>> | KARDES | Lonca SAYFASI ! ! !

Beyaz Köşk sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
byhMz
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Re: >> | KARDES | Lonca SAYFASI ! ! !

Mesaj gönderen byhMz »

Merhabalar;

Arkadaşlar bildiniz üzere bu pazar toplantı yapıcaktık bazı nedenlerden dolayı iptal edilmiştir haftaya pazar olarak yapmayı düşünüyoruz toplantıyı toplantı yeri ve saati 1 gün önceden belirtilicektir sevgi ve saygılarımla

KARD€$ LONCA BAŞKANI

KARD€$XHAMZA
Kullanıcı avatarı
byhMz
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen byhMz »

Merhabalar;
Uzun zamandır ben ve orhan abi yokuz görüyorumki loncadaki arkadaşlarım gereken değerleri göstermemeye başlamış Neden forum sayfamızı devamlı etkin halde tutmadınızı anlamıyorum.Oğuz bu görev senin kardeşim herkese söle forum sayfamız canlı olucak ve her bilgiyi burdan duyurulucak kimseye tek tek birşey söylemicez.
Gelelim orhan abiye orhan abimizin hanımının ayağı kırıldı.Ve bundan dolayı sık giremicek Pazar günü yapıcamız Toplantıda sorun çıkmassa bekliyoruz Herkese önem ve rica ile duyurulur

Saygı ve Sevgilerimle

KARDEŞ LONCA BAŞKANI

KARDEŞXHAMZA
Kullanıcı avatarı
Birlikxdarklord
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Birlikxdarklord »

Loncanız hayırlı olsun
Kullanıcı avatarı
yavuz45
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen yavuz45 »

Orhan abicim gecmis olsun ins hanımın biran önce iyileşir :(
Resim
Resim
=>>◄◄Kardeşxyavuz◄◄ [Latif(^)]
=>>◄◄Kardeşxyavuzz◄◄
Kullanıcı avatarı
hakan
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen hakan »

Selamun Aleykum herkese oncelıkle Saygıdeger abılerım ve kardeslerım
nasıl yazacagımı bır turlu dıye dusunuyordum karakterlerımı sobee tasıdım calınmasın dıye ama gordum kı emek hırsızlerı her yerden calabılıyorlarmıs ve en guvendıgım sahıs tarafından butun carlarım ıtemlerı ıle bırlıkte sılmıs :evil: Ve bende tamamyla oyunu bırakıyorum Sız de en ufak bı hakkım varsa helal olsun.Sizde HAKKINIZI HELAL EDINIZ ARKADASLAR SIZI VEYA BASKASINI KIRDIYSAM COK COK UZUR DILERIM.HAKKINIZI HELAL EDIN :evil: :evil:

BIR ZAMANLAR

Grupxçirkinkrall / Kardeşxhakannn / Sarıkayaa / Mühür silinen karakterlerım
Evolation Kardeşxhakannnn
Kullanıcı avatarı
yavuz45
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen yavuz45 »

Hakan abicim öncelikle geçmiş olsun...:( Hamza ve Orhan abi sizlerden bi ricam olucak... Siz sürekli oyuna giremiosnz mesgul oluyorsunuz eğer uygun görürseniz siz yokken arkadaslarımızı idare edip loncayla ilgilenmek istiorum ikinizden birisinin cbnı bkliorum abilerim

Saygılarımla
Resim
Resim
=>>◄◄Kardeşxyavuz◄◄ [Latif(^)]
=>>◄◄Kardeşxyavuzz◄◄
Kullanıcı avatarı
oguzhan
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen oguzhan »

hakan yazdı:Selamun Aleykum herkese oncelıkle Saygıdeger abılerım ve kardeslerım
nasıl yazacagımı bır turlu dıye dusunuyordum karakterlerımı sobee tasıdım calınmasın dıye ama gordum kı emek hırsızlerı her yerden calabılıyorlarmıs ve en guvendıgım sahıs tarafından butun carlarım ıtemlerı ıle bırlıkte sılmıs :evil: Ve bende tamamyla oyunu bırakıyorum Sız de en ufak bı hakkım varsa helal olsun.Sizde HAKKINIZI HELAL EDINIZ ARKADASLAR SIZI VEYA BASKASINI KIRDIYSAM COK COK UZUR DILERIM.HAKKINIZI HELAL EDIN :evil: :evil:

BIR ZAMANLAR

Grupxçirkinkrall / Kardeşxhakannn / Sarıkayaa / Mühür silinen karakterlerım

Sa
Hakan abi çok geçmiş olsun onu yapan şerefisiznde Allah belasını versin nasıl yapalar daha buna bile anlamış değilim çok geçmiş olsun abi :evil: :evil: :evil:

Saygılarımla
Kardeşxoğuz , Oğuzz

Oğuzz, Darkpoy
orhantu79
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen orhantu79 »

selamun aleyküm arkadaşlar epey zamandır aranızda yoktum bazı nedenlerden dolayı aranıza geri geldim ve hakanım çok geçmiş olsun çarını çaldırdın diye nere gidiyon sipa hiç bir yere gitmiyon ok benle konuşmadan ben burdayım yavuz sana gelince senveya başkası herkez loncada olan arkadaşlar loncanın sahibidir birbirinize sahip çıkacaksınız saygılar sevgiler Kardeşxorhan
orhantu79
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen orhantu79 »

selam tekrar arkadaşlar bildiginiz uzere uzun zamandır toplantı yapmıyorduk ben varken ve olmadıgım dönemde giren arkadaşlar olmak üzere haftaya pazar 15.30 da toplantı vardır antırepoda herkezin orda olmasını istiyorum rica ediyorum ok inşalah tum arkadaşlar katılır hamza ve hakan sizde bahane istemiyorum DDD SAYGILAR SEVGİLER Kardeşxorhan
Kullanıcı avatarı
hakan
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen hakan »

Sa orhan abı sana ulasmaya calıstım ama bı turlu ulasamadım sana abı.Bugun saat 16.30 da bı car acıp oyuna gırecem sıznle konusmak ıcın ve VEDA ETMEK ICIN abı :evil: :evil:
Evolation Kardeşxhakannnn

“Lonca İletişim” sayfasına dön