:arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:wonka yazdı:Nocomment bile cevap yazmadıysa daha kimse yazmazSouLeYMaNeYouLa yazdı:Bu kadar insan burada yorum yazıyor haklı olarak ama bir GM gelip buraya yorum da bulunmuyor ne kadar yazık. Bizler yıllardır bu oyuna gönülden bağlı kalan insanlarız meğer hiç değerimiz yokmuş gözlerinde. Ben bu oyuna 1 kuruş bile vermedim reel para olarak illaki desteğimizi oyun içinden de olsa sürdürdük. Hiç olmazsa oyunu daha çok kitleye göstermek için çalıştık. Ne de olsa Türk oyunu bizim oyunumuz insan gururlanıyor oynarken. Yıllarca yabancı ülke patentli oyunları gördükten sonra bu oyun karşımıza çıkınca can-ı gönülden tutulduk. Oyun yok olmaya kadar gitti bir zamanlar arkadaşlarımızda belirttiler bunu. Ama bizler gerek başka forumlar olsun gerek başka platformlar olsun İKVyi tanıtmaya çalıştık. Belki başarılı da olduk. Oyun şuan belki de gelebilecek en iyi konumda. Yönetiminde cebi sıcak paraya alışmışken biz ve bizim gibi düşünen oyuncu arkadaşlarımızı kaale bile almayacak konuma geldiler. Nasılsa bunlar almasa başkası alıyor bizim bir kaybımız yok düşüncesindeler. Başka konular altında dile getirmeye çalıştığımız akçeyle iksir satımı vesaire başka birşey olsun hemen yönetim yalakası insanlar çıkıp o zaman oynamayın demeye başladılar. Bilmiyorlar ki biz bu oyunu onlardan önce oynuyorduk ve zevk alıyorduk. Ama şuan tam bir sömürge olarak görüyorlar oyuncuları. Bu çok vahim bir durum. Velhasıl bir yönetici bile buraya gelip bu yazılanları gördüğü halde bir yorum yapmaktan kaçınıyorsa ve yahut kaale almıyorsa bu oyun için bizim yapacak birşeyimiz yok artık. Geriye dönüşte yok. İnsan oğlu yaradılışı gereği herşeyin daha fazlasını isteyen bir yapıdadır. Yönetimde bunun farkına vardı artık. Kan kokusu almış köpekbalığı misali durmaksızın oyuncularını sömürmeye devam ediyor..
Nerden Nereye! Geçmişini unutan İkv..
Re: Nerden Nereye! Geçmişini unutan İkv..
- OsmanBey
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Osmanlı
Re: Tkrr: Nerden Nereye! Geçmişini unutan İkv..
Konuyu açan oyuncu Arkadışımın ellerine yüreğine sağlık.
Çok güzel özetlemiş çok güzel anlatmışsınız eskiden yaşananları ve şimdiki durumu.
Yorum yapan bir çok arkadaşımızda çok güzel yorumlar yazmış.
Tüm yorumları tek tek okudum. Ekleyecek çok fazla söz yok hepimiz aynı durumları yaşıyoruz.
Heryerde bunları tekrarlıyoruz.
Ancak bir konu var bir çok kişi bu durumu gözden kaçırıyor.
ORHANBEY üstadımız bu konuya parmak basmış. Evet OYUN İÇİ MATERYALLERİN GERÇEK PARA İLE SATILMASI YASAKTIR !
Bu kuralı ihlal eden oyuncular ceza alırken. İksiri Akçe karşılığı satabilmek hangi mantık kuralına göre ayarlanmış bilemiyorum.
Ülkemiz İnsanlarına ve Ülkemiz Şirketine Destek olabilmek adına ne çok şeyler yapmışız.
Ancak bu Şirket biz oyunculara Yasakladığı işi Kendi öve öve yapıyor ve bundan hiç çekinmiyor olması çok üzücü.
Bu işin sonu nere varır bilinmez.
Hayırlısı olsun diyelim.
Çok güzel özetlemiş çok güzel anlatmışsınız eskiden yaşananları ve şimdiki durumu.
Yorum yapan bir çok arkadaşımızda çok güzel yorumlar yazmış.
Tüm yorumları tek tek okudum. Ekleyecek çok fazla söz yok hepimiz aynı durumları yaşıyoruz.
Heryerde bunları tekrarlıyoruz.
Ancak bir konu var bir çok kişi bu durumu gözden kaçırıyor.
ORHANBEY üstadımız bu konuya parmak basmış. Evet OYUN İÇİ MATERYALLERİN GERÇEK PARA İLE SATILMASI YASAKTIR !
Bu kuralı ihlal eden oyuncular ceza alırken. İksiri Akçe karşılığı satabilmek hangi mantık kuralına göre ayarlanmış bilemiyorum.
Ülkemiz İnsanlarına ve Ülkemiz Şirketine Destek olabilmek adına ne çok şeyler yapmışız.
Ancak bu Şirket biz oyunculara Yasakladığı işi Kendi öve öve yapıyor ve bundan hiç çekinmiyor olması çok üzücü.
Bu işin sonu nere varır bilinmez.
Hayırlısı olsun diyelim.
ORHANBEY yazdı:Merhaba ,
Akçe sistemi güzel sistem hani maden artırıcılar isim değiştirme bunlara eyvallah ama yok iksiri akçe ile al yok ayı al ayı almazsan çemberlitaş da sıkıntı yaşatırım bunlar oyuncuyu zorla akçe almaya yönlendiren şeyler.Bunlar olmamalıydı.Bu olanlara rağmen Sobee nin rahatı yerinde . Gelir kaynaklarını sonuna kadar açabilecek bir alana sahip.OYUN İÇİ MATERYALLERİN GERÇEK PARA İLE SATILMASI YASAKTIR ! kime yasak ? akçeyle iksir satan biz miyizAkçe işi artık önüne geçilemez bir döneme girdi.
Meteorda karakürk görevi için saatlerce gurup kurmaya çalışırdık . Ama kurunca da 1 saat bilemedin keserdik zevk alırdık.Sonunda ödülümüzü alırdık.Grup bölgeleri geldi 7 saat 4 saat süre verilen bölgeler.Çemberlitaşda en yakın Boss 'a ulaşmak rahat 1.5 saat almakta ki kestiğinizde emeğinizin karşılığını alıyor musunuz ? %90 ihtimalle madalya verip gönderiyorlar.Hatta iş öyle bir boyuta vardı ki torba düşmesi bile şansa bağlı nerdeyse...
Ama bu konu böyle sürer gider biri gelir bişeyler der forum yöneticisi MADDE 2 kişisel tartışma . . . . der konuyu kitler ve gider.Bu kadar basit. Ama Sobee unutmasın ki artık o eski dönemdeki herşeyi ile destekleyen bir oyuncu kitlesi kalmadı.İş tamamen ticarete dönüyor ve o malum oyunların sonuna doğru yaklaşıyoruz...
Saygılarımla .
ORHANBEY
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
Re: Nerden Nereye! Geçmişini unutan İkv..
Bu yazıları okurken ilgibi bir şey çekti.Bu yazı 2006 da yayımlanan İKV'nin üzerinden 5 sene geçtikten sonra, geçmişe özlem duygularıyla yazılmış.Ve korkutucu gerçekle yüzleştim.Şuan 2011 yılının üzerinden nerdeyse 6 yıl geçecek.Yani geçmişe yakınılan zaman diliminden daha da fazlası geçmiş olacak.Anlam veremediğim bir karamsarlığa büründüm şuan.