Merhabalar;
Arkadaşlar bildiniz üzere bu pazar toplantı yapıcaktık bazı nedenlerden dolayı iptal edilmiştir haftaya pazar olarak yapmayı düşünüyoruz toplantıyı toplantı yeri ve saati 1 gün önceden belirtilicektir sevgi ve saygılarımla
KARD€$ LONCA BAŞKANI
KARD€$XHAMZA
>> | KARDES | Lonca SAYFASI ! ! !
Re: >> | KARDES | Lonca SAYFASI ! ! !
Merhabalar;
Uzun zamandır ben ve orhan abi yokuz görüyorumki loncadaki arkadaşlarım gereken değerleri göstermemeye başlamış Neden forum sayfamızı devamlı etkin halde tutmadınızı anlamıyorum.Oğuz bu görev senin kardeşim herkese söle forum sayfamız canlı olucak ve her bilgiyi burdan duyurulucak kimseye tek tek birşey söylemicez.
Gelelim orhan abiye orhan abimizin hanımının ayağı kırıldı.Ve bundan dolayı sık giremicek Pazar günü yapıcamız Toplantıda sorun çıkmassa bekliyoruz Herkese önem ve rica ile duyurulur
Saygı ve Sevgilerimle
KARDEŞ LONCA BAŞKANI
KARDEŞXHAMZA
Uzun zamandır ben ve orhan abi yokuz görüyorumki loncadaki arkadaşlarım gereken değerleri göstermemeye başlamış Neden forum sayfamızı devamlı etkin halde tutmadınızı anlamıyorum.Oğuz bu görev senin kardeşim herkese söle forum sayfamız canlı olucak ve her bilgiyi burdan duyurulucak kimseye tek tek birşey söylemicez.
Gelelim orhan abiye orhan abimizin hanımının ayağı kırıldı.Ve bundan dolayı sık giremicek Pazar günü yapıcamız Toplantıda sorun çıkmassa bekliyoruz Herkese önem ve rica ile duyurulur
Saygı ve Sevgilerimle
KARDEŞ LONCA BAŞKANI
KARDEŞXHAMZA
- Birlikxdarklord
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Loncanız hayırlı olsun
- yavuz45
- Işık Hanım'ın Elemanı
Orhan abicim gecmis olsun ins hanımın biran önce iyileşir 

=>>◄◄Kardeşxyavuz◄◄ [Latif(^)]
=>>◄◄Kardeşxyavuzz◄◄
- hakan
- Sahaf Yardımcısı
Selamun Aleykum herkese oncelıkle Saygıdeger abılerım ve kardeslerım
nasıl yazacagımı bır turlu dıye dusunuyordum karakterlerımı sobee tasıdım calınmasın dıye ama gordum kı emek hırsızlerı her yerden calabılıyorlarmıs ve en guvendıgım sahıs tarafından butun carlarım ıtemlerı ıle bırlıkte sılmıs :evil: Ve bende tamamyla oyunu bırakıyorum Sız de en ufak bı hakkım varsa helal olsun.Sizde HAKKINIZI HELAL EDINIZ ARKADASLAR SIZI VEYA BASKASINI KIRDIYSAM COK COK UZUR DILERIM.HAKKINIZI HELAL EDIN :evil: :evil:
BIR ZAMANLAR
Grupxçirkinkrall / Kardeşxhakannn / Sarıkayaa / Mühür silinen karakterlerım
nasıl yazacagımı bır turlu dıye dusunuyordum karakterlerımı sobee tasıdım calınmasın dıye ama gordum kı emek hırsızlerı her yerden calabılıyorlarmıs ve en guvendıgım sahıs tarafından butun carlarım ıtemlerı ıle bırlıkte sılmıs :evil: Ve bende tamamyla oyunu bırakıyorum Sız de en ufak bı hakkım varsa helal olsun.Sizde HAKKINIZI HELAL EDINIZ ARKADASLAR SIZI VEYA BASKASINI KIRDIYSAM COK COK UZUR DILERIM.HAKKINIZI HELAL EDIN :evil: :evil:
BIR ZAMANLAR
Evolation Kardeşxhakannnn
- yavuz45
- Işık Hanım'ın Elemanı
Hakan abicim öncelikle geçmiş olsun...
Hamza ve Orhan abi sizlerden bi ricam olucak... Siz sürekli oyuna giremiosnz mesgul oluyorsunuz eğer uygun görürseniz siz yokken arkadaslarımızı idare edip loncayla ilgilenmek istiorum ikinizden birisinin cbnı bkliorum abilerim
Saygılarımla
Saygılarımla

=>>◄◄Kardeşxyavuz◄◄ [Latif(^)]
=>>◄◄Kardeşxyavuzz◄◄
- oguzhan
- İri Fare Avcısı
hakan yazdı:Selamun Aleykum herkese oncelıkle Saygıdeger abılerım ve kardeslerım
BIR ZAMANLAR
Sa
Hakan abi çok geçmiş olsun onu yapan şerefisiznde Allah belasını versin nasıl yapalar daha buna bile anlamış değilim çok geçmiş olsun abi :evil: :evil: :evil:
Saygılarımla
Kardeşxoğuz , Oğuzz
Oğuzz, Darkpoy
-
- Sahaf Yardımcısı
selamun aleyküm arkadaşlar epey zamandır aranızda yoktum bazı nedenlerden dolayı aranıza geri geldim ve hakanım çok geçmiş olsun çarını çaldırdın diye nere gidiyon sipa hiç bir yere gitmiyon ok benle konuşmadan ben burdayım yavuz sana gelince senveya başkası herkez loncada olan arkadaşlar loncanın sahibidir birbirinize sahip çıkacaksınız saygılar sevgiler Kardeşxorhan
-
- Sahaf Yardımcısı
selam tekrar arkadaşlar bildiginiz uzere uzun zamandır toplantı yapmıyorduk ben varken ve olmadıgım dönemde giren arkadaşlar olmak üzere haftaya pazar 15.30 da toplantı vardır antırepoda herkezin orda olmasını istiyorum rica ediyorum ok inşalah tum arkadaşlar katılır hamza ve hakan sizde bahane istemiyorum DDD SAYGILAR SEVGİLER Kardeşxorhan
- hakan
- Sahaf Yardımcısı
Sa orhan abı sana ulasmaya calıstım ama bı turlu ulasamadım sana abı.Bugun saat 16.30 da bı car acıp oyuna gırecem sıznle konusmak ıcın ve VEDA ETMEK ICIN abı :evil: :evil:
Evolation Kardeşxhakannnn