.ılı. ~ RebeLs Loncası ~ .ılı. İletişim Sayfası

Tılsım sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Masterlid
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Teşkilat

Re: .ılı. ~ RebeLs Loncası ~ .ılı. İletişim Sayfası

Mesaj gönderen Masterlid »

Teşekkürler, Sağolasın İyi Dileklerin İçin ..
-Geri Dönüş ;)

ResimResim

La Vıttorıa Sara Nostra ;)
Kullanıcı avatarı
ElitConan
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen ElitConan »

Gökhanı 49 leveller yeni geldiğinden beri (neredeyse) tanıyorum.Benim tabirimle 'ortam toplayıcısı' olarak maden toplamayı ben çok severim.Yani madenci sarraf be lokmanı 23 yapar ne gelirse çekerim ve zwartanın gemisinin orada hergün maden çekerken her gün maden başında görürdüm.Ne madeni çektiğini ne ticareti yaptığını neredeyse tamamen bilirdim.Pardus loncasına katıldıktan sonra (yakın zamanda) teamspeak tende sürekli sohbetimiz gelişti ve samimi olduk.

Bahsi geçen ejderin ecelin ashabın nasıl üretildiğini hangi madenlerle üretildiğini nasıl üretildiğini bizzat biliyorum.Oyuna kaç para yatırdığını (akçe) kaç maden sarraf lokma alıp neler çektiğinide biliyorum.Bu arkadaşımız sunucuda bir saygınlığa sahip kendine göre bir çevresi var.Gökhan hırsız olsa yanında neden kimse olsun ?.

Bir insanı kirletmek kolaydır.Çamur at lekesi kalsın hesabı.Elinizde kanıtlarınız varsa bu hırsızlıkları Gökhan yaptı diyorsanız buyrun paylaşın.

Size son bir sorum olacak siz bu arkadaşın hırsızlık yapmadığına emin olduğunuzda acaba özür dilemek gibi türk insanın çok uzak olduğu bir meziyeti kolaylıkla kabullenebilecekmisiniz ?

Son olarak burada güzel bir iş yapılmaya çalışılıyor.Bu tür tartışmaların yeri lonca forumları olmamalıdır.
aykut gökçe

//Reklam içeriği kaldırıldı.
Kullanıcı avatarı
Masterlid
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

ElitConan yazdı:Gökhanı 49 leveller yeni geldiğinden beri (neredeyse) tanıyorum.Benim tabirimle 'ortam toplayıcısı' olarak maden toplamayı ben çok severim.Yani madenci sarraf be lokmanı 23 yapar ne gelirse çekerim ve zwartanın gemisinin orada hergün maden çekerken her gün maden başında görürdüm.Ne madeni çektiğini ne ticareti yaptığını neredeyse tamamen bilirdim.Pardus loncasına katıldıktan sonra (yakın zamanda) teamspeak tende sürekli sohbetimiz gelişti ve samimi olduk.

Bahsi geçen ejderin ecelin ashabın nasıl üretildiğini hangi madenlerle üretildiğini nasıl üretildiğini bizzat biliyorum.Oyuna kaç para yatırdığını (akçe) kaç maden sarraf lokma alıp neler çektiğinide biliyorum.Bu arkadaşımız sunucuda bir saygınlığa sahip kendine göre bir çevresi var.Gökhan hırsız olsa yanında neden kimse olsun ?.

Bir insanı kirletmek kolaydır.Çamur at lekesi kalsın hesabı.Elinizde kanıtlarınız varsa bu hırsızlıkları Gökhan yaptı diyorsanız buyrun paylaşın.

Size son bir sorum olacak siz bu arkadaşın hırsızlık yapmadığına emin olduğunuzda acaba özür dilemek gibi türk insanın çok uzak olduğu bir meziyeti kolaylıkla kabullenebilecekmisiniz ?

Son olarak burada güzel bir iş yapılmaya çalışılıyor.Bu tür tartışmaların yeri lonca forumları olmamalıdır.
İnşallah Bir Gün Anlarlar Aykut .. Sağol Bu Arada Desteğin İçin
-Geri Dönüş ;)

ResimResim

Kullanıcı avatarı
Masterlid
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Bilgetonyukuk yazdı:Allah'ın Rahmeti ve Bereketi Üzerinize Olsun;

Konuyu biraz geç gördüm ehh mazur görün astsolistler en arkadan gelirmiş nitekim :) Hayırlı uğurlu olsun Gökhan üstadım Allah utandırmasın umarım loncanıza mensup olan ve alacağınız âzâlarınız ile hoş sohbetler mutluluk ve kardeşlik dolu günler geçirirsiniz. Bâki dostluk ile, esen kalın . . .
Teşekkürler Sağolasın İhsan Kardeşim..
-Geri Dönüş ;)

ResimResim

Kullanıcı avatarı
Beyzade
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: C* Pardus Pantera C*

Mesaj gönderen Beyzade »

Yahu türk loncasi degilmi heryerde pisliklerini yapacaklar. ULan adam sayfa acmiz yeni lonca kurmuslar yaptiginiz seye bak utanmazlar. Siz önce kendi icinizdeki hirsizi bi temizleyin sonra millete pislik atin. Amisos loncasi kanitta koydu fotoyu yapisdirdi oraya sonra kivirdiniz yok daha acik kanit diye. Adi insanlar toplulugundan bi farkiniz yok. Gökhan ev sahibi oldugu icin söyleyememis ben söylim defolun kendi sayfaniza bu sayfada pislik yapmayin, iyi dileklerinizide alin münasip bi yerinize yerlestirin. Utanmazlar kiskancliklarindan adama bide leke atiyolar. Ulan o adamin paraya mala ihtiyaci olsa ben burdayim 1,5milyar paramin hepsi helali hosdur ona aninda veririm ona ne konusuyon sen. onun günde cektigi madenin haddini biliyonmu senki burda konusuyon. Sen yarim saten cekiyon madeni sonra yemiyo bi yerin birakiyon. o adam saatlerce 2´cesit arttirici aliyo adayi siliyo sübürüyo. günde nerden baksan 80-100 milyonluk maden cektigi zamanlari ben biliyorum o adamin. Gecmis bilip bilmeden konusuyosun bide orda. Siz sizin gibi hirsizlarin yanina gidin mikroplar toplulugu. Burayida bir daha kirletmeyin.
ResimResim
ResimResim
C*.... BURASI HER YER DEGIL ŞEHR-I´´SAMSUN´´....C*
Kullanıcı avatarı
Beyzade
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: C* Pardus Pantera C*

Mesaj gönderen Beyzade »

Loncaniz Tüm Tilsim icin hayirli ugurlu olsun. Tüm üyelerinizin verdigi karardan dolayi tebrik eder basarilarinizi dilerim.Hersey gönlünüzce, yolunuz acik olsun. Her sekil destekle yaninizdayim. (Gökhan forum sayfaniza nazar boncugu koy bak kiskananlar var, nazar deymesin).
ResimResim
ResimResim
C*.... BURASI HER YER DEGIL ŞEHR-I´´SAMSUN´´....C*
Kullanıcı avatarı
Cantanem
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Cantanem »

