İki cevapta çok yakın ama malesef yanlışCanceazi yazdı:Hala 2312 olduğunu kesin bir şekilde iddaa ediyorum ama değilsede canım sağolsun 2.5m için bidaha sayamam karizma satarım daha az yorucuswerdert yazdı:Üzgünüm ama yanlısCanceazi yazdı:Tryagain yazdı:Cevap yanlış. Odadaki tüm kitaplıklardaki tüm kitapları soruyorum ..
{21lik raflardan toplam 90 tane var}(diğer raflarla toplarsak odanın içinde toplam2312 adet kitap var. Ancak sen tüm kitaplıklardaki tüm kitaplar dediğine göre handanın masası ve diğer sıralardaki kitapları toplamdan çıkardım.(2312-11=2301)
Gökhan sen gerçekten saydınmı bilmiyorum ama ben saydım 2301 kitap var handanın odasındaki kitaplıklarda.
Ayrıca rulo olan parşömenlerdende 55 adet var. inanmayan sayabilir. biraz zaman aldı ama yaptım
2.5 milyonumu verirsen sevinirim![]()
Tamı tamına 2245 kitap var .
Paran sende kalsın.
Bil Kazan ! (Forum Oyunu)
Re: Bil Kazan ! (Forum Oyunu)

Hayatı tesbih yaptım, bazen çekiyorum bazen sallıyorum...
- Loneliness
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- DeathxShock
- Arzuhalci'nin Adamı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Death
- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
Loneliness yazdı:Sağol ödül ne kadarSeRRuh yazdı:Doğru cevapLoneliness yazdı:23 TANE MUHAFIZ ISMET ILE TUCCAR ILE 25SeRRuh yazdı:25 tane sadece kasa önünde var eğer Bab-ı alidekiler sayarsak 70den fazla Doğru ise ödülümü bekliyorum
Sordugum Soruya hala doğru cevap gelmedi " Lodos kalede kaç adet Lodos Muhafızı vardır " Demiştimiyi sayınız lütfen
/fŞeRRuh
1,5 Milyon demiştim
Not: Sadece " Loneliness " adlı kişi benden para alabilir. Bunu dememin nedeni dün "Millitaryxkeita" adlı bir kişi forumda sordugum soruya dogru cevap verdigini söyleyip para istedi. Bu gibi tutumlardan vazgeciniz.
lodos olduğum için handanın yanına çıkamıyorum 

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
[/code]
YeR aLTıNDa KaÇ TePe GoZ VaRDıR.. BiLeNe 1 M :roll: :roll: :?:
zLaTaNxaPo / ZeaL
YeR aLTıNDa KaÇ TePe GoZ VaRDıR.. BiLeNe 1 M :roll: :roll: :?:
zLaTaNxaPo / ZeaL
- Loneliness
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
Oyun da nıckSeRRuh yazdı:Loneliness yazdı:Sağol ödül ne kadarSeRRuh yazdı:Doğru cevapLoneliness yazdı:23 TANE MUHAFIZ ISMET ILE TUCCAR ILE 25SeRRuh yazdı:25 tane sadece kasa önünde var eğer Bab-ı alidekiler sayarsak 70den fazla Doğru ise ödülümü bekliyorum
Sordugum Soruya hala doğru cevap gelmedi " Lodos kalede kaç adet Lodos Muhafızı vardır " Demiştimiyi sayınız lütfen
/fŞeRRuh
1,5 Milyon demiştimoyun içerisinde /f ŞeRRuh yaparak ulaşabilirsin
Not: Sadece " Loneliness " adlı kişi benden para alabilir. Bunu dememin nedeni dün "Millitaryxkeita" adlı bir kişi forumda sordugum soruya dogru cevap verdigini söyleyip para istedi. Bu gibi tutumlardan vazgeciniz.
Thexcheeko
Nick:Lenosedoss
Seviye:30
Sunucu:Meran
Klan:Lodos
Seviye:30
Sunucu:Meran
Klan:Lodos
Benim saydığım Cevap 2257 idi. 3-4 defa dikkatlice saydım baya vakit alıyor evet. Ama en çok yaklaşan arkadaş bu olduğu için (benimde insan olarak hata payımı göz önüne alırsak) ödülü kazanan bu arkadaştır. Tebrik ediyorum. Soru zor ödülde cüzii olsada ilgi çekici idi sanırm. Birazcık action getirebildiysek foruma ne mutluswerdert yazdı:2256 .
/f Senturk

Hayatı tesbih yaptım, bazen çekiyorum bazen sallıyorum...