GÖK TEAM VE GAFFAR

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
XrenkX
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Re: GÖK TEAM VE GAFFAR

Mesaj gönderen XrenkX »

Süpersiniz kardeş ya böyle resimler görünce heyecanlanıyorum :) bide çemberlitaşa girebilsem süper olcak.
Healting İbni Çevriye(^)Asa/İbni(^)Çevriye Asa
Efsanex
Xpesya
Xpesyac
Kullanıcı avatarı
ByaLoNeII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos
Lonca: Suskunlar

Mesaj gönderen ByaLoNeII »

İyi diLekte buLanan aRkadaşLaRa teşekküRLeR. :) Allah nasip edeRse bu hafta sonu kesiLmiştiR haLde vaRsa kaRabasanLaRın fotoLaRını payLaşıcaz... ;)
IIaLoNeII*mrdexteR*wınchesteR*göndeRgeLsin
Kullanıcı avatarı
Designer
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Designer »

Başarılarınızın devamını dilerim.Yalnız şöyle bir şey var Kullanıcı ismin benimkiyle aynı olmuş yeni bir Kullanıcı adı kullanırsan sevinirim. ;) ;)
HoRReNDouS
HoRReNDouSII
HoRReNDouSIII
HoRReNDouSIV
desinger
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen desinger »

Designer yazdı:Başarılarınızın devamını dilerim.Yalnız şöyle bir şey var Kullanıcı ismin benimkiyle aynı olmuş yeni bir Kullanıcı adı kullanırsan sevinirim. ;) ;)

Arada harf farkı var :)
3 büyü 3 şifa junon kesimi :) +18

ByreaL

http://www.dailymotion.com/video/xi189t ... videogames
Kullanıcı avatarı
HERACLEON
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen HERACLEON »

Resim

Adam Gökxyarar 8-)
desinger
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

XrenkX yazdı:Süpersiniz kardeş ya böyle resimler görünce heyecanlanıyorum :) bide çemberlitaşa girebilsem süper olcak.
Teşekkürler.

ByreaL

desinger
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Bir daki kesim tarihimizi merak eden arkadaşlar için 13.08.2011 ve 14.08.2011 tarihlerindeki denemelerimizde son noktayı koymak istiyoruz artık konuyla ilgilenen ve bizimle birlikte heycanlanan arkadaşlarımıza teşekkür eder daha iyisini yapmamız için bize moral veren arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz.

Ve birde taktik hakkındaki ve içerde gerekebilcek gereksinimleri sizlerle paylaşmak istiyorum

Büyüler hasarları iyi olmali 1 büyüde büyü bozma 15 olması ofans savaşcının ise kanatma yeteneginde ayı olması şart ve tank dirençler konusunda elek 1000 buz 1000 ateş 1000 olması aynı zamanda canında 35 binden aşşa düşmemesi ve bu tankın kudret iksirleri olması ve buna göre şifalar ise ateş ve elek 1000 olmak şartı aynı zamanda büyü şifanın 2000 altına düşmeden tankı ve etrafındakilerini koruması lazım iken şifacımıza bir iş daha düşüyor bunuda paylaşmak isterdim ama bunun hakkında bilgi veremiyorum .
Fotolardan şifanın son yetenegine dikkat

Kısacası

Bol kudret iksir
+5 yetenek ve kasa
Yardımcılar ayı ve tazı
Ve en önemlisi kesme istegi bu olmadan imkansız.

ByreaL

Kullanıcı avatarı
hukumdargame
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen hukumdargame »

desinger yazdı:Bir daki kesim tarihimizi merak eden arkadaşlar için 13.08.2011 ve 14.08.2011 tarihlerindeki denemelerimizde son noktayı koymak istiyoruz artık konuyla ilgilenen ve bizimle birlikte heycanlanan arkadaşlarımıza teşekkür eder daha iyisini yapmamız için bize moral veren arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz.

Ve birde taktik hakkındaki ve içerde gerekebilcek gereksinimleri sizlerle paylaşmak istiyorum

Büyüler hasarları iyi olmali 1 büyüde büyü bozma 15 olması ofans savaşcının ise kanatma yeteneginde ayı olması şart ve tank dirençler konusunda elek 1000 buz 1000 ateş 1000 olması aynı zamanda canında 35 binden aşşa düşmemesi ve bu tankın kudret iksirleri olması ve buna göre şifalar ise ateş ve elek 1000 olmak şartı aynı zamanda büyü şifanın 2000 altına düşmeden tankı ve etrafındakilerini koruması lazım iken şifacımıza bir iş daha düşüyor bunuda paylaşmak isterdim ama bunun hakkında bilgi veremiyorum .

Kısacası

Bol kudret iksir
+5 yetenek ve kasa
Yardımcılar ayı ve tazı

Güzel fakat sakinleştirme yeteneği nerelerde kullanılmalı ?
Gaffarın hangi yeteneklerinde veya hangi canlarında ?

İnş çarımı alınca kesme imkanım olacak..!
desinger
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

hukumdargame yazdı:
desinger yazdı:Bir daki kesim tarihimizi merak eden arkadaşlar için 13.08.2011 ve 14.08.2011 tarihlerindeki denemelerimizde son noktayı koymak istiyoruz artık konuyla ilgilenen ve bizimle birlikte heycanlanan arkadaşlarımıza teşekkür eder daha iyisini yapmamız için bize moral veren arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz.

Kısacası

Bol kudret iksir
+5 yetenek ve kasa
Yardımcılar ayı ve tazı

Güzel fakat sakinleştirme yeteneği nerelerde kullanılmalı ? Gaffarın hangi yeteneklerinde veya hangi canlarında ?

İnş çarımı alınca kesme imkanım olacak..!
Öncelikle çarını geri alırsın umarım ve ikinci sorunuza gelince onuda kullancanız canı size kalmış.

ByreaL

Kullanıcı avatarı
Hilalxxquality
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Hilalxxquality »

ÖncelikLe bu cana kdr indirmek Kolay deil zoru basarmakda büyük bir onur olsa qerek.
1 defada 4 cana kdr indirmek kolay deildir.
3 5 defa denemis olmalısınız şayet fotolarda kanıtı.
Bir dahaki Konuda kesmiş olmanız dileqiyle tekrardan tbrkler. :)
Güçlü Olmak İstiyorsan , Söz Ustası ol !

Hilalxxquality {49}

“Genel Etkileşim” sayfasına dön