KaPTaNYaGiZ yazdı:Bir sorum olucak Lonca Pasaportu sadece İstanbul Kıyamet Vakti Çemberlitaş Kutu e-pini ilemi mümkün olucak yoksa dükkandan alınabilicekmi.Lonca Lisansı e-pin ile olursa güzel olur ama Lonca Pasaportu dükkanda satılmalı diye düşünüyorum.
Lonca lisansı nedir?
İKV Çemberlitaş Kutu Plus paket pini yüklediğiniz üyeliğinize 1 adet Lonca Lisansı ürünü eklenir. Bu ürünü Dükkandan kullan dediğiniz zaman karşınıza 2 seçenek çıkar :
1- Bir karaktere süresiz sınırsız Loncalara girme çıkma hakkı veren Lonca Pasaportu yükleyebilirsiniz
veya
2- Bir karakteriniz ile lonca kurarsınız.
Bu işlemlerden birini yaptığınız zaman Lonca Lisansınız harcanır. Tekrar benzer bir işlem yapmak için başka bir Çemberlitaş Kutu plus pini daha yüklemelisiniz. Lonca Lisansı başka sekilde satılmamaktadır.
Orayı anladım Lonca lisansı satılmaz ama Lonca Pasaportu başka bi yerde satılıcakmı diyorum ?
Anlamyacak bir yer felan ben bulamadım Çemberli kutu içerisine 1 ARALIK 2011 tarihinden sonra Ayrıca bir Lonca Lisansı konulacaktır dyor yani nasıl kasa anahtarı yetnek pini se birde ilave Lonca Lisansı her loncaya girme hakkı.
Yılardır beklenen sistem sonunda geliyor bütün ikv oyuncularına hayırlı olması dileğiyle.İstanbula'a gelemem diyen arkadaşlara sonrasında her çemberli kutuda en sonda dükkana gelir lonca açma kartı.
En son Forumkral tarafından 11 Kas 2011 19:10 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Ne hayırı, ne uğuru ? Yahu bazen "bangır bangır" bağırıyor bazı projeleriniz; "ben para tuzağıyım" diye. 10 kişilik basic sistem, ardından dükkandan yükseltme ha ? Asalara yükseltme özelliğini çıkardığınızdan beri bu oyunun değerleri yok oluyor. Diğer oyunlardan farklılıkları kayboluyor. Bizim sevdiğimiz, benimsediğimiz oyun yok artık! Nerede milli değerler, nerede TÜRK oyunu ? Yaptığınız ve çıkardığınız tüm projeler yüzde yüz çalıntı ! İstediğiniz online oyunundan istediğiniz örneği vereyim size. Yazık, gençliğe dayatılan şeylere bakın hele...
Hayatı tesbih yaptım, bazen çekiyorum bazen sallıyorum...
Tryagain yazdı:Ne hayırı, ne uğuru ? Yahu bazen "bangır bangır" bağırıyor bazı projeleriniz; "ben para tuzağıyım" diye. 10 kişilik basic sistem, ardından dükkandan yükseltme ha ? Asalara yükseltme özelliğini çıkardığınızdan beri bu oyunun değerleri yok oluyor. Diğer oyunlardan farklılıkları kayboluyor. Bizim sevdiğimiz, benimsediğimiz oyun yok artık! Nerede milli değerler, nerede TÜRK oyunu ? Yaptığınız ve çıkardığınız tüm projeler yüzde yüz çalıntı ! İstediğiniz online oyunundan istediğiniz örneği vereyim size. Yazık, gençliğe dayatılan şeylere bakın hele...
Söylediklerindehaklısın bu olanları diğer oyunlardaki arkadaşlara, yetkili kişilere söylesek g... güler :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
20 Aralık 2010'dan beri RoA
24 Mart 2007'den beri İKV
Bir sorum olacaktı biz IKV Çemberlitaş kutuda ki Plus' ı yüklediğimiz zaman hesap içeriside bulunan bütün karakterlere mi gidiyor " Lonca pasaportu" yoksa tek karakteremi ?
En son Melodrama tarafından 11 Kas 2011 19:21 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.