Beyaz Köşk`ün ŞAMPİYON LODOSLARINI Tebrik Ediyorum
xFBBeRKaYx Fbbberkay Fbberkay
Hayatta Hiç Kimse İçin Ağlamaya Değmez..Ağlamaya Değenler Zaten Ağlatmaz..Eğer Bir Gün Ağlaman Gerekirse Başını Dik Tut Ki..Gözyaşların Seni Ağlatan Kişi Kadar Alçalmasın..
GM lerin yaptığı büyük haksızlık ... DUrduk yerde etkinlik salonundan atılıyoruz.... Suçumuz arzı işaretlemek o işaretliyken yazı yazmaya çalışmak oyun donduğu içinde spaceye basında arza doğru isteksiz bi şekilde çarın koşması ama dalmıyorum 3 kere bu oldu sonra atıldım ilginçç bunu için teşekürler gmlere .. EMEKLER BOŞA SİZE.
Fatih'im arzlardan 2 3 kişi attılar ya lodoslardan da atmak zorunda kalmış olabilir boşver takma...
Senin hatan olarak kabul ederler bunu...
Geçen 1 bono için peşinde gezdiriyor adam beni dedim al senin olsun farklılık olsun hediyem olsun dedım almadım sende onun gibi birşey say bunu nasıl olsa 14 gün daha var
Kusurumuz varsa affola !
CcCxBuRaKxCcC - CcCBrKsCcC - cCcBuraKcCc / Beyaz Köşk
Düzenlenen etkinliklerde tespit edilen durumlardan yola çıkara daha adil ve net Sancak Savaşları için etkinlik işleyişinde düzenleme yapılmıştır.
İşte değişiklik!
2 defa kazanan klanın galip geldiği etkinliklerde, kazanan grupta yaşanan ölü iken bağlantı kesilme vb. tespit edilemeyen durumlardan ötürü kişi sayısında azalma söz konusu oluyordu. Kişi ve grup sayısında eşitlik olmadığında sonuçta net olmayabiliyor.
Şu andan itibaren etkinlikler tek aşamalı olarak yapılacaktır. Buna istinaden, savaş sonunda ayakta kalan klan savaşı kazanacaktır.
Erdogan yazdı:Düzenlenen etkinliklerde tespit edilen durumlardan yola çıkara daha adil ve net Sancak Savaşları için etkinlik işleyişinde düzenleme yapılmıştır.
İşte değişiklik!
2 defa kazanan klanın galip geldiği etkinliklerde, kazanan grupta yaşanan ölü iken bağlantı kesilme vb. tespit edilemeyen durumlardan ötürü kişi sayısında azalma söz konusu oluyordu. Kişi ve grup sayısında eşitlik olmadığında sonuçta net olmayabiliyor.
Şu andan itibaren etkinlikler tek aşamalı olarak yapılacaktır. Buna istinaden, savaş sonunda ayakta kalan klan savaşı kazanacaktır.
Bilginize!
En mantıklısı bu olsa gerek bilgilendirme için teşekkür ederiz .
Erdogan yazdı:Düzenlenen etkinliklerde tespit edilen durumlardan yola çıkara daha adil ve net Sancak Savaşları için etkinlik işleyişinde düzenleme yapılmıştır.
İşte değişiklik!
Bilginize!
En doğrusu bu...
Aynı zamanda umuyoruz ki bir dahaki sefere atılan adamlar yerine yenilerini alırsınız...