Etkinlik Öneri ve Yorumları
- harkonen
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Slytherin
Re: Etkinlik Önerileri
derbi güzel fikir oyun üzerindende yapılabilir alt üst falan veririz 
LastTimeLord
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
Selam arkadaşlar.
Direk önerimi anlatmaya başlıyorum. Bu bir forum etkinliği. Bu etkinlikte katılımcıların yapması gereken kendi oyun karakterini oluşturmak(örneğin; Hamit Pehlivan, Agah Efendi, Arzuhalci gibi).
Bu karakterlerin kendine has sözleri(örneğin; Yusuf Ağabey, "Zaman insanları değil, armutları olgunlaştırır."), kendine has bir geçmişi ve tabiiki bir ismi gerekmekte. Hangi mekanda olacağını da kişi belirleyecek, bu mekan gelecekten de olabilir, geçmişten de, şimdiki zamandan da(örneğin; Çemberlitaş'tan, Eminönü'nden yada Karaköy, Ortaköy vs.den)...
Ayrıca isteğe bağlı olarak kişi kendince oluşturduğu karakterin görselini de ekleyebilir.
Etkinlik geliştirilerek bu kişinin verebileceği bir iki görev vs. eklenmesi istenebilir bu etkinliği düzenleyecek ekibe kalmış.
Öneri bizden, icraat sizden, kolay gelsin.
Direk önerimi anlatmaya başlıyorum. Bu bir forum etkinliği. Bu etkinlikte katılımcıların yapması gereken kendi oyun karakterini oluşturmak(örneğin; Hamit Pehlivan, Agah Efendi, Arzuhalci gibi).
Bu karakterlerin kendine has sözleri(örneğin; Yusuf Ağabey, "Zaman insanları değil, armutları olgunlaştırır."), kendine has bir geçmişi ve tabiiki bir ismi gerekmekte. Hangi mekanda olacağını da kişi belirleyecek, bu mekan gelecekten de olabilir, geçmişten de, şimdiki zamandan da(örneğin; Çemberlitaş'tan, Eminönü'nden yada Karaköy, Ortaköy vs.den)...
Ayrıca isteğe bağlı olarak kişi kendince oluşturduğu karakterin görselini de ekleyebilir.
Etkinlik geliştirilerek bu kişinin verebileceği bir iki görev vs. eklenmesi istenebilir bu etkinliği düzenleyecek ekibe kalmış.
Öneri bizden, icraat sizden, kolay gelsin.

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
Eklemek istediğim birşey var, unutmuşum kusura bakmayın. Oluşturduğu karakter hakkında görsel paylaşmayan o karakteri anlatan bir betimleme yapmak zorundadır. 

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
Rescuer yazdı:Selam arkadaşlar.
- Çok güzel bir öneri, umarım böyle bir etkinlik forumda düzenlenir. DESTEK!
2009-2013
- 1453tarihi
- Acemi Savaşçı
Merhaba,
Benim önerim; Fan Art'tan ayrı olarak "İstanbul Kıyamet Vakti" konulu bir resim yarışması düzenlenmesi. Daha dikkat çekmesi için de Fan Art'taki ödüllerin dereceye girenlere verilmesi. Böyle bir yarışma olmasını çok istiyorum. Çünkü İKV sevgisi ile resim sevgisinin birleşiminden nasıl eserler çıkacağını merak ediyorum. Umarım böyle bir yarışma en kısa zamanda düzenlenir ve ben de katılma şansını yakalarım. Hatta resim hazır diyebilirim.
Böyle bir yarışma için Fan Art'ı, sene sonunu beklemek zorunda değiliz açıkçası.
Benim önerim; Fan Art'tan ayrı olarak "İstanbul Kıyamet Vakti" konulu bir resim yarışması düzenlenmesi. Daha dikkat çekmesi için de Fan Art'taki ödüllerin dereceye girenlere verilmesi. Böyle bir yarışma olmasını çok istiyorum. Çünkü İKV sevgisi ile resim sevgisinin birleşiminden nasıl eserler çıkacağını merak ediyorum. Umarım böyle bir yarışma en kısa zamanda düzenlenir ve ben de katılma şansını yakalarım. Hatta resim hazır diyebilirim.
- 123berkay123
- Cin Avcısı
- Sunucu: Meran
Etkinlik Adı : Savaş Başlasın !
Hediye: Şan Şöhret Oyunun Yıldızı
Bu Etkinliğe herkes katılabilir. Belirli bir bölgede kabadayı moduna giren karakterler bir odaya alınıcak ve bu bütün sunucularda aynı zamanda olucak. Karakterler 1e 1 Savaş yapıcaklar kazanan kişi tur atlıcak. Sunucuların galipleri tekrardan eleme sistemine alınarak oyunun en güçlüsü seçilecek.
