J harfinin olduğu hiç bir kelime Türkçe değildir.Buqrahan yazdı:Ben farkında olduklarımı yazdım, Ejderha(TÜRKÇE okunana bir kelimedir.) Ama Dragon(YABANCI DİLDİR) ama anlamları aynıdır. Böyle yaklaş olaya...
[/b]Gizlenmiş İçerikGösterBana diyorlar ki sen dervişsin, " ...biraz beklersen cevaplayabilirim... " diyorlar. Bende bekliyorum işte; bugün tekrar deneyeceğim oyuna girmeyi. Çünkü bir arkadaşım demişti ki; Bazen tarih vermeselerde sen bekle 8 Aralıkta banlandığına göre ( 3 Gün sonra ) yani 11 aralıkta açılabilir o yüzden bugün deneyeceğim. Baktım olmadı tekrardan Mail atacağım. Hadi hayırlısı inşallah açılır diye umuyorum.
Acaba... Herşeyin Farkında Mıyız???
- ROckStarGAMES
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Re: Acaba... Herşeyin Farkında Mıyız???
- benzombi01
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
xDiReNiŞx ( DİRENİŞ ) Yazmışsın dimi sen, x türkçe mi türkçede uyum varıdr dimi xDiReNiŞx uyumsuz ve türkçe değil + göz sağlığı bakımından kötü.
xDiRiLiŞx ( DİRİLİŞ ) buda aynı keza.
Sen bu konuyu açmışsan ve türkçe isim koy diyorsa ilk önce sen türkçe ad koy ... hiç bir karakterim yabancı isim değildir 1 karakterimin adı apoointed onunda açılı apo indi tehlike yok gibi birşey.
Bir de gafethfar-gafethar var bunlarda gaffar fethi anlamına geliyor diyerleri ise son büyüm ve sonbuyucum.
Sen bu anlamları ilk önce bir sor.
Sen hiç bir ada uydurma diyemezsin çünki bilmediğin her kelime insana anlamsız gelir.
Misal se taire ne aklına geldi hiç dimi...
Ama bu 2 kelime fransızca kapa çeneni demek ve bu se taire sana gelsin.
xDiRiLiŞx ( DİRİLİŞ ) buda aynı keza.
Sen bu konuyu açmışsan ve türkçe isim koy diyorsa ilk önce sen türkçe ad koy ... hiç bir karakterim yabancı isim değildir 1 karakterimin adı apoointed onunda açılı apo indi tehlike yok gibi birşey.
Bir de gafethfar-gafethar var bunlarda gaffar fethi anlamına geliyor diyerleri ise son büyüm ve sonbuyucum.
Sen bu anlamları ilk önce bir sor.
Sen hiç bir ada uydurma diyemezsin çünki bilmediğin her kelime insana anlamsız gelir.
Misal se taire ne aklına geldi hiç dimi...
Ama bu 2 kelime fransızca kapa çeneni demek ve bu se taire sana gelsin.
:arrow:umutdeniz yazdı:Bu kadar fazla türkçeye önem verseydin adını Buqrahan değil Buğrahan yapardınBuqrahan yazdı:Yakın; ama aslında...lBlackDeathl yazdı:"Ana fikir: Karakterlerimize Türkçe isim koyalım"
mı?
" Karakterlerimize Yabancı Dil ve uydurma isim koymaktan çok, Bizim için anlamı olan bir TÜRKÇE isim koyalım. "
Başka işiniz yokmu ))
- adresbu
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Sanki Sene 2008
Kapatın konuyu