AsiLxAcarkan yazdı:Loncamıza şu anda alım olmamaktadır.
:arrow: Tamam TEŞEKKÜR ederim AsiLxAcarkan
Alım Olacağı zaman bilği verirseniz sevinirim...
:!:AsiLxAcarkan yazdı:Loncamıza şu anda alım olmamaktadır.
sHiZofRenN yazdı:izbIRakanLaR yazdı:GünceL . Lonca Alımı Yok kardeşim bu Loncada Bildiğim kadarıyla
AsiLx Loncası üyesimisin kardeş...
Varmı,yokmu kesin bi cevap lazım *** Bu Loncaya girmeyi çok İstiyorum... :idea:
izbIRakanLaR yazdı:sHiZofRenN yazdı:izbIRakanLaR yazdı:GünceL . Lonca Alımı Yok kardeşim bu Loncada Bildiğim kadarıyla
Üyesi Değilim Kardeşleriyim
izbIRakanLaR yazdı:sHiZofRenN yazdı:izbIRakanLaR yazdı:GünceL . Lonca Alımı Yok kardeşim bu Loncada Bildiğim kadarıyla
Sen Benim için başkasın Ama LoST' olunca Farkındaysan Sinirlerim Gerildi Sana karşı her zaman söylerdimiskar43 yazdı:izbIRakanLaR yazdı:sHiZofRenN yazdı:izbIRakanLaR yazdı:GünceL . Lonca Alımı Yok kardeşim bu Loncada Bildiğim kadarıyla
Hakan nedir la senden çektiğim her yakada karşıma çıkıyonAtın bunu kardeşlikden atın
![]()
Şaka bir yana geçde olsa lonca sayfanıza kutlamak için girmişdim Lonca sayfanınz Hayırlı olsun diyelim ve sayfayı terk edelim![]()
izbIRakanLaR yazdı:Sen Benim için başkasın Ama LoST' olunca Farkındaysan Sinirlerim Gerildi Sana karşı her zaman söylerdimiskar43 yazdı:izbIRakanLaR yazdı:sHiZofRenN yazdı:izbIRakanLaR yazdı:GünceL . Lonca Alımı Yok kardeşim bu Loncada Bildiğim kadarıyla
Hakan nedir la senden çektiğim her yakada karşıma çıkıyonAtın bunu kardeşlikden atın
![]()
Şaka bir yana geçde olsa lonca sayfanıza kutlamak için girmişdim Lonca sayfanınz Hayırlı olsun diyelim ve sayfayı terk edelim![]()
Sedat Gelsin Sana Sövecek Kesin
sHiZofRenN yazdı:AsiLxAcarkan yazdı:Loncamıza şu anda alım olmamaktadır.
Alım Olacağı zaman bilği verirseniz sevinirim...:!:
goldenll yazdı:sHiZofRenN yazdı:AsiLxAcarkan yazdı:Loncamıza şu anda alım olmamaktadır.
Alım Olacağı zaman bilği verirseniz sevinirim...:!:
oğlum sende asil değilsen beni bütün türkiye...loncanın reklamını yapıyor aklı sıra