İstanbul buluşmasına göre az kişi sayısı ve İstanbul buluşmasında olduğu gibi gelmeyenler de olacağını tahmin ediyorum.Umarım eğlenirsiniz,hoş vakit geçirirsiniz.Fotoğrafları bekliyoruz.
Hayırlı geceler.
İzmir:Tılsım Bir Araya Geliyor ( Buluşma ) 16.01.2011
Re: İzmir:Tılsım Bir Araya Geliyor ( Buluşma ) 16.01.2011

Karakter Adı : Raito
Karakter : Savaşcı
Seviye : 45
Lonca : Amisos
Sunucu : Tılsım
- Cordelio
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Real Living Real War
bazı ozel sebeplerden dolayı bugunku bulusmaya katılamayacagımı bıldırmekten üzüntü duyuyorum ınsallah eglencelı gecer bulusmanız....
- IxReaLxSaRaFiNxI -_- ReaLxCoRDeLio -_- RealxBaşkan
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ
Ŋє мυтℓυ тü®кüм Diуєηє !
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ
Gelince 35½ Alayı 3½
KaRŞıYaKa
K S K
Resimleri En Kısa Zamanda Bekliyorum 
:evil:
Kesin gelicem diyipte sözünü tutan 4 arkadaşımıza teşekkür ederim. Resim koymayı düşünmekdik çünkü resim çekersek 20 kişiden 16 kişinin gelmeme rezaletini görmüş olucaktınız.
Ve gelmeyenlere sözüm şudur. Ben gelicem diyen 20 kişinin listesini İnternet Kafe sahibine verdim ve Kafe sahibi bu sayıya göre yiyecek içecek malzemeleri aldı (Pizza,Kola,vb.). Gelen sayısı 4 olunca bu malzemelerin çoğu boşa gitti.
İzmirde birdaha Oyuncu olarak Buluşma düzenlenmeyecektir.Eğer düzenlenirsede sadece Yönetim yapar.
Gelen oyuncular;
-İSTANBULKxBÜYÜCÜ(Ben)
-Bymosess
-Amorga
-IxAzRaiLxMeLeKxI
-Deasinqx

Can Veren Eller Canda Alır...!!
ben buluşmaya katılmadım gıda zehirlenmesi sebebi ile fakat ismim yazılı kim geldi benim yerine anlamadımwalker85 yazdı:
Kesin gelicem diyipte sözünü tutan 4 arkadaşımıza teşekkür ederim. Resim koymayı düşünmekdik çünkü resim çekersek 20 kişiden 16 kişinin gelmeme rezaletini görmüş olucaktınız.
Ve gelmeyenlere sözüm şudur. Ben gelicem diyen 20 kişinin listesini İnternet Kafe sahibine verdim ve Kafe sahibi bu sayıya göre yiyecek içecek malzemeleri aldı (Pizza,Kola,vb.). Gelen sayısı 4 olunca bu malzemelerin çoğu boşa gitti.
İzmirde birdaha Oyuncu olarak Buluşma düzenlenmeyecektir.Eğer düzenlenirsede sadece Yönetim yapar.
Gelen oyuncular;
-İSTANBULKxBÜYÜCÜ(Ben)
-Bymosess
-Amorga
-IxAzRaiLxMeLeKxI
-Deasinqx
xALPx
AtISaLDıMÇaYıRa
AtISaLDıMÇaYıRa
Gerçekten üzücü...
İstanbul'da çok hoş vakit geçirdik.Bunun aynısını İzmir'de yaşamanızı isterdim.Oyunda tanıdığımız kişileri gerçek hayatta görüşüp tanışmak olağanüstü bir duygu emin olun.
Biz İstanbul'un göbeğinde yaptığımız halde 10 belki daha da fazla eksik kişi vardı.
Listede gelemeyenlerin açıklama yapma borcu olduğunu düşünüyorum.Bazı kişiler açıklamış.Bazıları ise önemsememiş demek ki.Gerçekten üzüldüm.Ben fotoğrafları bekliyordum,güzel vakitler geçirmişsinizdir diye.
İyi akşamlar.
İstanbul'da çok hoş vakit geçirdik.Bunun aynısını İzmir'de yaşamanızı isterdim.Oyunda tanıdığımız kişileri gerçek hayatta görüşüp tanışmak olağanüstü bir duygu emin olun.
Biz İstanbul'un göbeğinde yaptığımız halde 10 belki daha da fazla eksik kişi vardı.
Listede gelemeyenlerin açıklama yapma borcu olduğunu düşünüyorum.Bazı kişiler açıklamış.Bazıları ise önemsememiş demek ki.Gerçekten üzüldüm.Ben fotoğrafları bekliyordum,güzel vakitler geçirmişsinizdir diye.
İyi akşamlar.

Karakter Adı : Raito
Karakter : Savaşcı
Seviye : 45
Lonca : Amisos
Sunucu : Tılsım
- eseslisemi
- İstihbarat Üyesi
- Klan: Arzın Çocukları
walker85 yazdı:
Gelen oyuncular;
-İSTANBULKxBÜYÜCÜ(Ben)
-Bymosess
-Amorga
-IxAzRaiLxMeLeKxI
-Deasinqx
Gerçekten Kötü Olmuş
Börteçinexthoth
Börteçinexsemih
Çoook Eskilerden ...
Börteçinexsemih
Çoook Eskilerden ...
- AmisosxxPittBuLL
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
Merhabalar,
Uzun bir süredir iş hayatımda ki yoğunluktan dolayı ne foruma ne oyuna girebiliyorum.
Konuya Yazacağım mesaj biraz geç oldu bunun farkındayım.
Ancak bu tür organisazyonlar da tecrübeli biri olarak konuşmak isterim.
Sadece bu oyunda değil Bir çok forum sitelerinde bu şekilde buluşma düzenledim.
Hemen hemen hepsinde isim yazanların %60'ı gelemedi ve ya gelmek istemedi.
İlk yaptığım organisazyon da 142 kişi gelecek denildi ancak 16 kişi geldi.
Yine de bu rakam hüsran yaratmadı, aynı sitede 7. buluşmada 118 kişi ile birlikte vakit geçirmiştik.
Sizlerinde hüsrana uğramamasını temenni ediyorum.
İnatla ve sabırla peşinden koşarsanız istediğiniz başarıyı yakalarsınız.
4 kişi gelmiş ve ya kimse gelmemiş problem değil.
Siz yapın sözünde duramayanlar ceremesini çeksin
Vesselam...
Uzun bir süredir iş hayatımda ki yoğunluktan dolayı ne foruma ne oyuna girebiliyorum.
Konuya Yazacağım mesaj biraz geç oldu bunun farkındayım.
Ancak bu tür organisazyonlar da tecrübeli biri olarak konuşmak isterim.
Sadece bu oyunda değil Bir çok forum sitelerinde bu şekilde buluşma düzenledim.
Hemen hemen hepsinde isim yazanların %60'ı gelemedi ve ya gelmek istemedi.
İlk yaptığım organisazyon da 142 kişi gelecek denildi ancak 16 kişi geldi.
Yine de bu rakam hüsran yaratmadı, aynı sitede 7. buluşmada 118 kişi ile birlikte vakit geçirmiştik.
Sizlerinde hüsrana uğramamasını temenni ediyorum.
İnatla ve sabırla peşinden koşarsanız istediğiniz başarıyı yakalarsınız.
4 kişi gelmiş ve ya kimse gelmemiş problem değil.
Siz yapın sözünde duramayanlar ceremesini çeksin
Vesselam...