Hile gerekli, Bize hile gerekli değilmi ??

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Ferhatbey
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: Hile gerekli, Bize hile gerekli değilmi ??

Mesaj gönderen Ferhatbey »

OYUNDAN DÜŞÜRME HATASIYLA BONO BASIP MADEN BASIP PARALANDILAR NOLDU SADECE BONOLAR VE HATA KALDIRILDI YA PEKİ ONLARI BASANLAR ?
GÜNLERCE BİR MADENDE BEKLEYEN ADAM 500 MADENDE 0 SAF'LA GEÇİYOR.
YOLDAN GEÇEN BİR ADAM ARTIK MADENDE SAF ÇIKARABİLİYOR HANGİSİ EMEK ?
LONCALAR KURULUYOR .. YA PEKİ LONCASIZ KALMAK İSTEYEN NE YAPACAK ? BIRAKSIN MI OYUNU ? NE MİGRATA NE SIĞINAĞA ALINIYOR ?
ADAMLAR BİR SİYASİ KONUŞUNCA BU HATANIN TELAFİSİ OLMUYOR YA PEKİ E PİN İKSİR ALAN HERKEZE VERİLCEK DİYEN YÖNETİCİLERİ KİM 999 GÜN BANLICAK ?
500.MADALYADA BİLE DÜŞMEYEBİLİYOR 20.MADALYADA ÜSTÜNÜ TAMAMLAYANIN Kİ EMEK DE DİĞERİ Ne ?
ESKİDEN MADEN DE TOPLA YAZISI BIRAKILIYODU ONU BIRAKAMAYANIN YANİ HİLE YAPAMAYANIN EMEĞİ NE YAZIK GÜNAH DEĞİL MİYDİ 6 DK BOYUNCA SAĞ TIK YAPIYORDU ?
İSİM DEĞİŞTİRME DİYORLAR İSTANBULA GELEMEYEN GELMEYE DURUMU OLMAYANLARIN GÜNAHI NE ?
ÜYELİK AL DAN ALIN DİYORLAR. İNTERNETTEN SATIŞI ANLAMAYANLAR NE YAPSIN KOYSANIZA (D&R ,MediaMarkt,Teknosa) Gibi mağazalara ..
YÖNETİCİYİ BEĞENMEYENLER KİME ŞİKAYET EDECEK ? ETSE BİLE YÖNETİCİ KOVULABİLCEK Mİ ?

İKV BÜYÜYORMUŞ MUŞ .
YAPMAYIN YA BETAYI VE 29 LVL zamanını özledik o zaman herşey daha masumdu .. para lonca gibi dertler yoktu .. ah ah Kısaca Şöyle Özetleyim Sanaldada Reeldede İNSANIN GÖZÜNÜ PARA bürümesin . . ! :roll:
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '

Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
Kullanıcı avatarı
xPrince
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen xPrince »

Bi güncel gelmeli :)
Steam

Erciyes Üniversitesi Japon dili ve Edebiyatı.
Kullanıcı avatarı
Canceazi
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Sunucu: Meran
Lonca: #direngezi

Mesaj gönderen Canceazi »

xPrince yazdı:Bi güncel gelmeli :)
helal be :D
Resim
Colorado - Magicem
- BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Resim
Kullanıcı avatarı
muzooo1977
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen muzooo1977 »

HİLE OLSUN ANINDA BIRAKIRIM SİZ NE KAFASI ÜTÜLÜYOSUNUZ KARDEŞİM BEN ANLIMIN TERİYLE MADEN ÇEKEREK 1 MİLYAR YAPTIM OYUNU PLUSUM VAR MADEN ARTTIRICIM VAR E BEN OKADAR EMEK VERMİŞİM OLMASINMI SENDE 2 PARALIK HİLEYLE ELDE ET OLURMU NEKADAR KUŞBEYİNLİSİNİZ KARALAMAYIN OYNAMASINI ÖĞRENİN ÖNCE ADAM DESTAN YAZMIŞ BOŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ OYNAMA KARDEŞİM ZORLAMI OYNATIYOLAR SANA BU OYUNU SİNİRLENDİM YİNE YA KONU KİLİT PLS BOŞ BOŞ AÇIYOLAR
Teşkilat Sunucusu MkaMuHaFıZı
GHQSEN
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen GHQSEN »

Özet Geç Dostum Yaa Gerçekten Üşendim Okumaya... :lol:

Bu Arada Siz İKV'nin Hilesi Yok Sanıyorsunuz Ya Bişey Demiyorum.

Sırf Bir Kaç Arkadaş Bulduğumuz 3 Hile Var, Kuzenin Arkadaşı 30'a Yakın Hile Buldu.

