Yakamox Loncası Üyeler Listesi

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
YakamozxPaix
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Yakamox Loncası Üyeler Listesi

Mesaj gönderen YakamozxPaix »

Erdi kardeşim kusura bakma bu aralar oyunda pek online olamıyorum işlerimin yogunlugundan dolayı okudum çıkmak istedigini diyecek birşeyim yok karar senindir bize saygı duymak kalır umarım bundan sonrada her zaman ki gibi iyi ve başarılı olmaya devam edersin sana real hayatında ve sanal hayatında basarılar diler herseyin gönlünce olmasını dilerim nasıl ki sen bizim yanımızdaysan bizde lonca olarak senin yanındayız her zaman sana kapımız açıktır.. İyi forumlar iyi oyunlar..

Loncamızın son guncel halini eklemiş bulunmuktayım bunlar haricinde baska isimdeki bir yakamozx le problem yasanırsa bundan loncamız sorumlu tutulamaz herkeze iyi forumlar...

YakamozxPaix
Beyazın kaderi kirlenmek siyahın kaderi suçlanmaktır.

Resim

Y a K a M o Z
kronik
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen kronik »

öncelikle çok güzelbir lonca kurmuşşunuz loncanızda çok saglam ve karakterli insanlar var inş tüm kuklacıya iyi şeyler katacagınıza inanıyorum loncanısdaki çok kişiyide tanıyor sayılırım fakat yanlış anlamayın ama bir şey söylemek isterim Yakamozxking hakkında bende pek iyi şeyler duymadım haberiniz olsun diye söylüyorum ama melih onada kefilim dedigine göre sorun yoktur bence çünkü hepiniz gibi melihde oyunun en güvenilir ve saglam insanlarındandır tanışıklıgımız fazla yoktur ama herkesle arası iyi gördügüm kadarıyla demekki king hakkında söylenenler dogru degildir bende her zman arkanızdayım iyi oyunlar iyi forumlar

KRONİK Kronikxhasta KrOnİgİm
Kullanıcı avatarı
batuhangsxtwo
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen batuhangsxtwo »

efe kardeşim kefilsin ama vatanxlyder yani pesimist bizim eski loncanın başkanıydı. Lonca kapandı sebep olarak beni suçladı. Nie suçluosun dedim küfretmeye başladı. Kınq ise 12 yaşında
Batuhangs
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı
Kullanıcı avatarı
YakamozxPaix
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Öncelikle kronik arkadasıma tsk ederim... bu iyi niyetli yazısından dolayı ve batuhan kardesim sana gelelim bak kardesim daha önceden de seninle bir çok sorunlar yasadık ve sanırım halada yasamaktayız birincisi ben üye alırken kimseye fikrini sormam lonca mensuplarım hariç suan loncamız mensubu olan dostlarım tamamen bizim onlara davetimizle aramıza katılmıstır. Yakamoz loncası olarak kimseyi arastırmadan görüşmeden almayıs sen diyorsun ki king 12 yasında batuhan kardesim sen kaç yasındasın ki baska bir kişinin yasını sorgulama gereği hissediyorsun kendinde bakın arkadaşlar son kez söylüyorum ve bir daha söyleme gereği hissetmicem bu konu hakkında benim lonca mensuplarından birinden lonca carındayken küfür hakaret vb. sey duyarsanız foto alın istanbul oyuna sikayet edin bende aslını arastırayım neden ceza aldıgını sorup sorusturduktan sonrada gereğini mutlaka yaparım herkes sahsi çarından sorumludur ama lonca carıyla yaptıgı hersey aleyhinedir sahsi çarıyla aa bana küfür etti bilmem ne gibi seylerle benim karsıma gelmeyin hele ki sen batuhan hiç gelme karsındaki bir kişiyi eleştirirken lütfen önce aynaya bak ve kendine sor ben bu hakka sahipmiyim diye sonra gel bana deki ya benim seninle hukukum var samimiyetim var seninle hiç sorun yasamadık bu zamana kadar sana saygı duyarım de sonra beyanatını bana belirt bende egerki aksi bir durum sezersem uyarırım bir daha yaparsa yine uyarırım baktım düzelmicek baglantıyı koparırım ama dediğim gibi geçmişle yasamayın bu hayatta yada sanalda gelecekle yasayın simdi biri gelip senin için batuhan küfürbaz dese sonrada uzerinden bir ay geçse ve toparlanmıs olsan efendi olmus olsan ben senin 1 ay önce yasadıgın sorunla bakmam sana he derim yasadıklarından ders almıs efendi olmus derim ona göre yaklasırım ama bu sekilde ki tavırlarınla beni sorgulama hakkına sahip değilsin ve hiçbir üyemi sorgulama hakkına sahip değilsin sana tek tavsiyem oyununu oyna kimse hakkında yorum yapma kötü düşünme bugun yarın karsına dikilir yaptıkların bu zamana kadar lonca mensuplarımın arkadasındaydım ve halada arkasındayım bunu herkez bilsin herkeze iyi forumlar iyi oyunlar..
YakamozxPaix

