zgm0 yazdı:Arif abi şu düşürdüğümüz Madalyaları şurada kullansanız olmuyor muydu ya mesela 100 adet Madalyaya 10 tane ejderha 10 tane dinazor falan verseniz. O madalyalar boş yere birikiyor. Sıfır faydası var bizlere...
Thrashmetal yazdı:Amaç nedir acaba sobee yi vergi rekortmeni mi yapmaya çalışıyorsunuz madem herkes için maden çekmek zor o zaman oyun parasıyla satılsın para kassınlar bunu akçe ile yapmanın hali yok en azından yeni başlayanları düşünün onlar bunları görünce oyunu bırakırlar akçe nedir biz niye kazanamıyoruz diye
Öncelikle bir Gönüllü Rehber üyesi olarak bu yapılan güncellemeyi eleştireceğim. Kimse kusura bakmasın.
Bu oyunda bir çok arkadaşımız Oyun içi Materyal ve Karakter satışını yasak olarak biliyor.
Bu yapılan güncellemeyi görene kadar bende öyle biliyordum. Fakat az önce Kullanıcı Sözleşmesini okuduğumda böyle bir ibare olmadığını gördüm. Daha önce sanki Kullanıcı Sözleşmesinde böyle bir ibare vardı diye hatırlıyorum.
Şimdi bu gelen güncelleme ile artık oyuncularda Gerçek Para karşılığında alış veriş yapabilecekler demekki.
Sobee bile bu şekilde bir Oyun içi Materyal i Gerçek Para karşılığında sattığına göre biz oyuncularda artık bu hakka sahip olacak.
Belki biz yanlış biliyoruz. Ancak bu gelen güncelleme Daha önceki Dükkan ürünlerinden farklı olduğu aşikardır.
Neden bunu Oyun içi Para ile alınması yerine Akçe ile yapıp bu şekilde bir kafa karışıklığına sebep olduğunuzu hala anlamış değilim.
Olmaz imkansız yapmazlar dediğim bir iş daha yapıldı.
Hiç bir zaman Akçe almak bu oyuna para ödemek zoruma gitmedi ama hakkaten yani Akçe ile iksir almakda çok saçma...
Şimdiden akçe ile iksir alıp kullananlara Hayırlı olsun madalyalarınız....
Owyeah yazdı:Artık yöneticilerden birşey istemeden önce 4597816 defa düşünün. Her isteğin karşılığda bizim cebimizden para çıkıyor. Biz yanlızca oyunda 1 kazanırken onlar gerçekte 10 kazanıyor diyip durumu özetleyebilrim.
asdzxcas35 yazdı:siz artık para için başka şeyler de yapacaksınız bu kadar para canlısı olunur mu ya
şu akçe yüzünden belki daha fazla para kazanıyorusnuz ama yarı oyunucunuzu kaybettiniz
yeter artık herşeyi paraya döktünüz paraası olmayan oynayamıyacakmı.
benım telefon mobil ödemeeye kapalı ben simdi babane dicem de açtırtacam
Brader yazdı:way be şu bencıllere bakın bi adamlar sadece kendilerini düşünüyolar para gelsinde biz ksir satışını akçeyle bile ederiz saçmalığı hade oyun parasına olsa oyuncular düşünülmüş deriz de akçeyle iksir harbıden ne kadar fırsatçı olduğunuzu gösteriyo ..
Rivalxmelodi yazdı:Helall O iksirler bile akceyla lan doymuyonuzmu paraya allah gözünüzü Doyursun
Arkadaşlar dileyenler yine reçete ile Akçe ödemeden üretebilecektir.
Bu değişiklik sayesinde üretim için fırsat bulamayan oyuncularımızında bir şansı olacağını unutmayınız.
Bu arada her eleştiriyi değerlendirdiğimiz için, Rivalxmelodi kelime seçerken daha dikkatli olursan sevinirim.
Lathanderin galiba Üniversite harçlarından haberi yok
aYnen kıwom.
Bence bu güncelleme çok iyi olucak fakat şunun gibi olursa 100 akçe =200 ejder veya 200 dinazor gibi aksi taktirde 1 akçeye 1 iksirde blki iş görür fakat bu dediğim hem oyuncuların memnuniyeti hemde bölgelerde daha istekli ve çekinmeden iksir içeriz :lol: