[OKO Taktikleri] Şifacı-Büyücüye karşı
- 1EngiN1
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: [OKO Taktikleri] Şifacı-Büyücüye karşı
Kendini birşey sanan arkadaşım konfüçyüs iddaayı kaybedersem bana plus mı al dedi kendi kendine uyduruyorsun bir de millete kafa tutuyorsun bence susman daha iyi olur.
Etolford ///// Eminönü //// Fierce
- woLveRiNe
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
- Lonca: Anka Plus
1EngiN1 yazdı:Kendini birşey sanan arkadaşım konfüçyüs iddaayı kaybedersem bana plus mı al dedi kendi kendine uyduruyorsun bir de millete kafa tutuyorsun bence susman daha iyi olur.
Bak Arkadaşım...!!!!!! ARtık Gerçekten Sinirlenmeye Başladım... La Aklı Geriye Çalışan arkadaşım...!! Yeter Artık..!!! la sağdice POST kasmak için Benim Başımı Belaya sokma....!!!!
La aklı Geri çalışan arkadaşım..!!! Ben ne yazıyorum Sen ne okuyup yazıyosun..!!! bu sana Son Mesaj'ım olacaK..!!!
O demedi bana Ben dedim Kazanırsa BEN ALACAĞIM DİYE... G.TÜTÜNDEN ELEMENT UYDURMA ARTIK..!!!! Yetti bea.. Benimde bir sabrım Var..!!
Ben Diyorumki adam'a... o kazanırsa Ben ona Plus alıvericeğim..!!! Sn ne diyosun uydurmasana..!! la S.e Git Başımdan.. adamı Dellendirme..!! yetti be
O Şimdi ASKER..!
9'uncu Mot.P.Tug. 1'inci iç güvenlik Özel Taburu Muharebe Destek Bl.K.Lığı
Kars/ Sarıkamış..
http://www.facebook.com/fatih.ozbakan
9'uncu Mot.P.Tug. 1'inci iç güvenlik Özel Taburu Muharebe Destek Bl.K.Lığı
Kars/ Sarıkamış..
http://www.facebook.com/fatih.ozbakan
- 1EngiN1
- Antrepo Bekçisi
Ne mal olduğun ortaya çıktı ayrıca bu küfürlerin ve hakaretlerin de gereği yapılıcak emin ol ...
- Buyukxuzlasma
- İri Fare Avcısı
1.SİFA=BİLGİ
2.RUH KALKANI
3.DİRENÇLER
4.MEDİTASYON
5.SUAN BILMIYORUM
ARKADASLAR CAGRI SKILININ TUM YARARLARINI SOLERMISINIZ YENI GELEN 49 LVLER ICIN GLEIYORUM TILSIMDA ARKLARIN YANINA GELIYORUM CAGRI SKILINI HIC DUYMAMISTIM DIGER IKISINI BILIYORUM HAYVAN AKC VURUR ZEHIR FLN ATARMI DURDURURMU HAYVAN KAC SANIYE BOYUNCA YANINIZDA DURUR CANI AZMI LUTFEN CVP KARAKTER HAYDA YA GITMESIN KRAL SIFACI
SU SON 8 I NEYE YATIRCAM EMIN DEGILIM LUTFEN HAYVAN SKILINI SOLEYIN
2.RUH KALKANI
3.DİRENÇLER
4.MEDİTASYON
5.SUAN BILMIYORUM
ARKADASLAR CAGRI SKILININ TUM YARARLARINI SOLERMISINIZ YENI GELEN 49 LVLER ICIN GLEIYORUM TILSIMDA ARKLARIN YANINA GELIYORUM CAGRI SKILINI HIC DUYMAMISTIM DIGER IKISINI BILIYORUM HAYVAN AKC VURUR ZEHIR FLN ATARMI DURDURURMU HAYVAN KAC SANIYE BOYUNCA YANINIZDA DURUR CANI AZMI LUTFEN CVP KARAKTER HAYDA YA GITMESIN KRAL SIFACI
- Buyukxuzlasma
- İri Fare Avcısı
:geek: BEN BUYUCU KESMICEM OYUNDA %78 SAVASCI %17 BUYUCU %5 SIFACI :geek: :geek:
Vov vov vov. Abartmayın bikere asit zehirden iyi değildir ve unutmayın bizim çağrımız büyücülerinde tesla küresi vardır 
Arkadaşım. En iyisi tek kasıyosan çağrıyı 15 yap. Çağrıda 3 çeşit hayvan cağırırsın ve bunu seçemezsin restgele gelirler.
