Büyük Sürprizi Açıklıyoruz!

Eski duyuruların arşivlendiği alan
Kullanıcı avatarı
xHeroxTurkx
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Re: Büyük Sürprizi Açıklıyoruz!

Mesaj gönderen xHeroxTurkx »

istkvxmunise yazdı:Ne anladım bu süprizden ? Birkerede şu fuara katılanları değilde katılamayanları düşünsenize kardeşim.

İstanbul da oturmayanların elleri yine ARMUT toplucak. Veya oyundan epin alışverişi yapmaya kalkışıp oyundaki parasınıda kaptırcak ...!!!

yahu bide ankara izmir trabzon gibi büyükşehirlerde yapsalar
_MaDHaTTeR_
Kullanıcı avatarı
CAMELBLACK
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen CAMELBLACK »

Hayırlı olsun fakat herşeyi akçeye bağlamak gene de doğru bulmadım . En azından bundan en fazla 1 ay önce yüklenen KUTU' larda da geçerli olsaydı .
saRcasm
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi

Mesaj gönderen ARZLODOS »

KaPTaNYaGiZ yazdı:
Sosyolog yazdı:
KaPTaNYaGiZ yazdı:
KaPTaNYaGiZ yazdı:Bir sorum olucak Lonca Pasaportu sadece İstanbul Kıyamet Vakti Çemberlitaş Kutu e-pini ilemi mümkün olucak yoksa dükkandan alınabilicekmi.Lonca Lisansı e-pin ile olursa güzel olur ama Lonca Pasaportu dükkanda satılmalı diye düşünüyorum.

Lonca lisansı nedir?
İKV Çemberlitaş Kutu Plus paket pini yüklediğiniz üyeliğinize 1 adet Lonca Lisansı ürünü eklenir. Bu ürünü Dükkandan kullan dediğiniz zaman karşınıza 2 seçenek çıkar :
1- Bir karaktere süresiz sınırsız Loncalara girme çıkma hakkı veren Lonca Pasaportu yükleyebilirsiniz
veya
2- Bir karakteriniz ile lonca kurarsınız.

Bu işlemlerden birini yaptığınız zaman Lonca Lisansınız harcanır. Tekrar benzer bir işlem yapmak için başka bir Çemberlitaş Kutu plus pini daha yüklemelisiniz. Lonca Lisansı başka sekilde satılmamaktadır.
Orayı anladım Lonca lisansı satılmaz ama Lonca Pasaportu başka bi yerde satılıcakmı diyorum ?

Anlamyacak bir yer felan ben bulamadım Çemberli kutu içerisine 1 ARALIK 2011 tarihinden sonra Ayrıca bir Lonca Lisansı konulacaktır dyor yani nasıl kasa anahtarı yetnek pini se birde ilave Lonca Lisansı her loncaya girme hakkı.

Neyse ben Nerull beye küsüm yazmıyacam.
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
Kronik35
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Revenge Of Nobility

Mesaj gönderen Kronik35 »

İstanbulda oturmayanlara haksızlık oldu .. :)
Revenge of Nobility

KRoNıcK
''Öyle kolay bir sınavdayız ki,kitap açıp bakmak bile serbest''

Resim
Kullanıcı avatarı
Forumkral
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Forumkral »

Yılardır beklenen sistem sonunda geliyor bütün ikv oyuncularına hayırlı olması dileğiyle.İstanbula'a gelemem diyen arkadaşlara sonrasında her çemberli kutuda en sonda dükkana gelir lonca açma kartı.
En son Forumkral tarafından 11 Kas 2011 19:10 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Kullanıcı avatarı
Tryagain
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Tryagain »

Ne hayırı, ne uğuru ? Yahu bazen "bangır bangır" bağırıyor bazı projeleriniz; "ben para tuzağıyım" diye. 10 kişilik basic sistem, ardından dükkandan yükseltme ha ? Asalara yükseltme özelliğini çıkardığınızdan beri bu oyunun değerleri yok oluyor. Diğer oyunlardan farklılıkları kayboluyor. Bizim sevdiğimiz, benimsediğimiz oyun yok artık! Nerede milli değerler, nerede TÜRK oyunu ? Yaptığınız ve çıkardığınız tüm projeler yüzde yüz çalıntı ! İstediğiniz online oyunundan istediğiniz örneği vereyim size. Yazık, gençliğe dayatılan şeylere bakın hele...
Resim

Hayatı tesbih yaptım, bazen çekiyorum bazen sallıyorum...
Kullanıcı avatarı
EsTeRGoNxRss
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: <Estergon Ailesi>

Mesaj gönderen EsTeRGoNxRss »

Hayırlı ugurlu olsun Elinize Saglık YÖNETİM
Göster
< Estergon Ailesi >
Resim
Resim
Karekter Resimleri Detaylı.Göster
Kullanıcı avatarı
Chatlaqs
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen Chatlaqs »

Tryagain yazdı:Ne hayırı, ne uğuru ? Yahu bazen "bangır bangır" bağırıyor bazı projeleriniz; "ben para tuzağıyım" diye. 10 kişilik basic sistem, ardından dükkandan yükseltme ha ? Asalara yükseltme özelliğini çıkardığınızdan beri bu oyunun değerleri yok oluyor. Diğer oyunlardan farklılıkları kayboluyor. Bizim sevdiğimiz, benimsediğimiz oyun yok artık! Nerede milli değerler, nerede TÜRK oyunu ? Yaptığınız ve çıkardığınız tüm projeler yüzde yüz çalıntı ! İstediğiniz online oyunundan istediğiniz örneği vereyim size. Yazık, gençliğe dayatılan şeylere bakın hele...
Söylediklerindehaklısın bu olanları diğer oyunlardaki arkadaşlara, yetkili kişilere söylesek g... güler :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Resim

20 Aralık 2010'dan beri RoA
24 Mart 2007'den beri İKV
Kullanıcı avatarı
Graffex
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Graffex »

İKV Camiasına Hayırlı Olsun :!: :!: :!:
Yusuf TAŞDEMİR

• KUKLACI
  • kAnxIIYuSuFII
  • İKV VİDEO
[/b]
Kullanıcı avatarı
Melodrama
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Melodrama »

Bir sorum olacaktı biz IKV Çemberlitaş kutuda ki Plus' ı yüklediğimiz zaman hesap içeriside bulunan bütün karakterlere mi gidiyor " Lonca pasaportu" yoksa tek karakteremi ?
En son Melodrama tarafından 11 Kas 2011 19:21 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Ottomanxölümsüz [(^) Ejder Asa]

Ottomanxeren [(^) Ecel Getiren]

Ottomanxpesimist [(^) Ashab-ı Kehf]

“Eski Duyurular” sayfasına dön