Tabi İKV Kodlamadan İbaret Olduğu İçin Yapılanlar Birebir Anlaşılıyor Yani Ben Şuan Mareşal Olabilirim Fakat Ertesi Gün Oyun Geri Sarılır ve GHQSEN Banned ! ;)

Yönetime /.alkışşş Neden Alkış ? Bu Oyunda Bizi Düşünerek Bir Sürü Açık Bıraktıkları ve Çeşit Çeşit Hile Yolları Yarattıklar İçin Değil, Yapılan Hileleri Farkettikleri ve Düzelttikleri İçin ;)

Kullanıcı avatarı
muzooo1977
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen muzooo1977 »

Comader yazdı:Karizma hilesi varken biz neredeydik ? biz neden yararlanmadık ? Bono hilesi varken biz nerdeydik ? NEDEN YARARLANMADIK ? Ben o sırada oyunu bırakmıştım,peki siz,o sırada oyununu oynayan kişilere hitap ediyorum,siz neden bunları kullanmadınız ? Oyuna geçtiğimiz yaz tekrar başladım ve saatlerce maden başında maden çekip-hem de madenler bu haldeyken- üzerimi para ile alınabilecek en iyi eşyalarla dizdim.

Bir yetkili veya benim savunduğum fikrin tersini savunan biri belki bu yazıyı okur,''SİZ BENİM YERİMDE OLSANIZ,2 SAATLİK EMEKLE(!) İLE ÜRETİLEN ŞAHESERLERE,VE PİYASA UÇTUKTAN SONRA,HÂLA ''PİYASAYI YÖNETMEK BİZİM ELİMİZDE DEĞİL'' DİYEN İNSANLARA SİNİRLENMEZMİYDİNİZ ??

Evet,dostlar.Piyasayı yönetmek ellerinde.Duruma müdahale ettiler.Eskiden her madenden 1 adet vardı ve maden çekildiğinde yok olmazdı.Ve madenin çıktığını anlamak için sürekli sağ tıklamanız ve topla yazısını gördüğünüz an ona tıklamalıydınız.Çok mouse kırdım ve elime yinede maden geçemiyordu.

Neyse,

Durum böyleyken,para birimi M değil APA ve KRİP iken,bir madenin başında 15 kişi beklerken,duruma müdahale ettiler.Madenler günümüzdeki haline getirildiler.Piyasa biraz olsun rahatladı.Herşey daha güzel olmuştu.

''Piyasayı yönetmek bizim elimizde değil,siz oyuncular piyasayı belirlersiniz.'' Diyorlar ASLA İNANMAYIN ! Bir kez müdahale edip piyasayı düzelttiler bunu bir daha yapabilirler.Ayrıca bana göre hangi madenlerin hangilerinden daha değerli olacağını hangisinin en değerli olacağını daha eşya reçeteleri oyuna sürülmeden biliyorlar.''Oyundaki karakterlerin %40'ı savaşçı %40'ı büyücü %20'si şifacı (evet oranları attım) o zaman maksimum hasar veren reçeteye herhangi bir madenden 3 adet eklersek,o madenler değerlenir.'' diye düşünüyor olmalılar.

SİZE SORUYORUM,KENDİ SUNUCUNUZDAKİ MADENLERDE ŞİFACILARA GEREKENLER UCUZ,SAVAŞÇI VE BÜYÜCÜLERE DAHA FAZLA GEREKENLER DAHA PAHALI DEĞİL Mİ ? hepsi talep meselesi tabii ki.Ha ayrıca o reçetelerinde ''random'' denilerek yani rastgele üretildiğini hiç sanmıyorum.

Demek istediğim,daha Grup Bölgeleri eklentisi gelmeden önce,BİRİLERİ arkadaşlarına ''Bence elinde bol bol mavi topaz ve iridyum bulundursan iyi olur benden söylemesi.'' dedi. BİR KISMI BÖYLE ZENGİN OLDU ŞAHESERİ ELİNE BÖYLE ALDI.

Fan art yaptılar,evet tam bir fiyasko.Oyundan normal bir foto alıp bir siteye yükleyerek bilboarda koyan birine birincilik vermediler mi ? Kazanan eserleri gözden geçirin,sadece birincilik değil mansiyon dahil.Hangileri gerçekten ödülü hak ediyor ? Forumda açılan konulara bakın bakalım bazı eserlerden daha mı iyiler ?

BİR KISMI DA BÖYLE ZENGİN OLDU.

BİR KISMI ÇALDI,ÇAR SOYDU ZENGİN OLDU.

BİR KISMI OYUNDAKİ AÇIKLARI KULLANDI,BONO OLSUN KARİZMA OLSUN ZENGİN OLDU.

Zengin olmak,şaheserli karakter sahibi olmak isteyenlere duyrulur,ÇOK AZ İNSAN TÜM EMEĞİNİN KARŞILIĞINI ALABİLDİ.PARA BAKIMINDAN SUNUCULARIN ÖNDE GELEN İSİMLERİNDEN ÇOĞU YUKARIDA YAZDIĞIM ŞEKİLDE ZENGİN OLDULAR.