1. Tazı
2. Komodo
3. Sarı Akrep
Bunlardır. Hiçbiri asit, zehir v.b şeyleri atmaz. Sadece tazı normaldeki gibi hızlıdır ve yavaşlatma etkisi yapar. Şimdi sana nasıl skil vermeni gerektigini önericem.
İyileştirmeyi 15, Şifa Bilgisini 15, Ruh Kalkanını 15, Çağrıyı 15, Can Kurtaranı 15, Can verme, Büyü Bozma, Asit gibi yetenekleride 1 yap gerisini Can vermeye vermeni öneririm.
1. Tazı
2. Komodo
3. Sarı Akrep
Bunlardır. Hiçbiri asit, zehir v.b şeyleri atmaz. Sadece tazı normaldeki gibi hızlıdır ve yavaşlatma etkisi yapar. Şimdi sana nasıl skil vermeni gerektigini önericem.
İyileştirmeyi 15, Şifa Bilgisini 15, Ruh Kalkanını 15, Çağrıyı 15, Can Kurtaranı 15, Can verme, Büyü Bozma, Asit gibi yetenekleride 1 yap gerisini Can vermeye vermeni öneririm.
- Hunter
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Tılsım
Bir büyücü olarak şifacıların büyücüleri cok rahat kesebilicekleri kanısındayım mesela
15 Zehilenme yaptıgınız zaman kişi bayagı bir yavaşlar
15 ruh kalkanı büyücünün vuruşunu düşürür
15 çagrı büyücünün canını azaltır
15 can kurtaran büyücünün vuruşunun boşa gitmesini saglar
15 iyileştirme 15 bilgisi zaten gerekli
dierlerinide element direncine verin az da olsa direnciniz artacaktır ..
15 Zehilenme yaptıgınız zaman kişi bayagı bir yavaşlar
15 ruh kalkanı büyücünün vuruşunu düşürür
15 çagrı büyücünün canını azaltır
15 can kurtaran büyücünün vuruşunun boşa gitmesini saglar
15 iyileştirme 15 bilgisi zaten gerekli
dierlerinide element direncine verin az da olsa direnciniz artacaktır ..
Âyinesi iştir kişinin lafa bakılmaz. Şahsın görünür rütbe-i aklı eserinde.
KabusxLoncası
Kabusxhunter
KabusxLoncası
Kabusxhunter
-
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Bir Şfiacı Asşa Ama asla Bir Büücünü kılına Zarar veremez.İStisnai bir durum var eğer menzilci yhani Zehir 15 Asit Asi bilgisi ve Çağrı 15 İse Ozmn Kesme şansınız oolur.ZEhirle büyücü yavaşlar Çağrıda çağırdığınız Canvar büyücüye saldır Kaçan Büyücüye Asit Atarak onu öldüre bilirsnz :roll:
TAbiki Asla yeteneklerinizi böle yapmayınız.
Sırtını yaslıyacağın bir şifacın yoksa çabalama sen çoktan Öldn
Adyinguard
Ağlarken yaz kendini sayfalara benim gibi içine sinen o adama bir bak bana mı cellat olacak kelimeler? Bence kelimeler de sefiller, kandırılan mutlulukların ardındaki yalancı hecelerden ibaretler hepsi.
Adyinguard
Ağlarken yaz kendini sayfalara benim gibi içine sinen o adama bir bak bana mı cellat olacak kelimeler? Bence kelimeler de sefiller, kandırılan mutlulukların ardındaki yalancı hecelerden ibaretler hepsi.
- 1EngiN1
- Antrepo Bekçisi
llarslanll81 yazdı:Bir Şfiacı Asşa Ama asla Bir Büücünü kılına Zarar veremez.İStisnai bir durum var eğer menzilci yhani Zehir 15 Asit Asi bilgisi ve Çağrı 15 İse Ozmn Kesme şansınız oolur.ZEhirle büyücü yavaşlar Çağrıda çağırdığınız Canvar büyücüye saldır Kaçan Büyücüye Asit Atarak onu öldüre bilirsnz :roll:
Adyinguard
ne demek bu asla ve asla kılına zarar veremez