Mcerdem , MegaxMc , QMCERDEMQ ...

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
ErNeSTo
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos
Lonca: <Never Walk Alone>

Re: Mcerdem , MegaxMc , QMCERDEMQ ...

Mesaj gönderen ErNeSTo »

Ne için herkes ben çalmışım gibi davranıyor Erdem'le tanışıklığımız uzun senelere dayanır oyuna birlikte başladık ben bıraktım o devam etti. Ben geri geldim oyuna yine ara verdim sonra kesin olarak dönüş yaptım Zamanx Loncasına katıldım orda çok iyi arkadaşlar edindim abilerim ablalarım oldu sonra bi hata yaptım Megax e geçtim.Asıl olaya gelirsek Sancak Savaşlarına girmek için Erdem'in Charına girdim kendisine haber vererek Pc'de Antivirüs olmasına rağmen Keylogger olduğunu düşündük ama buda bir şüpheli Çünkü aynı Gün Megaxmelly arkadaşımızın charına'da girmiştim ama o arkdaşımızın charına dokunulmamıştı buda bir şüpheli olay ve şimdi erdemin kendi durumunu düzeltmesi için elimden geleni yapıyorum. Ama Erdem anlayışla karşıladı canın sağolsun kardeşim sadece oyun rahat ol dedi. Başkası olsaydı itemim itemim diye ağlardı. Erdem Megax loncasından ayrılınca ardından MakeR (furkan) Arkadaşımız ayrılınca bana orda yer olmadığını düşünerek Megax Loncasından ayrılıp Geri Zamanx Loncasına dönmüş bulunmaktayım. Yapılan haksızlıklara Hırsızlıklara dayanamadık (kim üstüne alınırsa alınsın).

MeGaxErNeSTo >> ZamanxPHAETONN
/ PHaeTon (^)/ xMeRCuRy

-"Ben Yanmazsam, Sen Yanmazsan, Biz Yanmazsak, Nasıl Çıkar Bu Karanlıklar Aydınlığa" Nazım Hikmet

•Devrim sonsuzluğun güneşidir nasıl olsa doğar.
MahirCA
Kullanıcı avatarı
ikvoyuncusu2008
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen ikvoyuncusu2008 »

Bu Konu Birçok Kişinini Haddini , Boyunu Aşan KeLimeLerLe Çok Uzadı.Bu Konuya Yorum Daha Yapmayacaktım Fakat BAZILARI KendiLerine Bakmadan MiLLete Laf Atmayı BiriLerinden Çok İyi Öğrenmiş Gibi Gözüküyor.

Loncadan AyrıLan AyrıLmıştır , YoLuna Bakar Gider.TaLha ve Umut'a Başından Beri KefiLdim Sonuna Kadarda ArkaLarındayım.BAZI KişiLere KefiL OLduk Hata Ettik , OnLar KendiLerini Çok İyi BiLiyor.Bu Konu Üzerinden Bundan Sonra Loncama Laf AtıLmasını Artık İstemiyorum.Herkes Haddini , Sınırını BiLecek ...!!
[YaLNıZSavaŞÇII]
Kullanıcı avatarı
Cin0
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Cin0 »

Cengaverx yazdı:Öncelikle ben Erdem... Bu foruma actıgım son konu biraz buruklukla yazmaya baslıyorum...

01.02.2011 tarihinde MegaxErnesto adlı arkadasımın Facebook platformundan aldığı keylogger adlı virüs ile Maker , Mc , Drifter , Ernesto , Style isimli charlarımızı kaybettik... Silmişlerdi. Ertesi gün desteğe mesaj attım ve saolsunlar ilgilendiler 1 gün sonra charlarımızı geri aldık... Geri aldığımızda calınan hesaplardan sadece benim 2 karakterim klandan cıkarılıp arz yapılmıs , kasa ve canta olarak bütün itemleri cöpe atılmıs bir sekildeydi... Giden itemlerden , maddiyattan bahsetmenin bir anlamı yok artık . 2 gün önce benim olabilirdi ama suan benim değil . 10 un üzerinde saheser itemle birlikte sarı renkli itemlerim , madenlerim ve kasa olarak kullandığım Mcerdem isimli karakterim bosaltılmıştı... Geri almak için bir form gönderdim fakat geri geldiği takdirde bile oyuna devam etmeyeceğim . Cok sabahladık birlikte cok güldük hergün biraz daha iyiyi amaclayarak hiç durmadan calısarak bu günkü konumuma gelmiştim . Öncelikle Megax AİLESİ olarak arz ve lodos klanındaki tüm dostlarım sağolsun varolsunlar... Bu bir oyun yeri geldi sinirimiz bozuktu bir baskasından cıkardık yeri geldi haksız yere kalp kırdık... Bu oyuna veda ederken kimsenin hakkı üstümde kalsın istemem. Choosensx loncası Kholpashalix loncası Deathx loncası ve adını yazmadığım arz lodos klanında kalbini kırdığım herkesten mahcubiyetle haklarını helal etmesini umuyorum... 2 seneyi aşkın emeğimin karsılığı 3 dakika sürmeyen bir olayla bu noktaya geldi. Kimseye ne düşman nede kırgınım . Bir insanı sevmek yada sevmemek tamamen şahsi duygularınıza aittir. Kimisi kahkaha atar iyi olmuş der kimisi üzüldüm geçmiş olsun . Herkesin canı sağolsun . Ben bu güne kadar kimsenin 1m parasına bile el uzatmadım fakat ne hikmetse defalarca soyuldum , calındım... 1 kez daha sacma bir oyun basında günlerimi harcayıp charlarımı dizmeye calısmayacağım . GMKİNDAR İlyas kardesimede tesekkür ederim konunun üzerinde durdu , telefon ile aradığımda benimle cok ilgilendi... Bu gün bu sunucuyu , bu oyunu 3 gün önceki halim ile Zirvede bırakmak güzel... Sizleri tanımak , aylarımı haftalarımı sizinler gecirmek güzeldi. Bu son böyle olsun istemezdim , bunu haketmedim... Megaxdrifter isimli büyücüm büyük bir ihtimal ile kendisine borcum olduğu için OttomanxSadrazam adlı oyuncuda bulunacaktır... Oyun icin harcanan paralar , vakitler 1 anlık arkadaş dalgınlığına böyle sıfırlanabiliyormus... Okuyan yada uzun diye tenezzül etmeyen herkesin canı sağolsun ... Meranın acıldığı ilk günden beri Mcerdem , daha sonra benim dönüm noktam olan MegaxMc bu gün ise QMCERDEMQ olarak aranızdan ayrılıyorum ... Herkes kendine iyi baksın , HOŞÇAKALIN !

