bu jethronun yaş kaç bilen varmı çünkü okullar açılınca oyunu bırakıyor okullar kapanıyor başlıyor bu ne birinci sınıf annesi izin vermiyor xDEmRReX67 yazdı:
1m'ide lodoslar buna abana abana yani bunu fatmagül yapa yapa bitirmişlerdir hiç arama![]()
item desen bunda çöp dolu kuzenin bunu görünce charlarını buna bagıslar
sancağin en zengini kim ?
- wWolWaRinE
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Re: sancağin en zengini kim ?
Gizlenmiş İçerikGöster
RİZE SoSyEtE 1953den beri
Wolwarinee(kasılıyor)
wWolWaRinE yazdı:bu jethronun yaş kaç bilen varmı çünkü okullar açılınca oyunu bırakıyor okullar kapanıyor başlıyor bu ne birinci sınıf annesi izin vermiyor xDEmRReX67 yazdı:
1m'ide lodoslar buna abana abana yani bunu fatmagül yapa yapa bitirmişlerdir hiç arama![]()
Önemli olan zengin olmak değil. Yok lan düşündümde şimdi önemli olan zengin olmak valla. :lol: :lol:
Bir çarım bilem yok
- wWolWaRinE
- İri Fare Avcısı
artık jethroya laf söylemiyoruz şimdi yüzü kızarmıştır pipi muhabbeti filan yaptınız utandıEmRReX67 yazdı:wWolWaRinE yazdı:bu jethronun yaş kaç bilen varmı çünkü okullar açılınca oyunu bırakıyor okullar kapanıyor başlıyor bu ne birinci sınıf annesi izin vermiyor xDEmRReX67 yazdı:
![]()
daha 6 yasında o abisi 7den kucuk
Gizlenmiş İçerikGöster
RİZE SoSyEtE 1953den beri
Wolwarinee(kasılıyor)
yook aklı basına geldı takma pipi alcak kendinewWolWaRinE yazdı:artık jethroya laf söylemiyoruz şimdi yüzü kızarmıştır pipi muhabbeti filan yaptınız utandıEmRReX67 yazdı:wWolWaRinE yazdı:bu jethronun yaş kaç bilen varmı çünkü okullar açılınca oyunu bırakıyor okullar kapanıyor başlıyor bu ne birinci sınıf annesi izin vermiyor xDEmRReX67 yazdı:
![]()
daha 6 yasında o abisi 7den kucuk
![]()
![]()
![]()
-
- Acemi Savaşçı
kasa çarımda 992m + IxxDeNiZcİxxI savaşçımda 601m var ..
- JoeyJordison
- FareAdam Düşmanı
5313571415 yazdı:kasa çarımda 992m + IxxDeNiZcİxxI savaşçımda 601m var ..
Bana ne kadar vermeyi düşünüyorsun

JoeyJordison yazdı:5313571415 yazdı:kasa çarımda 992m + IxxDeNiZcİxxI savaşçımda 601m var ..
- XxTayfunxX
- Demirci Çırağı
- Klan: Arzın Çocukları
EmRReX67 yazdı:JoeyJordison yazdı:5313571415 yazdı:kasa çarımda 992m + IxxDeNiZcİxxI savaşçımda 601m var ..
KnqSTyLe ve Forseti ÇALINMIŞTIR. ÇARDAKİ BEN DEĞİLİM GERİ ALABİLİRSEM OYUNA DEVAM EDİCEM ALAMAZSAM HAKKINIZI HELAL EDİN OYUNU BIRAKIYORUM.. 
-
- Acemi Savaşçı
canın saolsun
)