Çemberlitaş Genişleme Paketi Çıktı!

Eski duyuruların arşivlendiği alan
Kullanıcı avatarı
kandemir
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Yok

Re: Çemberlitaş Genişleme Paketi

Mesaj gönderen kandemir »

[/color]
amanedenolmuyor yazdı:Yaw nedir bu saçmalık ben oyunun exe dosyasını yükledim.Oyun açılmıyor.Yine aynı hata yine aynı hata.

Sunucuya erişilemiyor.İnternet bağlantınızı kontrol edip tekrar deneyiniz.

Sorunu nedir yaa.Çemberlitaşı çok merak ettim :D

duymadınmı buluşmaya gelemeyenler giremicekmiş :evil: :evil: resmen Oyunu bırak diyorsunuz Ben Batmandan Oraya nasıl gelicem Eger bu sölediginiz sözler dewam edicekse oyunu bırakıyorum... :evil: :evil: Baksana Tehtid eder gibi la dİyorlar buluşmaya gelemeyenler giremicekmiş...
xKANDEMİRx Qubinxyunanlı xKANDEMİRxII

Since 2007 © BeyazKöşk
Kullanıcı avatarı
amanedenolmuyor
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen amanedenolmuyor »

kandemir yazdı:[/color]
amanedenolmuyor yazdı:Yaw nedir bu saçmalık ben oyunun exe dosyasını yükledim.Oyun açılmıyor.Yine aynı hata yine aynı hata.

Sunucuya erişilemiyor.İnternet bağlantınızı kontrol edip tekrar deneyiniz.

Sorunu nedir yaa.Çemberlitaşı çok merak ettim :D

duymadınmı buluşmaya gelemeyenler giremicekmiş :evil: :evil: resmen Oyunu bırak diyorsunuz Ben Batmandan Oraya nasıl gelicem Eger bu sölediginiz sözler dewam edicekse oyunu bırakıyorum... :evil: :evil: Baksana Tehtid eder gibi la dİyorlar buluşmaya gelemeyenler giremicekmiş...

Yuh ya böyle şey olur mu kardeşim.Ben Manisa'dan oynuyorum ne İstanbulu ne bahsediyorsunuz siz.Bende bırakırım o zaman bu oyunu giderim başka MMO oyun oynarım.Çok var zaten saçmalık bu sadece istanbuldaki oyunculara özellik tanıyorsunuz zaten siz.İstanbul'da ne varsa artık :evil:
Fenerbahçelı (49) (^)Latif

Resim
Kullanıcı avatarı
kandemir
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Yok

Mesaj gönderen kandemir »

Barı Gmler Gelip bişi sölese buneyaw Tarihi belirlene kadar oyunamı giremicez.... :? :? :? :? Barı İkv ana sayfayı açabılelım onu nie açtırmıyorsunuz yükleme yapalım böle elimiz boş bekletmeyin bizi.. :evil: :evil: :evil: :evil: :idea:
xKANDEMİRx Qubinxyunanlı xKANDEMİRxII

Since 2007 © BeyazKöşk
Kullanıcı avatarı
Saddo
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Saddo »

Oyunu ındırenler su an bolgeye gıremıyecekmı ?
Resim GÖKxDraCuLa Gökxdraculla İhanetin küçüğü büyüğü olmaz
Kullanıcı avatarı
selam
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Lonca: Mahşer

Mesaj gönderen selam »

yeni paketi yükledim ve 12:58 gibi oyuna girdim.Fakat Çemberlitaş 5 hazirandan sonra açılacak tüm ikv severlere.
Nerull
Legendary Developer
Sunucu: Anka
Lonca: Beyaz Büyücüler

Mesaj gönderen Nerull »

kandemir yazdı:Barı Gmler Gelip bişi sölese buneyaw Tarihi belirlene kadar oyunamı giremicez.... :? :? :? :? Barı İkv ana sayfayı açabılelım onu nie açtırmıyorsunuz yükleme yapalım böle elimiz boş bekletmeyin bizi.. :evil: :evil: :evil: :evil: :idea:
Selamlar,

İKV Çemberlitaş genişleme paketi indirilmeye hazır. Şu anda yeni sürümü indirip sunuculara giriş yapabilirsiniz. Ancak içinde bir çok gizemi barındıran yeni grup bölgesi Çemberlitaş'a giriş yapabilmek için biraz daha beklemeniz gerekiyor.

