Beyaz Köşk | Lodos Meteor-Sivri-Eminönü Baskınları

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
ChuckBartowsKi
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Re: Beyaz Köşk | Lodos Meteor-Sivri-Eminönü Baskınları

Mesaj gönderen ChuckBartowsKi »

FiaNNa yazdı:Bu sıpa harbi adam olmaz :D hala daha yüzsüz şekilde konuşuyor . Sen kimsinki seviyeden bahsediyorsun velet =) Ne olduğu belirsiz kişiliksiz diyelim sana kısaca ;) . Oyunda gördüğün savunmasız kişiler üzerinden film çeviren kişiliksiz sen kimsinde nezaman sen oldun :D Büyük kayaya tosladığını anladığı anda reelde olmayan sadece kendi hayal dünyası içinde bir kaç karakter ve hayali şirket kurarak bu benim diye söylenen velet :D Buraya yazdığı yorumların googleda aratarak ordan burdan çalarak yorum yapan armut sapı sen kimsin . Sen kimsin söyliyim aciz şekilde son çırpınışlarını veren sazandan başkası değilsin ;) Adını ben koyuyorum bundan sonraki adın Lütfiye .
Küçük Dağları Sen Mi Yarattın Yaşar :) Adam Kendi Havasında ;) Sen Kimsinki Ben Senden İrkilicem :D Oyunda Savunmasız İnsan Sensin Senide Muhattabım Olarak Almıyorum Bile :D Tamam Yaşar En Büyük Sensin ;) Lütfiye Kim Aceba :) Ne Acısı Varsa Sana :) Odamı Koydu ? :)
Resim

Raiders Of Anatolia Beyazköşk

Resim
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK !

xVaMoSBieNx VaMoSBieNIV Zuhurr VaMoSBieN
Kullanıcı avatarı
FiaNNa
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Lodos

Mesaj gönderen FiaNNa »

ChuckBartowsKi yazdı:
FiaNNa yazdı:Bu sıpa harbi adam olmaz :D hala daha yüzsüz şekilde konuşuyor . Sen kimsinki seviyeden bahsediyorsun velet =) Ne olduğu belirsiz kişiliksiz diyelim sana kısaca ;) . Oyunda gördüğün savunmasız kişiler üzerinden film çeviren kişiliksiz sen kimsinde nezaman sen oldun :D Büyük kayaya tosladığını anladığı anda reelde olmayan sadece kendi hayal dünyası içinde bir kaç karakter ve hayali şirket kurarak bu benim diye söylenen velet :D Buraya yazdığı yorumların googleda aratarak ordan burdan çalarak yorum yapan armut sapı sen kimsin . Sen kimsin söyliyim aciz şekilde son çırpınışlarını veren sazandan başkası değilsin ;) Adını ben koyuyorum bundan sonraki adın Lütfiye .
Küçük Dağları Sen Mi Yarattın Yaşar :) Adam Kendi Havasında ;) Sen Kimsinki Ben Senden İrkilicem :D Oyunda Savunmasız İnsan Sensin Senide Muhattabım Olarak Almıyorum Bile :D Tamam Yaşar En Büyük Sensin ;) Lütfiye Kim Aceba :) Ne Acısı Varsa Sana :) Odamı Koydu ? :)

Sen bu kadar safsın beni güldürdün ya ;) Kurduğum cümleyi anlamıcak kadar özürlüsün sanırım . Muhattab olmakmı :) tırnağım olmazsın naş ;) Lütfiş :D
Karbon Kağıdı Değil Yaratıcı Ol

LEEWOHT
Kullanıcı avatarı
ChuckBartowsKi
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

FiaNNa yazdı:
ChuckBartowsKi yazdı:

Sen bu kadar safsın beni güldürdün ya ;) Kurduğum cümleyi anlamıcak kadar özürlüsün sanırım . Muhattab olmakmı :) tırnağım olmazsın naş ;) Lütfiş :D

Prim Yapıyosun Yaşar Bazıları Seni Adam Yerine Koymaya Başlıyo ;) Hadi Muhattabım Değilsin Biraz Yüzün Varsa ( Sanmıyorum ya ) Git Çapındakilerle Takıl Kum Havuzunda Felan Krallığını Yaşarsın :D
Resim

Resim
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK !

