Merhaba
Serkan haklı bu güne kadar bir çok char açıldı madenx ile başlayan ama hepside madenlerini ona sattı.Ayrıca Serkanın kazandığı nokta şu fiyatta anlaşırsın bi gram fazlasını almaz diyelim 965bin dedi sen 1m koydun o para üstünü koyar o 35 asla aldıgını görmedim bunu banada baska insanlarada herkese eşittir ve bildiğiniz gibi Kuklacı sunucusunda Eşitlik çok zor bulunan birşey.
Merak edenlere şunuda sölim serkanın hiçkimsenin bilmediği carında Latif var:D
İyi Formlar
MİRXBENEVOLENT &Madenxxalınır
KUKLACININPRENSi
- ibrahimking
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: KUKLACININPRENSi
prensi tek geçerim kıskananlar yorum yapıyo kardeş helal olsunxPRENSx yazdı:Arkadaslar sizlerden gelen yogun istek üzerine Kasamin son hali.
15.06.2011
4 SENELiK KASADIR.
-
- Antrepo Bekçisi
- Klan: Lodos
- Lonca: Thelodos Of Ottoman
adamın kasadaki ipek lateks geyik derisi ve kenevir lifini işportaya satsan 160 m ediyo daha konuşuyonuz
DDD
^^KARAŞEYH^^Şeyh^^BARBAR^^göklerinşifacısı^^Ahuramazda
The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
Emeğe saygı arkadaşlar, daha iyisini yaparım diyen varsa buyursun
Kardeşim orda asil demişsin asıl mı demek ıstedın yoksa benımı kasteddın benım oyle bir yorumum yok .xPRENSx yazdı:goddied yazdı:sunuda belırtmek ısterım kasa olusturmak kolay ucuz alıp pahalı satıyorsun ısteyen herkes kasa olabılır sadece ıyı
bı tıcaret lazım bıde uyanık olacaksın oyunu bılmeyen ınsanları somureceksın ıste boylede kasa olur![]()
zamanında ganoderma sınek mantarından, yesıl elmas menekse elmastan, krıpraz akık ten pahalıydıi, yesıl zumrut kızılından pahalıydı oyunu cozenler ve sezenler almıs ıste ...
YANI kısacası ıkv gıbı dusunup half-lıfe gıbı oynayacaksın
Kardesim istiyosan sende yap.D Sunu söyleyeyim senin sunucuda gördügün maden alan kisilerin hepsi madenlerini bana satiyorlar.Ben herkesten kaca aliyorsam onlardan da o parayi aliyorum.Senin anlayacagin baskalarindan ucuza alan onlar ben degilim bunu iyi anla.
Ben böyle yorumlar yapilacagini bildigim icin iki seneye yakin zamandir koymadim kasanin resmini.Ama bana cok kisi gelip madenleri bakam dedigi icin (bizim sunucu ve hemen hemen her sunucudan gelenler var) kasanin resmini koydum asil.
Carimin ismine gelince kimse bilmiyor ve bilmeyecekte carin ismini söyledigim anda maden satmak ve almak isteyenler pm atiyor rahatsiz olmamak icin carimin ismini kimseye söylemedim ve söylemem de.
Madenleri gelince eksilmis olabilir normal bende maden almak icin maden satiyorum (para kazanmak icin)bu da normal madenlerin niye eksik oldunu anlamani beklerdim.
Ayrica parami ve kimi madenlerin resmini koymadim farkindaysaniz.(yorum yapilmamasi icin)
Asilsavaşcı [ Ecel Getiren ]
- furkaneryilmaz81
- Sahaf Yardımcısı
neredeyse 2-3 senedir bu işle uğraşan güvenilir,ve çok iyi bir kişi. Bu işe başladığından beri onunla ticaret yapıyorum size de öneririm ...
bu sunucuda paramı .. kasa ediyor madenmi önce bunu çözün=)
- citroenn
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
- Lonca: Gods Ofthe Game
Aslında 4 senelik bakarsan az gibi görünüyor,ama yinede kasan 10 ejder asa çıkarır
*-*-Wolfxmage*-*-
18faruk18 yazdı:bu sunucuda paramı .. kasa ediyor madenmi önce bunu çözün=)
Sen ne demek istedigini tam bi acsana millet anlasin öyle üstü kapali bisey deme.(net ol)
- gUaRDiAnTe
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Anadolu Nefesi
Güzel büyük bir emek var. :!:
Gardiyan ULTOR GARDIYAN
ANADOLU NEFESİ
Oğuzhan İNTEPE
ANADOLU NEFESİ
Oğuzhan İNTEPE