İksirlerin daha fazla gitmesi için sobee nin cebine daha fazla para girmesi için yapılan bir uygulama oyuncuya yönelik değil. Bunu yapana kadar ikv oyuncusunun isteklerini neden 2. plana atıyosunuz. Herkes GB makinasının meteorda hatta çemberlide olması gerektiği bir çok yaratık için farklı yeteneklerin gerektiği ap açık ortada. Biz sırf yeteneklerimizi değiştirmek için ya mısır çarşısına gidiyoruz ya da yer altına iniyoruz. Burda kaybettiğimiz zamanın haddi hesabı yok. Hele ki bu çemberlitaş da ufak bir detaydan tüm grubun pert olması ve Boss'un kaçması.
Zwartan bana bu grafikler için 1 yıl uğraştık demişti. İnanıyorum ki uğraşmışsınızdır. Ancak buna bu kadar zaman ayırdığınıza göre ufak hatalara zaman ayırsaydınız bir çok kişiyi daha fazla memnun edecek olurdunuz.
Oyun sizin oyununuz yönetici sizsiniz sizin borunuz ötüyor eyvallah ancak parayı basan benim benim verdiklerimle bu oyun bir yerlere gelecek. O yüzden sobee kendi cebine giren paradan önce oyuncunun İLK istediklerini göz önüne almalı.
Bu dediklerim hiçbir Gm yönetici veya çalışan ile alakalı değil sonuçta sizde bizim gibi emir kulusunuz ne denilirse onu yapmak zorundasınız. Ancak sizinde bir söz hakkınız var sonuçta oyunu yöneten sıkıntıyı çekenler sizler sefayı çeken tatili yapıp parayı cebe indirip sefaya sürenler ...... onlar. Sizin düşünceleriniz sizin oyunculara kulak verip istekleriniz bu oyuna yön verecek. Arif ve zwartan dan eminim onlara sözüm yok ancak ya diğerleri.
KENDİNE ÇEKİ DÜZEN VERME VAKTİ GELDİ İKV. SIRA BİZDE İKİ TERS BİR DÜZ.
GB Otomat hizmete açılıyor
- Theoneibo
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: DEVA
Re: GB Otomat hizmete açılıyor
Dünya üç gündür;dün, bugün ve yarin. Dün geçti, yarinin geleceği belli değil öyleyse bugünün kiymetini bil!
GM ler DEV ler her neyseler bi gidin Diger oyunları oynayın Adamlar neler yapıyor nasıl Oyuncu çekiyorlar bi bakın derim böyle SAçmalıklarla oyuncu kazanmayı bırak oyuncu kaybediyorsun eskiden herkeze bahsederdim İKV şöyle böyle diye şimdi bir tek kelime bile etmiyorum arkadaş ortamımda.
Bu oyunu oynamayı düşünen kişi Gircek foruma bir bakıcak herkez isyanlarda, yöneticiler desen kendi havasında aklına ne esiyorsa onu yapıyor oyuncuları düşünen kimse yok. en başta kaybediyorsun oyuncuyu.
Umarım KENDİNİZE GELİR PARA GÖZLÜLÜKTEN KURTULURSUNUZ ikv yönetimi
Bu oyunu oynamayı düşünen kişi Gircek foruma bir bakıcak herkez isyanlarda, yöneticiler desen kendi havasında aklına ne esiyorsa onu yapıyor oyuncuları düşünen kimse yok. en başta kaybediyorsun oyuncuyu.

Lycaon (49) / DooDLeZz (49)
-
- FareAdam Düşmanı
Sercan yazdı:GM ler DEV ler her neyseler bi gidin Diger oyunları oynayın Adamlar neler yapıyor nasıl Oyuncu çekiyorlar bi bakın derim böyle SAçmalıklarla oyuncu kazanmayı bırak oyuncu kaybediyorsun eskiden herkeze bahsederdim İKV şöyle böyle diye şimdi bir tek kelime bile etmiyorum arkadaş ortamımda.
CoOoLMaN 
- Gltsry
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Şehr-i İstanbul
Bilgisayar bölümünde okuduğun her halinden belli oluyor kardeşimMuRaTPoLaT yazdı:belki bu sayılar nedir diye düşünenler olabilir sanmıyorum amaLathander yazdı:ikilik sistemde sobee yazılmış
01010011 - 83 (S)
01001111 - 79 (O)
01000010 - 66 (B)
01000101 - 69 (E)
01000101 - 69 (E)
Gltsry yazdı:Bilgisayar bölümünde okuduğun her halinden belli oluyor kardeşimMuRaTPoLaT yazdı:belki bu sayılar nedir diye düşünenler olabilir sanmıyorum amaLathander yazdı:ikilik sistemde sobee yazılmış
01010011 - 83 (S)
01001111 - 79 (O)
01000010 - 66 (B)
01000101 - 69 (E)
01000101 - 69 (E)
Ne yaptınız bee etkinlik sorusunun yanıtını verdiniz:))))
A R Z L O D O S
Lathander yazdı:
07.07.2011(Yarın) sabah güncellemesi ile Aktar Şevket'in satmış olduğu Dinozor İyileştiren ve Ejderha Kudretlendiren iksirler GB Otomat aracılığı ile de İstanbul'un farklı noktalarında satılacaktır. GB Otomat Eminönü, Bab-ı Ali ve Çemberlitaş bölgelerine yerleştirelerek oyuncularımızın hizmetine sunulacaktır.
Değişiklikler:
[/color]
- Stuart Efendi'nin yeteneğinde tespit edilen hata düzeltilmiştir.
- Oyun içinde Akçe ile yapacağınız alımlarda "Satın almak istediğinizden emin misiniz?" sorusuyla ek onayınız istenecektir.
Sivri kısmının size girmesi dilegiyle hayırlı olsun diyorum yine 300 akçe bu yüzden sivri kısmı ile ilgilenin.
Ulen adam hiç tınlamıyo kimseyi ya o kadar yazı içinde kime ne cevap vermiş ne yapsın gariban kimseye cevap verecek yüzleri kalmamış artık...Lathander yazdı:Düzelttim. Teşekkürler.inciSOZLUK yazdı:Dinazor değil, dinozor:)Lathander yazdı:07.07.2011(Yarın) sabah güncellemesi ile Aktar Şevket'in satmış olduğu Dinazor İyileştiren ve Ejderha Kudretlendiren iksirler GB Otomat aracılığı ile de İstanbul'un farklı noktalarında satılacaktır. GB Otomat Eminönü, Bab-ı Ali ve Çemberlitaş bölgelerine yerleştirelerek oyuncularımızın hizmetine sunulacaktır.
Değişiklikler:
[/color]
- Stuart Efendi'nin yeteneğinde tespit edilen hata düzeltilmiştir.
- Oyun içinde Akçe ile yapacağınız alımlarda "Satın almak istediğinizden emin misiniz?" sorusuyla ek onayınız istenecektir.
Sercan yazdı:GM ler DEV ler her neyseler bi gidin Diger oyunları oynayın Adamlar neler yapıyor nasıl Oyuncu çekiyorlar bi bakın derim böyle SAçmalıklarla oyuncu kazanmayı bırak oyuncu kaybediyorsun eskiden herkeze bahsederdim İKV şöyle böyle diye şimdi bir tek kelime bile etmiyorum arkadaş ortamımda.
Tebrikler Herşeyi açıklamışşın :!: :!: Duysun bunları yönetim :!: :!:
Yönet,m İkv yi para kazanmak İçin Kullanıyor...
I Can Footbal,SüperCan a fULL İkv den Kazandıkları parayla Yatırım Yapıolar..
ICF Store da İsim değiştirme 10 tl burada 20 tl :mrgreen:
- wonka
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
Merhabalar size bu konuda katılıyorum isim değiştirme kodunun daha az akçeyle satılması daha uygun olucaktır.Örneğin,bir loncaya giren 4 çarı olan bir adam bu çarların ismini değiştirmek için 80 tl ödemek zorunda kalıyor bu bayağı masraflı isim değiştirme kodlarının 500 veya 1000 akçeye satılması biz oyuncular için ideal olucaktır.Sorum yazdı:Yönet,m İkv yi para kazanmak İçin Kullanıyor...
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
WANCHOPE
GINSENG