mal gibi yorum yapmışım değiştiriyorum fikrimi Megaxshoot diorum.Perfectmagician yazdı:hiçbiri deil Yasin abi king XD ıIıIıYORGUNıIıIı
En iyi ws atan büyücü anketi...
- Perfectmagician
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Meran
Re: En iyi ws atan büyücü anketi...
Değirmencinin hikayesi.. Gitti ama dönüşü büyük olacak...
- Perfectmagician
- Mezarlık Bekçisi
xDevet bi vuruşta 1 milyon kişi xDDeathxShock yazdı:en iyi vs yi [GM]'ler yapar var mı itiraz?
Değirmencinin hikayesi.. Gitti ama dönüşü büyük olacak...
- HaYaLxIGoRDuNI
- İri Fare Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
Kardeşim Sen Kimsin Ahmet Veya Benim Adıma Yorum yapıyorsun bu ne çocukca hareketler adama bak kafasına göre fake hesap açıp bizim adımıza yorum yapıyor kardeşim sen kendini ne sanıyorsun kimsin sen ?(oğuz)IIxSCaRFaCexII yazdı:Tek Kelimeyle Kenidimi bile ona rakip bulamıyorum bence şerruh murat kardeşim çok samimi arkdaşım ama e.ö geçti ve karakterini sattı.
Susturalı diycem oda başka sunucuya geçtiğini duydum ee lodoslarbıktı adam tabi tükürünüde yapamak istemedi arz olmadı.
Bu yüzden kendimi
sölüyorm
IIxSCaRFaCexII ismim bu arada orda yanlışvarama büyücü söz konusuysa kendim wsde bile yenemeyeceğimi düşündüklerim
Yanlızadam
Uzman
bu iki arkdaşkarşı okadar iddalı değilim
Kıyametin Ardında, Yaşlı Gözlerle Savaşan İstanbul...
Bitmez Görünen Mücadelelerde Bir Adım Daha İlerlemek İçin...
HaYaLxCakırKeyF
HaYaLxCakırKeyF
- IIxSCaRFaCexII
- Salgın Koruyucusu
hahahaha sanne la kim olduğum babanım hahahaha ./nah olum hepiniz adam olucaksınız !!!HaYaLxIGoRDuNI yazdı:Kardeşim Sen Kimsin Ahmet Veya Benim Adıma Yorum yapıyorsun bu ne çocukca hareketler adama bak kafasına göre fake hesap açıp bizim adımıza yorum yapıyor kardeşim sen kendini ne sanıyorsun kimsin sen ?(oğuz)IIxSCaRFaCexII yazdı:Tek Kelimeyle Kenidimi bile ona rakip bulamıyorum bence şerruh murat kardeşim çok samimi arkdaşım ama e.ö geçti ve karakterini sattı.
Susturalı diycem oda başka sunucuya geçtiğini duydum ee lodoslarbıktı adam tabi tükürünüde yapamak istemedi arz olmadı.
Bu yüzden kendimi
sölüyorm
IIxSCaRFaCexII ismim bu arada orda yanlışvarama büyücü söz konusuysa kendim wsde bile yenemeyeceğimi düşündüklerim
Yanlızadam
Uzman
IIxSCaRFACexII ( Ejder Asa )
- HaYaLxIGoRDuNI
- İri Fare Avcısı
olum seni yakarsam çok fena yapacam !IIxSCaRFaCexII yazdı:hahahaha sanne la kim olduğum babanım hahahaha ./nah olum hepiniz adam olucaksınız !!!HaYaLxIGoRDuNI yazdı:Kardeşim Sen Kimsin Ahmet Veya Benim Adıma Yorum yapıyorsun bu ne çocukca hareketler adama bak kafasına göre fake hesap açıp bizim adımıza yorum yapıyor kardeşim sen kendini ne sanıyorsun kimsin sen ?(oğuz)IIxSCaRFaCexII yazdı:Tek Kelimeyle Kenidimi bile ona rakip bulamıyorum bence şerruh murat kardeşim çok samimi arkdaşım ama e.ö geçti ve karakterini sattı.
Bu yüzden kendimi
sölüyorm
Yanlızadam
Uzman
HaYaLxCakırKeyF
HaYaLxCakırKeyF
- HaYaLxIGoRDuNI
- İri Fare Avcısı
olm düşme elime sen varya acayip sinirlendim
HaYaLxCakırKeyF
HaYaLxCakırKeyF
- xsWiTxBANNED
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Lodos
sakin ol şampion :mrgreen:HaYaLxIGoRDuNI yazdı:olm düşme elime sen varya acayip sinirlendim
Tokerx 
Merhaba,
2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.