Kullanıcı avatarı
FiaNNa
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen FiaNNa »

Sen bu kadar safsın beni güldürdün ya ;) Kurduğum cümleyi anlamıcak kadar özürlüsün sanırım . Muhattab olmakmı :) tırnağım olmazsın naş ;) Lütfiş :D[/quote]

Prim Yapıyosun Yaşar Bazıları Seni Adam Yerine Koymaya Başlıyo ;) Hadi Muhattabım Değilsin Biraz Yüzün Varsa ( Sanmıyorum ya ) Git Çapındakilerle Takıl Kum Havuzunda Felan Krallığını Yaşarsın :D [/quote]

Kesin kararım HASTA RUHLU insansın ;) Başkasının çarları üzerinden başka kişilerin fotoları üzerinden prim yapanlar belli beni köşk tanıyor seni kim ? Lütfiş :D

LEEWOHT
Kullanıcı avatarı
FiaNNa
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen FiaNNa »

Buraya son yazışımdır sivrisinek Lütfiş vız vız vız ;) başka işe yarama .

LEEWOHT
Kullanıcı avatarı
Carismatixlyder
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Carismatixlyder »

Ben SAVAŞÇITUNAyı tanıyom eski forumda bi fotosu vardı 12 yaşında bi çocuk mc donalds ta hamburger yiyo ne zaman 21 oldu onu anlmaadım ama hamburgerden olsa gerek Lütfi YE :D
Carismatixlyder

IxKiNqBuLLxI

Ixsalvadorexl

Sagopaşifaxlyder

Deathxcinderella

Alemi Alem Yapan Üç Beş Çakalsa(Lodoş)..Krallık Bize Yakışmaz ;)
Kullanıcı avatarı
ChuckBartowsKi
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Carismatixlyder yazdı:Ben SAVAŞÇITUNAyı tanıyom eski forumda bi fotosu vardı 12 yaşında bi çocuk mc donalds ta hamburger yiyo ne zaman 21 oldu onu anlmaadım ama hamburgerden olsa gerek Lütfi YE :D

Yaşar Bak Yanındaki Çapulculara Söyle Benim Tuna Olmadığımı :D Sen Gayet İyi Biliyorsun Kim Olduğumu ;) 2-3 Günlük Sıpalar Sizi :)
Resim

Resim
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK !

Kullanıcı avatarı
Carismatixlyder
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Sen hastasın olm ciddiyim bak karakter bozukluğu var şizofren misin nesin olmayan şeyleri varmış gibi gösteriyon sana cevap vermeye bile gerek yok ama şu söz sana yakışır hani ;)

Sinek küçüktür,mide bulandırır.. ;)
Carismatixlyder

IxKiNqBuLLxI

Ixsalvadorexl

Sagopaşifaxlyder

Deathxcinderella

Kullanıcı avatarı
ChuckBartowsKi
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Carismatixlyder yazdı:Sen hastasın olm ciddiyim bak karakter bozukluğu var şizofren misin nesin olmayan şeyleri varmış gibi gösteriyon sana cevap vermeye bile gerek yok ama şu söz sana yakışır hani ;)

Sinek küçüktür,mide bulandırır.. ;)

Sizin Gibi Olmayan Konuşmalar Diyaloglar İnsanlar Kurgulamıyorum Ben Kurtlar Vadisi Delikanlıları Sen Hiç Muhattabım Değilsin :) Sen Kimsinki ? :) 2 günlük Adamsın ;) Kim Olduğumu Bilmesi Gereken Biliyor ;) Tunayıda Tanıyan Tanıyor Kafanı Yorma Sen Son Yazıcağım Şey size :)
Resim

Resim
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK !

Kullanıcı avatarı
Carismatixlyder
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Tamam koçum ben 2 günlük adamım öyle olsun bakalım sen g*tünden uydurduğun masallarla anca kendini kandırırsın şimdi s*iktir git ;) Ben kızınca küfrederim ona göre özelime mesaj at numaramı vereyim sana göster bana delikanlılığını ..
Carismatixlyder

IxKiNqBuLLxI

Ixsalvadorexl

Sagopaşifaxlyder

Deathxcinderella

“Genel Sohbet” sayfasına dön