Veda Edenler..
Re: Veda Edenler..
Akşam görüşürüz kanka , msn de ol geltirtme beni Konya'ya ona göre 
- samedsedir06
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.
- 1 Sene Bende Veda Ettım Sayılır Dostlar ... Oyuna Aramayın Bulmanız cok zor...xD
Hayırlı oyunlar tum oynuyan dostLARIMIZA...
Çaki
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
- Chaqmaxsheytan
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: <Academy Of War>
oynayan kaldımı sence :lol:samedsedir06 yazdı:
- 1 Sene Bende Veda Ettım Sayılır Dostlar ... Oyuna Aramayın Bulmanız cok zor...xD
Hayırlı oyunlar tum oynuyan dostLARIMIZA...
Bende oyunu bıraktığımı bildirmek istiyorum.Oyunu bırakmak için sebep arıyordum çok sevidiğim bir arkadaşımın benim hakkımda düşündüklerini öğrendikten sonra hesabımı ona verip oyunu bırakıyorum elVeda /Giresunnlee
İmzam yok benim.
Oyuna Geçici Süre (tarih,saat,gün belirtmeksizin) İle Ara Vermiş Bulunmaktayım.Çarlarım da Lonca Başkanı Olabilir Bilginize ...

- Moreblood
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Çarımın küçük bir yanlışlık sebebiyle silinmesi sonucunda oyunu bıraktım
Börteçinexmerlin
Börteçinexmerlin
Mustafa OKTAR
BÖRTEÇİNEXMERLİN
TicTacToe
Oyunu Bırakmış Bulunmaktayım Fuar'da Görüşmek Dileğiyle 3,5 - 4 Senelik İkv Hayatımda Acı Tatlı Anılarım Geçti Falan FİlanDoylaion yazdı:Oyuna Geçici Süre (tarih,saat,gün belirtmeksizin) İle Ara Vermiş Bulunmaktayım.Çarlarım da Lonca Başkanı Olabilir Bilginize ...
DoyLaioN - Oldcity - MimxSanctuary - MimxGlory - xXxPanSuManxXx - İnfazcıxbüyücü Çarlarının Sahibi Ali Taşyürek Olarak İkv Dünyasının Kapılarını Kapatmış Bulunmaktayım Kendi AÇımdan ...

Allah yolunu açık etsin. Forumu bırakma amaDoylaion yazdı:Oyunu Bırakmış Bulunmaktayım Fuar'da Görüşmek Dileğiyle 3,5 - 4 Senelik İkv Hayatımda Acı Tatlı Anılarım Geçti Falan FİlanDoylaion yazdı:Oyuna Geçici Süre (tarih,saat,gün belirtmeksizin) İle Ara Vermiş Bulunmaktayım.Çarlarım da Lonca Başkanı Olabilir Bilginize ...
DoyLaioN - Oldcity - MimxSanctuary - MimxGlory - xXxPanSuManxXx - İnfazcıxbüyücü Çarlarının Sahibi Ali Taşyürek Olarak İkv Dünyasının Kapılarını Kapatmış Bulunmaktayım Kendi AÇımdan ...

aLpoS
xScHooLBoyx
DoyLaion Daha sonra YiğitlerDOYLAİON İLE Başlayıp boy gösterdiğim Büyücü Çarımın Hesabını Maddi Açıdan Anlaşmaya Vardığım Eryal Kardeşime Devretmiş Bulunmaktayım. O Enkısa ZAMANDA isim değiştircektir Bilginize.
Esen Kalın , Hoşçakalın
Esen Kalın , Hoşçakalın