Maden çekerken inanılmaz kolaylık sağlıyor oyundan düşmedenseagle yazdı:Tam EKRAN VARKEN :!: :roll:
İkv'yi Küçük Ekranda İstediğiniz Boyutta Oynayın!
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: İkv'yi Küçük Ekranda İstediğiniz Boyutta Oynayın!
- xKadirHanx
- Işık Hanım'ın Elemanı
prefxlounch birlikte aç demişsiniz ama birlikte aç butonu yok :S yardım ?
ŞAHXKADİRHAN ( Ecel getiren - Latif ) silindi
Acıhayat ( Ashab-ı Kehf )
tHeBeStOfXDaRk ( Ejder asa ) (çalındı)
Semerşah
Acıhayat ( Ashab-ı Kehf )
tHeBeStOfXDaRk ( Ejder asa ) (çalındı)
Semerşah
çok kolay çift tıkla ordan listeden program seç butonunu işaretle ve tamam'a bas ve programını seç eğer bu da olmazsa sağ tuş özellikler Değiştir butonu var ordan not defterini seçebilirsinxKadirHanx yazdı:prefxlounch birlikte aç demişsiniz ama birlikte aç butonu yok :S yardım ?

- EsTeRGoNxRss
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: <Estergon Ailesi>

KULLANDIGIN XP Temasının İsmini Söylermisin Rica Etsem ?
Göster
< Estergon Ailesi >

Resim DetaylıGöster

Karekter Resimleri Detaylı.Göster
Uzun zamandır böyle kullanıyorum düşme problemi olmuyor.
Ray malifalitiko
- Elever07
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Kuklacı
Ama sakın yanlış boyutta kücültmeyin önceki ekran kartımı yanlıs boyutlar yaptım diye oyunu ekran kartı yandı.Şuanda dogru boyutları yaptığımdan normal kullanıyorum.
xxxBATTALxxx(^Ejder Asa)
Nextyou(^Ashab-ı Kehf)
xxBATTALxx(^Ecel Getiren)

KuKLaCı
Nextyou(^Ashab-ı Kehf)
xxBATTALxx(^Ecel Getiren)

KuKLaCı
- Lucagox
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Tılsım
Sayın Lathander,Lathander yazdı:Classes dosyasını değiştirirek oyuncuları yanlış bilgilendirme ve bundan fayda sağlamak ceza gerektiren bir eylemdir. Küçük pencerede oynamak farklı bir şeydir. Kimse küçük pencerede oynadığı için ceza almamıştır ki, bunun takip edilmesi zaten olanıksız. Oyuncularımızı yanlış bilgilendirmemek için bizlerin sorumluluğunda olan konulardaki bilgilendirmeleri biz yapalım.Eylulhira yazdı:Daha onceki bir konuda bir arkadasimiz ikv yi kucuk ekranda oynadigi icin karakteri bloklanmisti dosyalar uzerinde duzenlemeler yapmak blok sebebiymis.ben kucuk ekranda oynamayi cok isterim bu yuzden 1 lvl yeni bir karakter acip bu yontemi deneyecegim bloklanmazsa super.verdigin bilgi icin tesekkurler.
Classes dosyalarıyla oynandığında , kişinin sadece kendi oyununda oynanmış gözüküyor. Bunu yapmakta suç mu? Eğer suçsa nasıl takip edilebilir ki.

* HuNxLuCaGo(49) [(^) Ejder Asa]
* Lucagox(49)
* Neira(49)
* Hunxlucagox(49)
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE
İlaç Teknisyenliği 2.Sınıf Öğrencisi
Senin dediğini yapmak suç değil ama yapıpta paylaşmak suçLucagox yazdı:Sayın Lathander,Lathander yazdı:Classes dosyasını değiştirirek oyuncuları yanlış bilgilendirme ve bundan fayda sağlamak ceza gerektiren bir eylemdir. Küçük pencerede oynamak farklı bir şeydir. Kimse küçük pencerede oynadığı için ceza almamıştır ki, bunun takip edilmesi zaten olanıksız. Oyuncularımızı yanlış bilgilendirmemek için bizlerin sorumluluğunda olan konulardaki bilgilendirmeleri biz yapalım.Eylulhira yazdı:Daha onceki bir konuda bir arkadasimiz ikv yi kucuk ekranda oynadigi icin karakteri bloklanmisti dosyalar uzerinde duzenlemeler yapmak blok sebebiymis.ben kucuk ekranda oynamayi cok isterim bu yuzden 1 lvl yeni bir karakter acip bu yontemi deneyecegim bloklanmazsa super.verdigin bilgi icin tesekkurler.
Classes dosyalarıyla oynandığında , kişinin sadece kendi oyununda oynanmış gözüküyor. Bunu yapmakta suç mu? Eğer suçsa nasıl takip edilebilir ki.
Son gün geldiğinde , Bizde oyunumuzu oynayacağız
İki Ters , Bir Düz
[Sky - Blue]

İki Ters , Bir Düz
[Sky - Blue]

Benim sorunum
pref_launch.prefs dosyası var bende ve bunu birlikte aç yapamıyorum.oyunu kücük pencerede oynamak istiyorum.
tmmm hallettim
pref_launch.prefs dosyası var bende ve bunu birlikte aç yapamıyorum.oyunu kücük pencerede oynamak istiyorum.
tmmm hallettim