Resim

Y a K a M o Z
Kullanıcı avatarı
Yakamozxefemeih
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Yakamozxefemeih »

kronik kardeşim öncelikle sana teşekkür ederiz batuhan sana gelince kardeşim konuyla ilgili açıklamayı başkanımız sabri vermiş zaten umarım tatmin olmuşşundur pesimist ile önceki loncanızda yaşanan olaylarla ilgili konuyu bilmedigim için yorum yapamıyacagım bunun için o konuyla ilgili yorum yazmamanı rica ediyorum önceden aranızda yaşanan bir olaydır ve bu olaylada Yakamoz loncasının hiç bir ilgisi yoktur sorununu düzgünce konuşarak pesimist ile çözecegini umuyorum eger loncadan biri ile sorunun olursa bunu forumdan önce başkanımız Yakamozxpai yada Yakamozxinziva ile konuşursan sevinirim king konusuna gelincede yaşı 12 degil isterse 8 olsun loncamızın adını layikiyle taşıdıgı sürece bizim için yaşın hiç bir önemi yoktur tekrar belirtmek isterim Yakamoz loncasındaki üyelerin ben dahil hepsi lonca başkanı sabri tarafından davet edilerek loncaya katılmış insanlardır sabrininde belirttigi gibi loncaya sadece davet ile üye alımı yapılmaktadır davet yapılmadan öncede zaten devet edilecek kişiler araştırılır ve uygun görülürse ona göre davet yapılır sana iyi oyunlar ve iyi forumlar diliyorum

Efexmelih Yakamozxefemeih
Kingly Yakamozxefemeih Melihxthend
Herkesde biz kralız tavırları ikv bizden sorulur ayakları kimse karşımızda duramaz fasılları gördünmü herkes delikanlı olmuş vay anasını
Kullanıcı avatarı
batuhangsxtwo
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Merhabalar,

03.12.2009 20:19:50 tarihinde kuklaci sunucusunda Yakamozxpesimist isimli oyuncu hakkında bulunduğunuz şikayet sonuçlandırılmış ve bu oyuncu 2 Gün süre ile Susturma cezası almıştır.

Şikayet edilen karakterin benzer hareketlere devam etmesi halinde almış olduğu ceza katlanarak artacaktır.

İlginiz İçin Teşekkür Ederiz
İKV Destek Takımı

gördünmü paix beni lonca kapatmakla suçlayan namıdeğer Vatanxlyder yani Yakamozxpesimist susturulma cezası almış.Mailime geldiğinden beri bunu sana ispatlamaya çalışıyorum. Loncanın diğer üyelerine saygım sonsuzdur. Ayrıca bir daha bu konuya bişi yazmıcam bunu görmen yeterli
Batuhangs
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı
Kullanıcı avatarı
VatanXLydeR
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen VatanXLydeR »

YETER LAN ARTIK EGER KÜFRETTİĞİME DAİR KANIT KOYUN TÜM ÇARLARIMI SİLİP DEFOLUP GİDİCEM TAMAM MI ? Beni Bilen Bilir Ne Küfrederim Nede HırsızLık Yaparım ! ve Şunu Unutma Aklına qelebilecek Herkez SusturuLur Ama Ben SusturuLmam !! O Mesaj Da yaLandır . ! Ben SustuRuLmaDıM !!

