Arkadaşım tamam haklısın da 8 bin düz abartı bir rakam değil mi sence ? Düz 8 bin ise kritikle 15 bin civarı gelmesi lazım o zaman da arkasında bir şifa olan bir büyüyü kesmek olanaksız olur.xxJUN yazdı:exxon yazdı:kardesim kafan mı güzel senin ? düz 8 bin nedir sen biliyor musun ?bbsnake yazdı:Bakın söyle söylim Şifa basma olayı çok dengesiz bir olay aldığınız İbni itemler ortalamayı biraz daha yükseltiyor Mesela Normal 4ooo-7ooo Kritik 8ooo-12ooo Bu dengesizliği ortadan kaldırmaları lazım Full dizili bir carın normali 8000 Aşağı olmamalıYanlış tepki veriyorsun ben arkadaşa katılıyorum 2422 büyü şifa ile kritiksiz 5000 civarı şifa basarken bunu 1900 e düşürdüğümde ise yine kritiksiz 5000 civarı şifa basıyorum . Bu alaycı bi durum olmakla beraber ''dışardan sağlam görünüyor aslında ezik '' Tepkilerine yol açıyor .
Büyü Şifayı arttırmanın kritiksiz pek bi faydasını görmedim kritik taraftarı değilseniz siz en iyisi ashaba ne Yükseltme yapın nede yeni itemlerin peşinde olun 1920 büyü şifa 2422 ile neredeyse birebir.
Kritik geldiğinde Ufak tefek Oynamalar olabiliyor az önce deneme yaptım biraz . Kritik 1900 Büyü şifa ile 7000 & 8000 civarı iken İtemleri taktığımda ise 12 bin civarını buluyor .
Bi noktada dikkatimi çekti üstümdeki kritiksiz itemleri çıkardığımda daha çok kritik geliyor . Ne kadar doğrudur bilmiyorum Deneyimimi sözylüyorum .
Buzamana kadar en uzun yazım buydu :mrgreen:
İbni Sina İbni Sina Ceket HK.
Re: İbni Sina İbni Sina Ceket HK.
Full mevlana dedim güzel kardeşim. Şifa basma aralığını çok acık bırakmıslar
Hayattaki tek pişmanlığım yersiz yere iyi olduğum anlardır..
Euronymous
Behexen
Watain
Euronymous
Behexen
Watain
Bencede kritik yap çnkü kritikte 2x war.Yani Kritiğin 30.1 ise 60.2 oluyor zaten yanında da
30.1 x2 yazıyor.
30.1 x2 yazıyor.
Delikanlı Pokemon toptan çıkmaz.
Hayvanları çok seviyorum,özellikle kızarmış tavuğu !
İçerken araba kullanmayın. Bir yere çarparsanız biranız dökülür, ziyan olur...
Alayına Şifaaa!.....
Hayvanları çok seviyorum,özellikle kızarmış tavuğu !
İçerken araba kullanmayın. Bir yere çarparsanız biranız dökülür, ziyan olur...
Alayına Şifaaa!.....
- Maynaqsifaci
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Just For Fun*
:arrow:GarGaMeL yazdı:Bencede kritik yap çnkü kritikte 2x war.Yani Kritiğin 30.1 ise 60.2 oluyor zaten yanında da
30.1 x2 yazıyor.
:|

- Zodiac1
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
ya öyle dıosunuz grup bölgelerıne gırerken adam buyu sıfa kaç dıe soruyo buyu krıtıkı soran olmadı bana :mrgreen:
xDFMx[^Ejder Asa]
Hestawot[(^)Latif]
Evsaıceha[İbni Sina Modeli Cevriye Sultan Modeli(^) Çıbanlı Akrep (Asa)]
Zodiac [Ashab-I Kehf]
Hestawot[(^)Latif]
Zodiac [Ashab-I Kehf]
- xxJUN
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Zuğauça
Zodiac1 yazdı:ya öyle dıosunuz grup bölgelerıne gırerken adam buyu sıfa kaç dıe soruyo buyu krıtıkı soran olmadı bana :mrgreen:
AyakLıHasTane
IMECAZMİRAI
xJUN
xJUNII
xJUNIII
TAKA
TAKA
Myicefreezeyou
Devler gibi eserler bırakmak için, Karıncalar gibi çalışmak lazım.
-
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Sancak
X e son buyu kritiği yukseltılmış ibni cevo asalı bı sıfacı arıyoz gardaş gelırmısınZodiac1 yazdı:ya öyle dıosunuz grup bölgelerıne gırerken adam buyu sıfa kaç dıe soruyo buyu krıtıkı soran olmadı bana :mrgreen:
IHeaveNI & IIHeaveNII ®
(GÖKxHaZan) (GÖKxKaTy)
(GÖKxHaZan) (GÖKxKaTy)
- Yagmurperisi
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Karargah
İlk olarak görüntüye bakarlar da ondanZodiac1 yazdı:ya öyle dıosunuz grup bölgelerıne gırerken adam buyu sıfa kaç dıe soruyo buyu krıtıkı soran olmadı bana :mrgreen:
Ashap kudret rejenarasyonu açısından ıyı olsada büyü kritik iyileştirme bilgisinden daha önemlidir
Boğuldukça öğreniyorsun girdaplı vakitlerde yüzmeyi..
YağmuRPeriSi
Missxpessimist
YağmuRPeriSi
Missxpessimist
- Zodiac1
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
Bende aynısına buyu krıtıgın daha önemlı olduguna katılıyıyorum ama bazıları katılmıyo.Ben bunu açıklamak ıstemıstım ama yanlıs anlasılmış. :mrgreen:Yagmurperisi yazdı:İlk olarak görüntüye bakarlar da ondanZodiac1 yazdı:ya öyle dıosunuz grup bölgelerıne gırerken adam buyu sıfa kaç dıe soruyo buyu krıtıkı soran olmadı bana :mrgreen:Ashap olmadan da kudret yetmez sıkıntı senin sıkıntındır ama önyargıları yıkmak da zordur .
Ashap kudret rejenarasyonu açısından ıyı olsada büyü kritik iyileştirme bilgisinden daha önemlidir
xDFMx[^Ejder Asa]
Hestawot[(^)Latif]
Zodiac [Ashab-I Kehf]
Hestawot[(^)Latif]
Zodiac [Ashab-I Kehf]