Bu Etkinliğe herkes katılabilir. Belirli bir bölgede kabadayı moduna giren karakterler bir odaya alınıcak ve bu bütün sunucularda aynı zamanda olucak. Karakterler 1e 1 Savaş yapıcaklar kazanan kişi tur atlıcak. Sunucuların galipleri tekrardan eleme sistemine alınarak oyunun en güçlüsü seçilecek.
- 123berkay123
- Cin Avcısı
[quote="123berkay123"]Etkinlik Adı : Savaş Başlasın !
Oyunun En Güçlüleri 1 Savaşçı , 1Büyücü , 1 Şİfacı olucak
Not: Savaşları Aynı Sınıflar Yapıcak
- 123berkay123
- Cin Avcısı
Etkinlik Adı : Savaş Başlasın !
Re: Etkinlik Yorumları
Merhaba Zifan,
Etkinlik esnasında oyuncuların alt f4 ile oyundan çıkmaları onlara avantaj değil bilakis dezavantaj sağlar ki görüldüğü üzere bir çoğu zamanlama hatası yaparak, amiyane tabirle ava giderken avlanmıştır.Buna verebileceğim en trajikomik örnek bir sunucumuzda etkinlik esnasında aynı loncadan 2 şifanın aynı anda oyundan çıkmasıdır:)İhlal yapan kişilerin neden diskalifiye edilmediklerini soracak olursanız sonuçlarada yansıdığı üzere yapılan ihlalin cezasını zaten kendileri verdiler.
Bize böyle birşey olacağını kimse söz etmedi ve ben grubumdaki arkadaşlara bunu söylediğimde yaparsak kesin diskalifiye oluruz gibi söylemler aldım madem ki diskalifiye söz konusu değil yaktım çıkarınızı etkinlik bitene kadar istersem 100 defa altf4 çekerim,ayrıca o avantajı kullanamıyan varsa ben ne yapabilirim ?
Etkinlik esnasında oyuncuların alt f4 ile oyundan çıkmaları onlara avantaj değil bilakis dezavantaj sağlar ki görüldüğü üzere bir çoğu zamanlama hatası yaparak, amiyane tabirle ava giderken avlanmıştır.Buna verebileceğim en trajikomik örnek bir sunucumuzda etkinlik esnasında aynı loncadan 2 şifanın aynı anda oyundan çıkmasıdır:)İhlal yapan kişilerin neden diskalifiye edilmediklerini soracak olursanız sonuçlarada yansıdığı üzere yapılan ihlalin cezasını zaten kendileri verdiler.
Bize böyle birşey olacağını kimse söz etmedi ve ben grubumdaki arkadaşlara bunu söylediğimde yaparsak kesin diskalifiye oluruz gibi söylemler aldım madem ki diskalifiye söz konusu değil yaktım çıkarınızı etkinlik bitene kadar istersem 100 defa altf4 çekerim,ayrıca o avantajı kullanamıyan varsa ben ne yapabilirim ?
Re: Etkinlik Yorumları
Gelgit24 yazdı: Bize böyle birşey olacağını kimse söz etmedi ve ben grubumdaki arkadaşlara bunu söylediğimde yaparsak kesin diskalifiye oluruz gibi söylemler aldım madem ki diskalifiye söz konusu değil yaktım çıkarınızı etkinlik bitene kadar istersem 100 defa altf4 çekerim,ayrıca o avantajı kullanamıyan varsa ben ne yapabilirim ?
Dikkatinizi [GM]'lerin veya Etkinlik Personelleri'nin belirleyeceği kurallara uyulmaması durumunda kullanıcılara müdahale edilebilir.Kuralına çekmek isterim ki;Yorumlar içerisinde diskalifiye söz konusu değildir diye bir söylem geçmemiştir,bu davranışta bulunan kişiler gözlemlenmiş dolayısıyle yaptıkları ihlal başarısızlıkla sonuçlanmış ve aleyhlerine işlemiştir,sonuç olarak bir nevi kendi cezalarını kendileri verdiklerinden insiyatif kullanılarak cezaları ağırlaştırılmamıştır.Aynı ihlali defalarca uygulayarak durumdan istifade etmeye çalışan hiç bir kullanıcıya göz yumulmayacağını belirtmek isterim.Kurallar herkes için açık ve net ve tartışmaya kapalıdır.
İyi eğlenceler dileriz.