Oyunu Beta Sürümünden beri kimler oynuyo??

Lodos klanı üyelerinin tartışma ve karar alanı
dodoruh4343
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Oyunu Beta Sürümünden beri kimler oynuyo??

Mesaj gönderen dodoruh4343 »

NOFEARGS yazdı:Merhabalar.Öncelikle ben oyun çıktıkdan 1 hafta sonra falan başladım.Oyunda en fazla 50-60 kisi vardı.Sonra zaten 100ler 200ler oldu.Oyunun ilk arzı X_bey adlı eski bir dost diye hatırlıyorm.İlk lodosuda SAYGINBEY olarak hatırlıyorum.Oyunda gördüğüm 2-3 tane GM vardı.Fevzibey,CaptainATX ve Zwartan falan vardı.Oyunda o zaman sadece Eminönü sunucusu vardı ve o zamanlar e.ö'yü taşkanatlar istila ediyordu.Oyuna ilk başladığımda çok zorlanmıştım ama oynaya oynaya öğrendim ve bir çok dost edindim çok kankam oldu.Ama en çok güvendiğim kankam çarımı çaldı ve hesabım silindi.Size tavsiyem şifrenizi sadece kendiniz biliniz.O günden itibaren oyuna 1.5 yıl ara verdim şimdi tekrar kuklacı serverinda oyuna başladım.Ve 1.5 yıldır kuklacıdayım.Oyunda eski nickleri hatırlayacak olursak başta;X_Bey,SAYGINBEY,Rothkilhdam,REdschull,Firari,ATX,Gnc_Hacker,Egsozist,ogezen,XxChaosxX,KılıÇUstAsı,SavaşUsTasI,Keykubat,DemonloRd,Fkaplan ve bir çok hatırlayamadım önemli insanlar.Onlardan biride bendim ben bu oyunun 3.arzın çoçuğuydum.X_bey benden yaşça büyük olan bir abimdi bir dosttu ama sonra oyunu bıraktı.SAYGINBEY ile ise hep vs atardık.En çok özendiğim oyuncu ise Rothkildam ve SAYGINBEYdir.Benim şuanki nickim Nofeargsoldier.Ama bu saydıklarımın arasına kendimide eklemek istiyorum.BEnim eski çarın adı XxNo_FeaR_GSxX bilen bilir.Saf krom yüzünden azmı kavga ettik kripraz cıkınca kuklacının ordan sayısal loto tutturmuuş gibi seviniridik:) cünkü tek madendi ve en pahalı madendi:)Eskiden herkes dürüsttü,şimdi ise dolandırıcı,kibirli,saygısızlık,bencillik diz boyu.Oyuna yeni başlayanlarında bu günleri görmesini isterdim.Gene efkarlandım nerde o özlem dolu günler,keşke zaman geri gelse bi daha yaşasam.Neyse yeter bu kadar umarım yazdıklarımdan şüphe duymazsınız.Beni Allahda bilio iyi insanlarda biliyo.Allah'a ısmarladık.Sağlıklı olun gerisi boooş...
bide o dönemde maden sırasına girerdik herkes sırayla maden çekiodu 29 lvl döneminde
Kullanıcı avatarı
reco45
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen reco45 »

beni unutmayın
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Sonkethu
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Tılsım
Lonca: SusKunLar

Mesaj gönderen Sonkethu »

Selamunaleykum Eminönü Sunucusu 25 Lwl di henuz Caminin İçinde 4-5 Kişi Vardık İlk Oynayanlar Olarak Arkadaşlar Caminin Avlusundan Dışarı Çıkılmıyordu Çok Güzel Bi Muhabbet Çeviriyorduk Çok Kısa Surdu Bu Olay Hemen Ardından Emınonu Açıldı Koskoca Eminönunde 1 Grup Anca Olabılıyorduk En Kıymetlı Itemler Çarşı Sokağı Usuu ve Adalı Emsalı-Selimbey icadı-demirden icadı-Gibi İtemler Vardı En Kıymetli Madenler Saf Krom-Krıprazdı Ve Gerçekten Herkez Birbirini Tanırdı Betadan Olanlar da Benı Bılır Saygılarımla HUDAYFA
Nick:SoNKeTHu T.T
Sunucu:TILSIM,EMİNÖNÜ,KUKLACI,TEŞKİLAT
Sus Kun Lar Lonca SÖZÜ :[/color]ßir Loncanın değeri o loncayı meydana getiren bireylerin değerleriyle ölçülür...!!..