Oyuna hile gerekli değil,oyuna daha fazla açgözlü insan gerekli.Daha fazla 10 yaşında çocuk,daha fazla hırsız ve daha fazla uyanık insanlar gerekli.Ki yönetim birşeyler yapabilsin.İnsanların anası ağlıyor foruma madenleri düzeltin diye konu açmayan kalmadı adamlar hala kilitleyip destek mestek diyorlar.
TEK KELİİME İLE SÜPER AÇIKLANMIŞ BUNUN ÜZERİNE LAF SÖYLENMES HAKLISIN KATILIYORUM
Teşkilat Sunucusu MkaMuHaFıZı
Kullanıcı avatarı
x0xKaaNx0x
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen x0xKaaNx0x »

muzooo1977 yazdı:HİLE OLSUN ANINDA BIRAKIRIM SİZ NE KAFASI ÜTÜLÜYOSUNUZ KARDEŞİM BEN ANLIMIN TERİYLE MADEN ÇEKEREK 1 MİLYAR YAPTIM OYUNU PLUSUM VAR MADEN ARTTIRICIM VAR E BEN OKADAR EMEK VERMİŞİM OLMASINMI SENDE 2 PARALIK HİLEYLE ELDE ET OLURMU NEKADAR KUŞBEYİNLİSİNİZ KARALAMAYIN OYNAMASINI ÖĞRENİN ÖNCE ADAM DESTAN YAZMIŞ BOŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ OYNAMA KARDEŞİM ZORLAMI OYNATIYOLAR SANA BU OYUNU SİNİRLENDİM YİNE YA KONU KİLİT PLS BOŞ BOŞ AÇIYOLAR
Bi oku öyle yorum at :evil:
Beni çok iyi tanıyan çok iyi tanır.
Benler :D
TaTMiNaTöR (49)
Remus
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Remus »

KArdeş yemin ediyorum keşke özet geseydin 1 2 cümleyle imanım gevredi okuyacam die :D Ben okumayı seven insan bile yoruldum ama klavyene sağlık çok doğru şeyler yazsmışsın ama doğru şeylerden fazla hatalı şeylerinde var. Şuanda en çok hile koruması ve hile onarım geri döndürülme çabaları ahrcayan oyunlardan biri ikv o yüzden hakkını yemiyelim Bir diğer gerçekte şu ki son sınırı 49 lvl olan bir oyunda sizin dediğiniz gibi görevler olsa 2 3 günde gayet rahat biçimde 49 lvl olabiliriz hem ex oranlarıda düşürüldü rahat demi ? Emek oyununa dönüştürmeye çabaladılar ikv yi ama yinede haklısın hırsı topluluğu olmayan oyunda bir hiç haline geliyor madenler artık çıkmayacak yakında kökü kurudu yemin ediyorum :S Yinede belirttiğim gibi yazıda büyük emek var eline klavyene sağlık içini döküp stres atmışsın :D

Özet geçersek : Git kitap oku !
Cennet cennet dedikleri,
Birkaç köşkle birkaç huri,
İsteyene ver onları,
Bana seni gerek seni.
Yunus Emre

Ey Türk Titre ve Kendine Gel
Üstte Mavi Gök Çökmedikçe Altta Yağız Yer Yarılmadıkça Senin İlini ve Töreni Kim Bozabilir !
Kullanıcı avatarı
HooBaaOO
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen HooBaaOO »

GHQSEN yazdı:Özet Geç Dostum Yaa Gerçekten Üşendim Okumaya... :lol:

Bu Arada Siz İKV'nin Hilesi Yok Sanıyorsunuz Ya Bişey Demiyorum.

Sırf Bir Kaç Arkadaş Bulduğumuz 3 Hile Var, Kuzenin Arkadaşı 30'a Yakın Hile Buldu.

Tabi İKV Kodlamadan İbaret Olduğu İçin Yapılanlar Birebir Anlaşılıyor Yani Ben Şuan Mareşal Olabilirim Fakat Ertesi Gün Oyun Geri Sarılır ve GHQSEN Banned ! ;)

Yönetime /.alkışşş Neden Alkış ? Bu Oyunda Bizi Düşünerek Bir Sürü Açık Bıraktıkları ve Çeşit Çeşit Hile Yolları Yarattıklar İçin Değil, Yapılan Hileleri Farkettikleri ve Düzelttikleri İçin ;)

arkadaşa katılıyorum adamlar tabi hile yok diyecek yoksa para kazanamazlar bak metin2 ye hile yoktu sürüyle hile oldu bıktılarki artık hileler üyelik alınıp yapılıyor D bide garibime giden şu adamlar foruma çar resmini koyuyorlar paraları 500 em veya geçik ...nasıl oluyosa rütbeleride hep 3 yıldız filan anlamadım ama konu çok güsel
NOT:özet geç dostum D
Kullanıcı avatarı
HooBaaOO
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen HooBaaOO »

güncel

“Genel Etkileşim” sayfasına dön