Tüm Forumdan Bu Mesaj İçin Özür Diliyorum Fakat Sabrım KaLmadı Artık ..
Kullanıcı avatarı
batuhangsxtwo
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Merhabalar,

03.12.2009 20:19:50 tarihinde kuklaci sunucusunda Yakamozxpesimist isimli oyuncu hakkında bulunduğunuz şikayet sonuçlandırılmış ve bu oyuncu 2 Gün süre ile Susturma cezası almıştır.

Şikayet edilen karakterin benzer hareketlere devam etmesi halinde almış olduğu ceza katlanarak artacaktır.

İlginiz İçin Teşekkür Ederiz
İKV Destek Takımı

mail şifremi verirdimde çara girersiniz filan
Batuhangs
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı
Kullanıcı avatarı
Yakamozxefemeih
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Yakamozxefemeih »

batuhan kardeşim bak hala daha konuyu uzatıyorsun bi önceki yazına bakarsan bidaha yazmıyacagım demişşin hala daha yazmışşın oraya yok Pesimist bu bu tarihde ceza almış falan yazmanın bi anlamı yok o yazıyı bende yazarım batuhan bu tarihte 2 gün susturulma almış diye eger elinde foton varsa sabriye gösterirsin ozman sana hak veririz fakat elinde foto olmadıgı sürece kimseyi suçlayamazsın

Efexmelih Yakamozxefemeih
Kingly Yakamozxefemeih Melihxthend
Herkesde biz kralız tavırları ikv bizden sorulur ayakları kimse karşımızda duramaz fasılları gördünmü herkes delikanlı olmuş vay anasını
Kullanıcı avatarı
YakamozxPaix
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Bak batuhan kardesim bu oyunda yeteri kadar itle kopukla ugrasıyorum ve halada ugrasıyorum ki aileye saygısı olmayan adi kişiliksiz bir çok insan var bunlardan bir tanesi aileye saygısı olmayan evli insanların cocukların bulundugu bir evdeki internet agına girecek kadar düşmüs kişiliksiz serefsiz insanlar var yeteri kadar derdim var anlıcan ki bu saldırı yapan ikv oynayan bir kişi ki gerekli suç duyurusu 11-01-2010 tarihinde türkiye cumhuriyeti başsavcılıgına yapılmıs olup bilgisayar kriminal incelemeye alınmıstır. Gerekli işlemler bittiğinde bu saldırıyı yapan her kimse veya kimlerse bulunacaktır. Bu işin peşini bırakmayacagım ki adalet sistemine göre bu tip saldırılar hacker ve lamerliğe giriyor ki ailenin kullandıgı bir bilgisayar oldugu için insan hakları ihlali, bilgisayar yazılımlarını kötüye kullanma gibi bir çok sebepten dolayı bu saldırıyı yapan sahıs en az 6 ay ile 5 yıl arası cezası bulunmaktadır. Bu cezayı alması için elimden gelen herseyi yapacagım ve belki bu online oyundan dolayı ceza alan bir ilk olacak simdi gelelim batuhan kardesim sana bak gusel kardesim seninle ugrasmaktan gerçekten bıktım işi gücü bıraktım burda çoluk çocukla ugrasıyorum ya yeter be kardesim yeter nedir sizden çektiğimiz sözlüm nelere maruz kaldı bu kıcı kıytırık oyun yüzünden çokmu önemli insanlardan bu soktugumunun oyunu yeter artık tamam mı yeterrrrr bıktım sizlerden sizin çocukluklarınızdan basın gidin ya uğrasmayın lan artık bizimle bizim yaptıklarımızla size son sözümdür uzun bir süre oyuna girmicem sanmasınlar ki sabri pes etti artık diye kimseden korkum yok allahın verdiği bir can var allahtan baskasının almasına izin vermicem de sizlere iyi oyunlar iyi forumlar bir daha batuhan bu lonca hakkında tek bir yorum dahi yazma tsk bile etme gerekirse bıktım senin bu aptalca cocukca hareketlerinden git oyununu oyna kardesim sanane ondan bundan .......

YakamozxPaix

Resim

Y a K a M o Z
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön