Pardus ws Türkxx (Gece Maçı)

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
TurkxxYekTaneM
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Re: Pardus ws Türkxx (Gece Maçı)

Mesaj gönderen TurkxxYekTaneM »

Masterlid yazdı:
TurkxxYekTaneM yazdı:
Masterlid yazdı:
TurkxxYekTaneM yazdı:O Zaman Bu Saatten Sonra da benim ekibim çıkmayabilir baştan salma adamlarla da eme girmicem sonra laf yapmayın karşıma geçip hazırken gelmediniz bu saatten sonrada biz hazır degiliz oyunda yoklar ok hadi yol alın
Ulan Velet Sen Anca Pc de Değilken Adam Kesersin. Düz Ws de Ezilince Hemen Balını Yiyim Ah Bala Bak , Çok Şanslısın Felan Filan . Demeyi Bilyorsun ?
Ws de sen benimi ezdin :) gelebilirsen gel teke tek benim işime gelir sorun yok
ELLİZA'yla Sabah 2 Kişi Kesiyordunuz . Fakat Tek Geldiğin 2 Wsdede Aldım Fazla Konuşma
Ws istiyosan gel oyuna savaşçıma gireyim atalım ws yi yok atamıyacaksan hiç boş laf yapma karşımda
Kullanıcı avatarı
ElitConan
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen ElitConan »

bizim habermiz vardı türkxx lerle em yapılcağından gecenin o saati tesadüf olarak girmiş olamazsınz lonca olarak em ye belki senin için süpriz olmuş olabilir orasını bilemem.
aykut gökçe

//Reklam içeriği kaldırıldı.
Kullanıcı avatarı
Rocnqpung
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Rocnqpung »

Masterlid yazdı:
TurkxxYekTaneM yazdı:O Zaman Bu Saatten Sonra da benim ekibim çıkmayabilir baştan salma adamlarla da eme girmicem sonra laf yapmayın karşıma geçip hazırken gelmediniz bu saatten sonrada biz hazır degiliz oyunda yoklar ok hadi yol alın
Ulan Velet Sen Anca Pc de Değilken Adam Kesersin. Düz Ws de Ezilince Hemen Balını Yiyim Ah Bala Bak , Çok Şanslısın Felan Filan . Demeyi Bilyorsun ?
1 _ Seviyeni düşürme.
2_ Sen Pardusx loncasına bile dahil değilsin , neden bu kadar kendini kastın anlamış değilim ? Bkz. imzan Rebels loncası kurucusu diyor. Konu başlığı Pardus ws Türkxx ( Gece Maçı )

Ne bu çelişki ?
TILSIM

KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia

ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI

xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE

EMİNÖNÜ

Rocnqpungg

since 2008.
Bunun bir oyun olduğu sevgi ve barış içinde oynandığında daha çok zevkli olacağını unutmamanız dileklerimle.
Kullanıcı avatarı
Beyzade
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: C* Pardus Pantera C*

Mesaj gönderen Beyzade »

Yektanem biz senin gibi okula gidipde ana baba parasi yiyip sütüjü icip yatan bebe degiliz yavrum. Biz ekmegimiz icin calisan Ailemizin gecimini düsünen kisiyiz. Aksamlarianca vakit bulabiliyoruz. Sen sorumsuzsan isi gücü olmayan biri isen bütün dünyada böyle olacak diye bise yok. Aksamlari hazir dedik olay bu kadardir. Bide sunu söylim ben cigeri bes kurus yapmaz kisilerle saten daha em filan yapmam. Artik yol alin saten yaptiginiz hirsizliklarida okudumya sizin ne mal oldunuz ortaya cikmisdir benim icin. Bundan sonra Adam gibi adamlarla örnek lodosda olsa amisos loncasi gibi saygin loncalarla em yapmayi terci ederim. Harun kardes elbette seve seve yapariz kardesim. en kisazamanda ben sana yazarim.
ResimResim
ResimResim
C*.... BURASI HER YER DEGIL ŞEHR-I´´SAMSUN´´....C*
Kullanıcı avatarı
TurkxxYekTaneM
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen TurkxxYekTaneM »

Pardusx loncası ile oldugunu ben dahi bilmiyodum ARES em dedi tamam dedim oyunda pek kişi olmadıgı halde grubu kurdum girdik lonca olarak em atılacagını bilseydim emin ol öyle grupla girmezdim lonca olarak bi er meydanı istiyosanız kurun pardusx loncanızı bende kurayım Türkx loncasını kapışalım emde hiç sorun degil Hırsızlık mı lafla herkes karşısındaki çekemedigi insanı hırsız yapar o kadar erkekseniz ben dogru dürüst grubu kurdugumda gelirsiniz tamam bugün olmazsa yarın ama sizin ifadenizi almasını elbet bilirim birazcık adam ol ve insan gibi konuşmayı ögren biz nasıl agzımızı bozmuyosak sende insan gibi konuşmasını ögren
Kullanıcı avatarı
Louster
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

Mesaj gönderen Louster »

Numanım sakin ol :) Değersiz insanlara cevap vererek onlara değer biçme, Sana anlatırım okey baby :)
LOUSTER and LAUSTER
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
Kullanıcı avatarı
Rocnqpung
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Rocnqpung »

Louster yazdı:Numanım sakin ol :) Değersiz insanlara cevap vererek onlara değer biçme, Sana anlatırım okey baby :)
Bu yönetici buraya gelecek ! :)

Şaka maka oyunda yöneticinin :

[SİVAS KANGALI]: HAV HAV HAV! yazdığını gördüm , bu insanlarda eklenince oyunun gidişatından korkuyorum fatihcim. :D
TILSIM

KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia

ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI

xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE

EMİNÖNÜ

Rocnqpungg

since 2008.
Bunun bir oyun olduğu sevgi ve barış içinde oynandığında daha çok zevkli olacağını unutmamanız dileklerimle.
Kullanıcı avatarı
mimarzekeriya
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Lonca: Deliler Ocağı

Mesaj gönderen mimarzekeriya »

Rocnqpung yazdı:

[/color]

[SİVAS KANGALI]: HAV HAV HAV! yazdığını gördüm , bu insanlarda eklenince oyunun gidişatından korkuyorum fatihcim. :D
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Mimarzekeriya-Mimarzeko-Mimarov-UrbanUsta-VvvvVvvvvV-SultanIIBayezid/Mylady
Kullanıcı avatarı
mimarzekeriya
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Lonca: Deliler Ocağı

Mesaj gönderen mimarzekeriya »

Rocnqpung yazdı:

[/color]

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Mimarzekeriya-Mimarzeko-Mimarov-UrbanUsta-VvvvVvvvvV-SultanIIBayezid/Mylady

“Genel Sohbet” sayfasına dön