllxvuslat***
-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'- -'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'- -'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-
[*]Akıllı olun OqLim[*][/size]