Düştüğüm son hal... Charlarım calındığında hesabımda acık bulduğum Kuklacıhackteamx isimli charıda silmedim...

Resim

Erdem GÜRSAN

SeLamün aLeykum,

BizLere söz düşeRmi biLmiyoRum ama... İçimden geçen biR kaç CümLeyi ekLemek İstedim. Meran sunucusunda 1 hafta kadar oynadım Seni göRmüştüm oyunda. DoğRu DüRüsT adamdın. Sonra KukLacı Sunucusuna geçtim yine oRda devam ettim.

YazdıkLarının Tamamını okudum. az SabahLamadık, Az DeRtLeşmedik, az kaLp kıRmadık, az kıRıLmadık.

Evet SunucuLarımız faRkLı. Sadece İçimden geçen biR kaç CümLeyi yazmak İstedim.

ALLAH'tan koRktuğunu yazmıssın kaRdesim.

ALLAH'tan koRkanLaR zaTen hIRsızLık yapmaz, YapanLaRın yaLakası oLmazLar.

biR Ayette ŞöyLe geçiyoR . . .

:arrow: “Kim bir kul hakkı yemişse derhal o kardeşi ile helalleşsin Çünkü (kıyamet günü) dirhem de geçmez dinar da Böyle olunca o (hak yiyen) kişinin sevapları alınır o adama yüklenir Eğer sevapları yoksa o hakkını yediği adamın günahları buna yüklenir” (Buhari, Rikak, 48)

Eğer Hakkımız vaRsa HeLaL oLsun, Kimsenin Ne İteminde Ne caRında ne paRasında Ne Namusunda gözümüz oLdu. oLmazda. Kimseyi soymadık Hep biz soyuLduk :) DüRüst oLdugumuzdandıR Zaten İKV'de DüRüstLere yeR yokTuR...

Ya çaLacaksın Ya çalacaksın Oda bizde oLmadığı İçin... Hep oLan bize oLuyoR.

Bazen HaksızLıkLara kaRşı kaçmak MantıkLı geLsede kaLıp savasmakta MantıkLı geLiyoR İnsana...

SeLametLe eRdem kaRdeşim YoLun açık oLsun, ReeL hayatında başaRılar ALLAH'a Emanet.
BiRisi BaNa

' NapıyoRsun '

Diyince , Kısık bir sesLe

`` HİÇ

Diyorumm

Kimse AnLamıyoR !

* [ H ] ayaTıN

* [ İ ]çiNdeN

* [ Ç ] ıkamıyoRummm..

. RapheaL .

. Yakamozxböceq .
Kullanıcı avatarı
MegaReaL
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Mesaj gönderen MegaReaL »

Yalakalık, üste çıkma, cümle tazeleme, yandaşlık.Bırak Erdem'im gittikten sonra ne fayda.Birtek Kadir'le uğraşmayacağım bunu kaçıncı kez söylüyorum ve devam edicemde.Ancak hadd bildirmek oyun içi yüz verdiğimiz kişilerin işi değildir.Hak aramakta her insana mahsustur.Bu yüzden sırrımıda haddimide kendim çizerim ki Umut, Talha gibi kişilerin ÜSTÜNE GİTMEYE DEVAM EDİCEM.Bu hesaplaşmalar Kadir üzerinden olsa da asla ve asla onunla derdim yok.
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön