Liseyi bitireli uzun oldu hayattan mezun olmaya hazırlanıyoruzbYqdR yazdı:Gitme la çocuğun üstüne bu kadar küsecek bakxMoRtaLx yazdı:para verip sövdürtürüm derken zaten kişiliğini ortaya cıkarıyosun evlat, cesaretin varsa kendin sövsene, yoksa çarım susturulur die yada forum hesabım kapatılır diyemi korkuyorsun. bırak bu işleri evlat, sen arkadaslara kara kemik kemirin diyosun ama sende kendi içini kemir hergün daha fazlasessizol yazdı:Emin ol Arzıngazabı nı tanısam üstüne para verip zevk için bir daha sövdürtürüm hiç düşünüyormusun bunlar niye bize böyle davranıyor ama beyin var çalışmıyor o yüzden KARA KEMİK almalısın dostum kemir kemir ve dahada kemir
Ama şimdi yaşı küçük abisi hele bi liseyi bitirsin adam olacak oda![]()
ALIMI OLAN TEŞKİLATTA TANINAN Bİ LONCA VAR MI?
Re: ALIMI OLAN TEŞKİLATTA TANINAN Bİ LONCA VAR MI?
- bYqdR
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Bu kafayla fazla zorlanmazsın emin ol. Tez zamanda biri verir eline mezun eder senisessizol yazdı:Liseyi bitireli uzun oldu hayattan mezun olmaya hazırlanıyoruzbYqdR yazdı:Gitme la çocuğun üstüne bu kadar küsecek bakxMoRtaLx yazdı:para verip sövdürtürüm derken zaten kişiliğini ortaya cıkarıyosun evlat, cesaretin varsa kendin sövsene, yoksa çarım susturulur die yada forum hesabım kapatılır diyemi korkuyorsun. bırak bu işleri evlat, sen arkadaslara kara kemik kemirin diyosun ama sende kendi içini kemir hergün daha fazlasessizol yazdı:Emin ol Arzıngazabı nı tanısam üstüne para verip zevk için bir daha sövdürtürüm hiç düşünüyormusun bunlar niye bize böyle davranıyor ama beyin var çalışmıyor o yüzden KARA KEMİK almalısın dostum kemir kemir ve dahada kemir
bYqdR yazdı:sessizol yazdı:Liseyi bitireli uzun oldu hayattan mezun olmaya hazırlanıyoruzbYqdR yazdı:Gitme la çocuğun üstüne bu kadar küsecek bakxMoRtaLx yazdı:para verip sövdürtürüm derken zaten kişiliğini ortaya cıkarıyosun evlat, cesaretin varsa kendin sövsene, yoksa çarım susturulur die yada forum hesabım kapatılır diyemi korkuyorsun. bırak bu işleri evlat, sen arkadaslara kara kemik kemirin diyosun ama sende kendi içini kemir hergün daha fazlasessizol yazdı:Emin ol Arzıngazabı nı tanısam üstüne para verip zevk için bir daha sövdürtürüm hiç düşünüyormusun bunlar niye bize böyle davranıyor ama beyin var çalışmıyor o yüzden KARA KEMİK almalısın dostum kemir kemir ve dahada kemir
Sakıncalı içerik silindi . Uyarı seviyeniz yükseltildi.
[GM]Nocomment
Aslında sana teşekkür ediyorum bu oyun gibi senin gibi bir boş çocukla muhabbet edip zamanın ilerlemesinde küçük bir payın oldu iftara çok var ama olsun
evet evlat sözünü cok duydum cünkü kim oldugu belli olan bir babaya sahibim EVLATsessizol yazdı:Önce evlat sözünü çok duymuşsun sana birşeyler hatırlatıyor galiba/ para verip sövdürtürüm derken zaten kişiliğini ortaya çıkarıyorsun demişsin.Ben sövecek olsam çekinmem orda arkadaşın demiş 5 lvl karaktere geç gel söv diye emin ol hiç çekinmeden 24 saat söverim ama karşımdaki değmiyecek biri olduğu için o adamı bulursam para verip ben teşvik ederim dedim ama kapasite meselesi senide anlıyorumxMoRtaLx yazdı:para verip sövdürtürüm derken zaten kişiliğini ortaya cıkarıyosun evlat, cesaretin varsa kendin sövsene, yoksa çarım susturulur die yada forum hesabım kapatılır diyemi korkuyorsun. bırak bu işleri evlat, sen arkadaslara kara kemik kemirin diyosun ama sende kendi içini kemir hergün daha fazlasessizol yazdı:Emin ol Arzıngazabı nı tanısam üstüne para verip zevk için bir daha sövdürtürüm hiç düşünüyormusun bunlar niye bize böyle davranıyor ama beyin var çalışmıyor o yüzden KARA KEMİK almalısın dostum kemir kemir ve dahada kemir
"Dünyada her millet, icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK...
xMoRTaLxeFeSPiLSeNJaCKDaNieLS
- bYqdR
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Bi söz var Baha'cım diorki " Çok alimle tartıştım hepsini yendim. Çok cahille tartıştım hiç birini yenemedim." Sanırım bu cümle herşeyi açıklıyor. Bırak çocuk EGO larını tatmin etmeye devam etsin. Biz abileri olarak üstümüze düşeni yaptık şimdi sıra onda umarım yaptığı yanlışların farkına varır ve kendini düzeltmeye çalışır.
bYqdR yazdı:Bi söz var Baha'cım diorki " Çok alimle tartıştım hepsini yendim. Çok cahille tartıştım hiç birini yenemedim." Sanırım bu cümle herşeyi açıklıyor. Bırak çocuk EGO larını tatmin etmeye devam etsin. Biz abileri olarak üstümüze düşeni yaptık şimdi sıra onda umarım yaptığı yanlışların farkına varır ve kendini düzeltmeye çalışır.
