Benı Tanıyanlar Baksın TürkxxTekTaneM AlbaTros Benım
- TurkxxYekTaneM
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Re: Benı Tanıyanlar Baksın TürkxxTekTaneM AlbaTros Benım
Çarın çalındıgı gün o kişi şifresini kime vermiş Ramazana mı Abisine mi ?
- TurkxxYekTaneM
- Sahaf Yardımcısı
Gerçekten sıkıldım artık bu konudan artık başkasını savunacak halde degilim haklı olan kendini savunsun artık hiçbirşey diyemiyorum yoksa bu gidişle kimin haklı kimin haksız oldugu belli olmayan bir ortamda dostlarımla aram bozulacak nedeni ben olmadıgım bir konuda arkadaş dediklerimle de aramın bozulmasını istemem ama şunuda söyleyeyim ne yaparsanız yapın adama fakat ben onunla arkadaşlıgımı sürdürmeye devam edicem iki taraflada arkadaşlıgımı bitirmeye niyetim yok artık konuyu burada kapatırsanız sevinirim
iyi forumlar herkese
Saygılarımla..
Arkın KARAKAYA
iyi forumlar herkese
Saygılarımla..
Arkın KARAKAYA
hırsız hırsızı kollar demısler bununkıde o mesele: zorda kalıncada sessız sedasız uzaklasmaya çalısır ama nafıle ıs ısten gectı arkadasım nereyede gıtsen yınede aynı sekılde mıllet sana bakıcak ama su var sansına ısım değıstırme gıbı bı ıstem gelmıs ordan yırtarsın artık takı azğıza mukayet olana dek :mrgreen:
IIxDyNaCxII yazdı:Benim gözümde hırsızı deliller ve kanıtlar olmasına rağmen savunan kişide hırsızdır.
Aynen aynen...
Thre are the norml( . )( . )the silicone ( + )( + )the perfct(o)(o).Some are cold(^)(^)some belong to grndmthers\./\./And let’s nt forgt the very large(o Y o)the very small(.)(.)and the asymmetrical(•)(.)We love them all! Say FCK to breast cancer!
- TurkxxYekTaneM
- Sahaf Yardımcısı
Bizi tanıyan tanır siz merak etmeyin benim bir yere kaçtıgımda yok sadece artık ugraşamıcam bu konuyla hadi şimdi yol alın sözüm meclisten dışarı lafımın sahipleri kendilerini bilir
- IIxDyNaCxII
- Antrepo Bekçisi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: NEMESİS
Bir şey daha ekliyim Karakterim silinmeden yani çalınmadan önce ben o gece oyundaydım ve sabahda saat 7 gibide karaktere girdim ve boştu peki bu 10 yaşındaki çocuk gecemi girip çarları boşaltttı lütfen buna mantıklı bi cevabı ramazan versin gece nerden buldu bu itemleri aktarıcak kişileri ve 10 yaşındaki bir veletin gece oyuna giremeyeceğinide herkez biliyor hadi ramazan cevap ver 
SultanIISelim
DyNaC
Dynamic
DyNaC
Dynamic
benım yegegın zaten gündüzleri giremıyor okul var geceler herkes yattıktan sonra nasıl kalkoyırsa ben inanmıyorum ama kalkıyor o anda silmiş olabilir ve şifrsini verdiğiniz kişi ben değilim abim benım adımı çıkartmanızın sebebi itemlerinz bende çıktı diye onuda cevabanı vermiştim itemleri abimin bi çarında gördüm kıme ait oldugnu bilmiyordum aldım sonra nasıhat bana pm attı bunlar bizim diye verdim ona itemleri
bide demişsin nasıl aktarmış dimi çift oturum açarak aktarıyor
benım itemlerimi bile çalmış babası onu vurmaktan bıktı ama o gene takmıyor çocuk ya parada itemde gözü var Mustafaxihsan diye bi çarıda var görmüşünüzdür belkı oyunda
Benım Anlamadıgım Bakın O Gün O saate O dk da JUNONVELAZ ben nasıhat ve 3 arkadaş aynı grubtayız junon yetişrken JUNONVELAZ çıktı nasıhat şfiresini abime verdi sonra beraber kestık onla .sadece zoruma giden bu şifrenizi verdiğiniz kişinin adı değilde neden benım adım çıkıyor itemler bende çıktı diyemi itemlerin nerden geldiğini artık dememe gerek yok zaten açıkladım açıklacagım kadar ve nasıhatın çektıgı fotoyu size açıklayım .. bana pm attıktan sonra nasıhat ben onun özeline itemleri yansıtım bunlarmı diye evet dedi verdim ona ve de maksak adımı çıakrtmak için foto çekıp forma atmış siz o fotolardan ne anladısanız helal olsun size Allah Yukarda Kımın Ne Oldugu Biliyor Kendımı Dahil Benı Sucluyanların Hepsini Allaha Havale Ediyorum Bende Dahil