- Cep Telefonu
- İkv Rehber
- Saat
IKV Oynarken Yanınızda Bulanan 3 Şey
Re: IKV Oynarken Yanınızda Bulanan 3 Şey

''Ne Mutlu TÜRKÜMDiyene!''

' Hayati '
- Yaslikurt
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Osmanlı Hanedanlığı
1. Laptopdan sonraki en iyi icat olan Laptop soğutucusu 2.Laptop ekran koruyucu 3.Laptop aksesuarları(kulaklık vb.)
Anahtar olmuş her bakışta kara-para; pençe,
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.
- IISaDoSaDoII
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Azap Süvarileri
inciSOZLUK yazdı:
Tamamiyle bana aittir
Çemberlitaş,Migrat ve Sığınak sofram.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
# RekLam'a qeRek Yok ÇekeMiyen anTen TaKsın.! # (:
# DoSTLaRıMı TaNıDıKÇa , DüŞManLaRıMı SeVeR oLDuM ... #[/center]
İşte rehberliğin değiştirdikleri :arrow:
Rehber olmadan önce
Rehber olmadan önce
Rehber olduktan sonra ;HeliN yazdı:ekran kartından birsürü senin yansıttıgın problemler cıkıyor. forumu arastır. ve sen ne oyunu oyna nede foruma bak eminde ve teskilatta böle bir sürü yansıtan var ilk diye acma slko
Rehberlik işe yaramıyor değil.HeliN yazdı:Biraz sabırlı olun arkadaşlar lütfen. Günde yüzlerce basvuru maili geliyor. Kimse superman yada supergirl değil. Elbet bir mesaj alırsınız :S
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Benim içim dışım bir merak etme sen o konuda kavga ediyordum ve de kavgalarımı belirli nedenlerden dolayı etmemeye basladım kimse supergirl yada superboy değildir 

Türkçe'sindede gelişme var.
Birde helinin eski imzasını hatırlamaya çalışalımmı ?HeliN yazdı:seni htrlıorm sen insan değilsinki kp için söven klan kasanlara satasan birisin iyi olmus sana ne diim ?
- IxProMeTHeuSxI
- Sahaf Yardımcısı
Onun türkçesi onu ilgilendirir.Sen Helin'in avukatımısın ?catashrop yazdı:Türkçe'sindede gelişme var.
Birde helinin eski imzasını hatırlamaya çalışalımmı ?HeliN yazdı:seni htrlıorm sen insan değilsinki kp için söven klan kasanlara satasan birisin iyi olmus sana ne diim ?
Rehbet oldu diye kıskanma
Haydi liseli dalgana bak milletle uğraşma.
IxProMeTHeuSxI >>> ^Ejder Asa
Evet lisesli helinin imzasında eskden yazan yazıyı merak ediyormusun ? ülkeni seviyorsan merak etme çünkü ülkene hakaret eden bir yazıydıIxProMeTHeuSxI yazdı:Onun türkçesi onu ilgilendirir.Sen Helin'in avukatımısın ?catashrop yazdı:Türkçe'sindede gelişme var.
Rehbet oldu diye kıskanma![]()
Haydi liseli dalgana bak milletle uğraşma.
- IxProMeTHeuSxI
- Sahaf Yardımcısı
Böyle güzel bir konu açılmış gelip burda huzur bozma.Kendi mekanına ..catashrop yazdı:Evet lisesli helinin imzasında eskden yazan yazıyı merak ediyormusun ? ülkeni seviyorsan merak etme çünkü ülkene hakaret eden bir yazıydıIxProMeTHeuSxI yazdı:Onun türkçesi onu ilgilendirir.Sen Helin'in avukatımısın ?catashrop yazdı:Türkçe'sindede gelişme var.
Rehbet oldu diye kıskanma![]()
Haydi liseli dalgana bak milletle uğraşma.He lise mise dalga bakma o akdar düzgün kişiler varken rehber olamıyor böyleleri oluyor ben oyunu oynamıyorum. He birde onun avukatıyım onu savunmuyorum liseli kim belli
IxProMeTHeuSxI >>> ^Ejder Asa