SONKETHU//QxyGeN//QxyHaN
Kullanıcı avatarı
kasaphasan06
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen kasaphasan06 »

Ne Günlerdi Bea

Eminönünde başlamıştı serüvenim Beyaz Köşkte devam etti hatırlayan Hatırlar Server Yarışmaları yapılıyordu galipler Siteden duyuruluyordu arşivde varsa Bakın ''Blackkurt'' Beyazköşk Server 4. süydüm ne günlerdi
Resim
Resim
Resim
Resim

Resim[/img]
Kullanıcı avatarı
flash
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Illturkeyllı

Mesaj gönderen flash »

Ben de betadan beri oynuyorum, 25 seviye sınırı varken oyunu pek bilmiyordum ama v.1 geldikten sonra bilerek oynamaya başladım
Resim
Mayıs 2007'den beri...
☜☠☞flash☜☠☞
Kullanıcı avatarı
secret96
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen secret96 »

seloxbuyu yazdı:Bu ben diyenlerin yarısı kolpa 8-)
KOLPAMI ben betadan beri oynuyorum bu oyunun en eskisiyim bende ne hikayeler war 8 yıldır online oyun oynıyorım online oyunuları bırakmışdım ve yeni bir online oyun oynamak istedim ve gezginler.com da ikv yi gördüm acıklamasıda beni cok etkiledi ve indirdim o zaman serverda herkes birbirini tanıyordu bölgeden yazmak serbetti örs parasızdı her madende 1 tane wardı madenler sırayla cekiliordu itemler madenle alınıordu hatta cok iyi hatırlıyorum KRİPNAZ 1 m saf krom 500 bin acık pembe ametisde 500 binde eminöünden eskilerden biri warsa beni bilir beta sürümündede oynıordum charlar silindi askerx adlı char acdım ...şimdi kim kolpa bana onu söle :!:
ครкєгא-ครкєгאşเŦค-ĸօოսէձռ×ձรĸεг×
є๓เภöภü

Resim
ramaom
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen ramaom »

Ben Oynuyorum... İsmimin Böyle Olduguna Bakma Betadan Beri oynuyorum beta charım çalındıda

Asiii,Skypex
[img]EKRAN_07-28-10_17.03.57[/img]
Kullanıcı avatarı
secret96
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen secret96 »

yönetici Binay ve NESLİHAN vardı sonra WHO yönetici oldu bnm arkadaşlarımda ekliydi ordan pm atabiliyorumdum 1-2 ay sonra arkadaş listesini 0 ladılar :D zembekoğlu sadce oyuncuydu ben tanıyordum en fazla bi sohbetim olmasada ama normal bi oyuncuydu.sonra ORDU yönetici oldu işte . O ZAMAN COK İYİ HATIRLIORUM CAPTAİNATK die biri wrdı GM deildi ama aynı oyuncumu GM oldu bilmem ama öyle bi oyuncu war betada hep Türk bayragının orda görüodum...
ครкєгא-ครкєгאşเŦค-ĸօოսէձռ×ձรĸεг×
є๓เภöภü

Resim
Kullanıcı avatarı
blackking
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen blackking »

Tam beta sayılmaz betaya girdim bi 4 lvl kastım oyunda çok lag vra diye bıraktım sonra düzeldi diye bi haber duydum yeniden başladım...
Xblacqkinqx
Kingxbüyü
JohnLocke

Teşkilat/Lodos...
Kullanıcı avatarı
waffle
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen waffle »

Eskiden az kişi vardı herkes el el verirdi taş kanat kesmek için şimdi oyun namus meselesi oldu.Zaman su gibi akıp gidiyor :lol:

“Lodos” sayfasına dön