Gelmiş geçmiş en köklü ve değerli LONCALAR.

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
DeAThRaLiZeR
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: The Myths

Re: Gelmiş geçmiş en köklü ve değerli LONCALAR.

Mesaj gönderen DeAThRaLiZeR »

VaMoSBieN yazdı:Kendini eski sananlar The Myths'in bir grup olduğunu bu grubunun kurucularının çıkardıkları bir dergi vardı hatta. Lonca olarak bişey yapmadılar. Sadece dergi çıkardılar. Bunu bilmezler. Bu arada sunucuda ilk açılan karakter cccFSAccc'dir FSA ne zaman lonca olarak geçti bilemem :) Kendilerini eski sanan sivilceli ergenler ne ara " xD " Bıraktılarda kendinden büyüklere ses çıkartır oldular ?
Loncamızın ismi "The Myths"' dır. Öncelikle bunu düzeltmek isterim ve bizi hatırladığınız için de teşekkür ederim. Ve dahi bir çok oyuncu tarafından hatırlanmayacak kadar eski oluşumuz da hoş.

Bazı arkadaşlarımızın Beyaz Köşk Sunucusu'nun tarihini tam olarak bilmediklerini düşünüyorum. Konuya vakıf olmak adına bir link paylaşmak istiyorum. Link; oyunun resmi sitesinden alıntıdır. "The Myths" Loncası olarak Hazırlamış olduğumuz Derginin ilk sayısı ile Fan Art 2007 yarışmasında ödül almıştık. Bu düzenlenen ilk yarışma idi. Tarihe dikkatinizi çekmek istiyorum.
Ayrıca Old and Legends Loncasıda bizim kadar eskidir.

İlgili Linkler :[/u]
Fan Art 2007 Yarışması Sonuç Sayfası
The Myths Beyaz Köşk Dergisi'nin İlk Sayısı
İKV Bir Amaç Değil; Araçtır!
Kullanıcı avatarı
mehmet11966
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Lonca: Kanunx

Mesaj gönderen mehmet11966 »

Eğer patnos oyunu bırakmasaydı lonca lideri biz hala dimdik ayaktaydık ama hala o char duruyor ne kadar plus alsamda ismini değiştirme ihtiyacı duymadım değiştirmek deil yaşatmak gerek !

:arrow: Kanunxsedici
Betadan beri sedici . . .
ResimResim
Kullanıcı avatarı
Tacsiz
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Lonca: Ata

Mesaj gönderen Tacsiz »

9zuhaha yazdı:Vay Melodi Sedatmıydın sen Vatanxlawukato tavukatolarıda bilirdik kuyruna bastık diye UnRuLy kalmamış he sen heralde uydudan ızlıosun köşku senden başka kım diyebilir unruly kalmadı özellikle fian ata tsk lost gibi loncalar siz zamanında köşkte arzların egemen olması için elımızden gelen ıyapcaz dıyodunuz şımdı ÇT Geldı lodos oldu ÇT gelmeseydı hangınız gurup kurup gaffar kesecektınız item için lodos oldunuz lodoslar sayesınde sağlam oldunuz Lodosun ekmeğini yiyip Biz En kökluyuz diyemezsınız kökunuz arz şımdı ise lodossunuz Diyelım ırağı amerıka Ele geçirdi orası ırakmı olur amerıkamı köku ıraksa artık şımdı o ulke bitmiş demektir .
Dili olan konuşur Eli olan yazar bir form bebesi daha gelmiş forma ara verdik diye rep manyakları çoluk çocuk toplanmış off anam off kovalıyoz yine geliyorlar arz sancak mekan arada komutan cesaretin varsa beklerim canım fazla ötme buralarda düdüklerler bi ara (Bravo bana tam kafiye soktum sana :D )
Sıralamam:
1- Atax
2- Heavenx
3- Bizans
4- Destanx
5- Kanunx
6- Ccc
7- İntikam
8- Tsk
9- Fianx
10- Tayfax
Sevgi ve Saygılarla