Pazar günü Beşiktaş'ta yapılacak İKV Çemberlitaş Buluşmasında ise bu buluşmaya özel olarak yeni İKV Çemberlitaş Kutu'larını alabilecek ve geliştirme ekibine imzalatabilecek, hem de ilk defa Çemberlitaş'ta Test Sunucusunda ilk defa gezme şansına sahip olabileceksiniz.

Çemberlitaş grup bölgesine ne zaman giriş yapılabileceği, İKV Çemberlitaş Özel Sürüm Kutu'yu nasıl edinebileceğinize dair bilgilendirmeler web sitemizden, forumlardan ve sosyal platformlar üzerinden duyurulacaktır.

İlginize teşekkür ederiz arkadaşlar

Sevgilerimizle
Kullanıcı avatarı
ottomanxwarrior
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen ottomanxwarrior »

Öncelikle yeni sürümü indirmek için eskisini tamamen kaldırmak gerekiyormu ?
Buluşma yerinin tam bir haritası lazım ufak harita koymussunuz.
Teröriste insan hakkı , trübüncüye kaldır jopları..
Anti Beşiktaş
Anti PAOK

http://www.facebook.com/video/video.php?v=145151992198780
Kullanıcı avatarı
Saddo
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Saddo »

Nerull yazdı:
kandemir yazdı:Barı Gmler Gelip bişi sölese buneyaw Tarihi belirlene kadar oyunamı giremicez.... :? :? :? :? Barı İkv ana sayfayı açabılelım onu nie açtırmıyorsunuz yükleme yapalım böle elimiz boş bekletmeyin bizi.. :evil: :evil: :evil: :evil: :idea:
Selamlar,

İKV Çemberlitaş genişleme paketi indirilmeye hazır. Şu anda yeni sürümü indirip sunuculara giriş yapabilirsiniz. Ancak içinde bir çok gizemi barındıran yeni grup bölgesi Çemberlitaş'a giriş yapabilmek için biraz daha beklemeniz gerekiyor.

Pazar günü Beşiktaş'ta yapılacak İKV Çemberlitaş Buluşmasında ise bu buluşmaya özel olarak yeni İKV Çemberlitaş Kutu'larını alabilecek ve geliştirme ekibine imzalatabilecek, hem de ilk defa Çemberlitaş'ta Test Sunucusunda ilk defa gezme şansına sahip olabileceksiniz.

Çemberlitaş grup bölgesine ne zaman giriş yapılabileceği, İKV Çemberlitaş Özel Sürüm Kutu'yu nasıl edinebileceğinize dair bilgilendirmeler web sitemizden, forumlardan ve sosyal platformlar üzerinden duyurulacaktır.

Sevgilerimizle
Kısaca desenıze ordan para toplarsak açarız ama toplayamazsak bu bulusmaları 2*3 kere daha yapıp açarız artık anladık nıyetınızı sı kafanızı rahat tutun
Resim GÖKxDraCuLa Gökxdraculla İhanetin küçüğü büyüğü olmaz
Kullanıcı avatarı
JBURAK
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen JBURAK »

oyun yüklendi fakat 0 saniye kaldı yzıyor tmamlanmıyor. ne yapmalıyım.... :?:
Kullanıcı avatarı
Refresh
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Guardians Of İstanbul

Mesaj gönderen Refresh »

Nerull yazdı:
Selamlar,

Sevgilerimizle
Buluşma ne zaman ve tam olarak nerde acaba
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!

GuardianS of İstanbuL

“Eski Duyurular” sayfasına dön