Ws istiyosan gel oyuna savaşçıma gireyim atalım ws yi yok atamıyacaksan hiç boş laf yapma karşımdaMasterlid yazdı:ELLİZA'yla Sabah 2 Kişi Kesiyordunuz . Fakat Tek Geldiğin 2 Wsdede Aldım Fazla KonuşmaTurkxxYekTaneM yazdı:Ws de sen benimi ezdinMasterlid yazdı:Ulan Velet Sen Anca Pc de Değilken Adam Kesersin. Düz Ws de Ezilince Hemen Balını Yiyim Ah Bala Bak , Çok Şanslısın Felan Filan . Demeyi Bilyorsun ?TurkxxYekTaneM yazdı:O Zaman Bu Saatten Sonra da benim ekibim çıkmayabilir baştan salma adamlarla da eme girmicem sonra laf yapmayın karşıma geçip hazırken gelmediniz bu saatten sonrada biz hazır degiliz oyunda yoklar ok hadi yol alıngelebilirsen gel teke tek benim işime gelir sorun yok
Pardus ws Türkxx (Gece Maçı)
- TurkxxYekTaneM
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Re: Pardus ws Türkxx (Gece Maçı)
bizim habermiz vardı türkxx lerle em yapılcağından gecenin o saati tesadüf olarak girmiş olamazsınz lonca olarak em ye belki senin için süpriz olmuş olabilir orasını bilemem.
aykut gökçe
//Reklam içeriği kaldırıldı.
//Reklam içeriği kaldırıldı.
1 _ Seviyeni düşürme.Masterlid yazdı:Ulan Velet Sen Anca Pc de Değilken Adam Kesersin. Düz Ws de Ezilince Hemen Balını Yiyim Ah Bala Bak , Çok Şanslısın Felan Filan . Demeyi Bilyorsun ?TurkxxYekTaneM yazdı:O Zaman Bu Saatten Sonra da benim ekibim çıkmayabilir baştan salma adamlarla da eme girmicem sonra laf yapmayın karşıma geçip hazırken gelmediniz bu saatten sonrada biz hazır degiliz oyunda yoklar ok hadi yol alın
2_ Sen Pardusx loncasına bile dahil değilsin , neden bu kadar kendini kastın anlamış değilim ? Bkz. imzan Rebels loncası kurucusu diyor. Konu başlığı Pardus ws Türkxx ( Gece Maçı )
Ne bu çelişki ?
TILSIM
KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia
ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI
xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE
EMİNÖNÜ
Rocnqpungg
since 2008.
Bunun bir oyun olduğu sevgi ve barış içinde oynandığında daha çok zevkli olacağını unutmamanız dileklerimle.
KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia
ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI
xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE
EMİNÖNÜ
Rocnqpungg
since 2008.
Bunun bir oyun olduğu sevgi ve barış içinde oynandığında daha çok zevkli olacağını unutmamanız dileklerimle.
- Beyzade
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: C* Pardus Pantera C*
Yektanem biz senin gibi okula gidipde ana baba parasi yiyip sütüjü icip yatan bebe degiliz yavrum. Biz ekmegimiz icin calisan Ailemizin gecimini düsünen kisiyiz. Aksamlarianca vakit bulabiliyoruz. Sen sorumsuzsan isi gücü olmayan biri isen bütün dünyada böyle olacak diye bise yok. Aksamlari hazir dedik olay bu kadardir. Bide sunu söylim ben cigeri bes kurus yapmaz kisilerle saten daha em filan yapmam. Artik yol alin saten yaptiginiz hirsizliklarida okudumya sizin ne mal oldunuz ortaya cikmisdir benim icin. Bundan sonra Adam gibi adamlarla örnek lodosda olsa amisos loncasi gibi saygin loncalarla em yapmayi terci ederim. Harun kardes elbette seve seve yapariz kardesim. en kisazamanda ben sana yazarim.

C*.... BURASI HER YER DEGIL ŞEHR-I´´SAMSUN´´....C*
- TurkxxYekTaneM
- Sahaf Yardımcısı
Pardusx loncası ile oldugunu ben dahi bilmiyodum ARES em dedi tamam dedim oyunda pek kişi olmadıgı halde grubu kurdum girdik lonca olarak em atılacagını bilseydim emin ol öyle grupla girmezdim lonca olarak bi er meydanı istiyosanız kurun pardusx loncanızı bende kurayım Türkx loncasını kapışalım emde hiç sorun degil Hırsızlık mı lafla herkes karşısındaki çekemedigi insanı hırsız yapar o kadar erkekseniz ben dogru dürüst grubu kurdugumda gelirsiniz tamam bugün olmazsa yarın ama sizin ifadenizi almasını elbet bilirim birazcık adam ol ve insan gibi konuşmayı ögren biz nasıl agzımızı bozmuyosak sende insan gibi konuşmasını ögren
Numanım sakin ol
Değersiz insanlara cevap vererek onlara değer biçme, Sana anlatırım okey baby 
LOUSTER and LAUSTER
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
Bu yönetici buraya gelecek !Louster yazdı:Numanım sakin olDeğersiz insanlara cevap vererek onlara değer biçme, Sana anlatırım okey baby
Şaka maka oyunda yöneticinin :
[SİVAS KANGALI]: HAV HAV HAV! yazdığını gördüm , bu insanlarda eklenince oyunun gidişatından korkuyorum fatihcim.
TILSIM
KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia
ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI
xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE
EMİNÖNÜ
Rocnqpungg
since 2008.
KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia
ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI
xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE
EMİNÖNÜ
Rocnqpungg
since 2008.
- mimarzekeriya
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Lonca: Deliler Ocağı
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Rocnqpung yazdı:
[/color]
[SİVAS KANGALI]: HAV HAV HAV! yazdığını gördüm , bu insanlarda eklenince oyunun gidişatından korkuyorum fatihcim.![]()
Mimarzekeriya-Mimarzeko-Mimarov-UrbanUsta-VvvvVvvvvV-SultanIIBayezid/Mylady
- mimarzekeriya
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Lonca: Deliler Ocağı
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Rocnqpung yazdı:
[/color]
[SİVAS KANGALI]: HAV HAV HAV! yazdığını gördüm , bu insanlarda eklenince oyunun gidişatından korkuyorum fatihcim.![]()
Mimarzekeriya-Mimarzeko-Mimarov-UrbanUsta-VvvvVvvvvV-SultanIIBayezid/Mylady