Beyzade yazdı:Yahu türk loncasi degilmi heryerde pisliklerini yapacaklar. ULan adam sayfa acmiz yeni lonca kurmuslar yaptiginiz seye bak utanmazlar. Siz önce kendi icinizdeki hirsizi bi temizleyin sonra millete pislik atin. Amisos loncasi kanitta koydu fotoyu yapisdirdi oraya sonra kivirdiniz yok daha acik kanit diye. Adi insanlar toplulugundan bi farkiniz yok. Gökhan ev sahibi oldugu icin söyleyememis ben söylim defolun kendi sayfaniza bu sayfada pislik yapmayin, iyi dileklerinizide alin münasip bi yerinize yerlestirin. Utanmazlar kiskancliklarindan adama bide leke atiyolar. Ulan o adamin paraya mala ihtiyaci olsa ben burdayim 1,5milyar paramin hepsi helali hosdur ona aninda veririm ona ne konusuyon sen. onun günde cektigi madenin haddini biliyonmu senki burda konusuyon. Sen yarim saten cekiyon madeni sonra yemiyo bi yerin birakiyon. o adam saatlerce 2´cesit arttirici aliyo adayi siliyo sübürüyo. günde nerden baksan 80-100 milyonluk maden cektigi zamanlari ben biliyorum o adamin. Gecmis bilip bilmeden konusuyosun bide orda. Siz sizin gibi hirsizlarin yanina gidin mikroplar toplulugu. Burayida bir daha kirletmeyin.
Okuman yazman varmı ?? ıyı oku bakayım nese tartısmıcam
Bir ZamanLar
-Timurlarxşifacı = MeSuTxTR Ve son Hali ile TürkxxCanTaneM

-Menderesx
-Türkxxkajmeran
  • Yurdu savunmanın en ucuz yolu, eğitimdir.
TürkxxLonca Kurucusu
Kullanıcı avatarı
Masterlid
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Beyzade yazdı:Loncaniz Tüm Tilsim icin hayirli ugurlu olsun. Tüm üyelerinizin verdigi karardan dolayi tebrik eder basarilarinizi dilerim.Hersey gönlünüzce, yolunuz acik olsun. Her sekil destekle yaninizdayim. (Gökhan forum sayfaniza nazar boncugu koy bak kiskananlar var, nazar deymesin).
Teşekkürler Abi Sağolasın .. Birkaç Çekemeyen. :)
-Geri Dönüş ;)

ResimResim

Kullanıcı avatarı
Masterlid
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Cantanem yazdı:
Beyzade yazdı:Yahu türk loncasi degilmi heryerde pisliklerini yapacaklar. ULan adam sayfa acmiz yeni lonca kurmuslar yaptiginiz seye bak utanmazlar. Siz önce kendi icinizdeki hirsizi bi temizleyin sonra millete pislik atin. Amisos loncasi kanitta koydu fotoyu yapisdirdi oraya sonra kivirdiniz yok daha acik kanit diye. Adi insanlar toplulugundan bi farkiniz yok. Gökhan ev sahibi oldugu icin söyleyememis ben söylim defolun kendi sayfaniza bu sayfada pislik yapmayin, iyi dileklerinizide alin münasip bi yerinize yerlestirin. Utanmazlar kiskancliklarindan adama bide leke atiyolar. Ulan o adamin paraya mala ihtiyaci olsa ben burdayim 1,5milyar paramin hepsi helali hosdur ona aninda veririm ona ne konusuyon sen. onun günde cektigi madenin haddini biliyonmu senki burda konusuyon. Sen yarim saten cekiyon madeni sonra yemiyo bi yerin birakiyon. o adam saatlerce 2´cesit arttirici aliyo adayi siliyo sübürüyo. günde nerden baksan 80-100 milyonluk maden cektigi zamanlari ben biliyorum o adamin. Gecmis bilip bilmeden konusuyosun bide orda. Siz sizin gibi hirsizlarin yanina gidin mikroplar toplulugu. Burayida bir daha kirletmeyin.
Okuman yazman varmı ?? ıyı oku bakayım nese tartısmıcam
Bir Yanlış Anlaşılma Olmuş Kusura Bakma ;)
-Geri Dönüş ;)

ResimResim

Kullanıcı avatarı
ElitConan
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen ElitConan »

önemli dğeil gökhan o kadar başvuru formu hazırlayalım biz...
aykut gökçe

//Reklam içeriği kaldırıldı.
Kilitli

“Lonca İletişim” sayfasına dön