Etme eşşekle muhabbet küstürürsün,silme cam kırığıyla tamponu çizersin.
Üslubuna uygun yazdım yoksa bu canım konu kilitlenirse ne olur ben kiminle zaman geçirecem
Konuya şöyle aşağı yukarı baktım yazdıklarının ö den sonrasını okumadım ama cümlenin sonuna baktım aç tavuk kendini arpa ambarında zannedermiş demişsin acaba konuyla ne alakası var diye düşündüm ama senide zor durumda bırakmamak için sormuyorum ne de olsa ben malım diye bağırırcasına haykırarak boşalmışsın madem gidiyorsun selametle ÇOCUKxMoRtaLx yazdı:evet evlat sözünü cok duydum cünkü kim oldugu belli olan bir babaya sahibim EVLATsessizol yazdı:Önce evlat sözünü çok duymuşsun sana birşeyler hatırlatıyor galiba/ para verip sövdürtürüm derken zaten kişiliğini ortaya çıkarıyorsun demişsin.Ben sövecek olsam çekinmem orda arkadaşın demiş 5 lvl karaktere geç gel söv diye emin ol hiç çekinmeden 24 saat söverim ama karşımdaki değmiyecek biri olduğu için o adamı bulursam para verip ben teşvik ederim dedim ama kapasite meselesi senide anlıyorumxMoRtaLx yazdı:para verip sövdürtürüm derken zaten kişiliğini ortaya cıkarıyosun evlat, cesaretin varsa kendin sövsene, yoksa çarım susturulur die yada forum hesabım kapatılır diyemi korkuyorsun. bırak bu işleri evlat, sen arkadaslara kara kemik kemirin diyosun ama sende kendi içini kemir hergün daha fazlasessizol yazdı:Emin ol Arzıngazabı nı tanısam üstüne para verip zevk için bir daha sövdürtürüm hiç düşünüyormusun bunlar niye bize böyle davranıyor ama beyin var çalışmıyor o yüzden KARA KEMİK almalısın dostum kemir kemir ve dahada kemirdelikanlılık 5 lvl çar acıp yada klavyeden sövmek degil, yiyor ise skype telefon yada ne bilim o tarz şeyler ile karsıma gelirsin, adres vermek gibi bi alıskanlıgım yoktur cünkü her horoz kendi cöplügünde öter. sana tavsiyem sınırları fazla zorlama, karsında cocuk yok, liseyi bitireli cok oldu demişsin ama kafa yapın hala liseli kurtul su liseli kafandan ondan sonra karsıma gel konusalım. bu arada kapasiteni cok yüksek görüyorsun ama yanıldıgını söylemek zorundayım, eee ne demişler aç tavuk kendini arpa ambarında zannedermiş. hadi selametle EVLAT...!
üsluptan bahsedene bak hele, milleti parayla teşvik ederek küfür ettiririm diyen sen degil miydin? nasıl adamlarsınız siz arkadasım ben anlayamıyorum ya, her haltı yiyorsunuz ondan sonra yok senin üslubun kötü bilmem ne, ilk önce kendine bak ondan sonra millete laf et. bak sana kaçtır yazıyorum 1 tane hakaret içerikli kelime cıktımı, cıkmaz cünkü ben senin ve senin gibilerin seviyesine inemem, cünkü ben hayattan görecegimi gördüm sizler gibi kücük insanlarla ugrasamam o yüzden ne bana ne de çevremdeki dostlarıma laf edip durma. karsılıgını aynı şekilde alırsın bundan sonra, küfürle ya da hakaretle de degil, lafla perişan olursun o daha kötü. hadi evlat selametle...sessizol yazdı:bYqdR yazdı:Bi söz var Baha'cım diorki " Çok alimle tartıştım hepsini yendim. Çok cahille tartıştım hiç birini yenemedim." Sanırım bu cümle herşeyi açıklıyor. Bırak çocuk EGO larını tatmin etmeye devam etsin. Biz abileri olarak üstümüze düşeni yaptık şimdi sıra onda umarım yaptığı yanlışların farkına varır ve kendini düzeltmeye çalışır.
Etme eşşekle muhabbet küstürürsün,silme cam kırığıyla tamponu çizersin.
Üslubuna uygun yazdım yoksa bu canım konu kilitlenirse ne olur ben kiminle zaman geçirecem
"Dünyada her millet, icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK...
İkv forum sayfalarında sergilemiş olduğunuz uygunsuz davranışlar nedeniyle forum hesabınız kapatıldı
[GM]Nocomment
[GM]Nocomment
Gölge Haramileri
İKİ KİŞİNİN BİNDİĞİ TIR DEĞİLDİR
e.önü => gangsta
teşkilat => PROF
b.köşk => PROF
NAKKOYİM
İKİ KİŞİNİN BİNDİĞİ TIR DEĞİLDİR
e.önü => gangsta
teşkilat => PROF
b.köşk => PROF