SİZCE BU ÖNERİMİ ?

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
GodfreyxSpider07
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Re: SİZCE BU ÖNERİMİ ?

Mesaj gönderen GodfreyxSpider07 »

Olsaydım kullanmamamız gerektiği konusunda Enderi uyardım zaten senin dediğin gibi :)
Misalen senin loncan Tılsıma geleli 1 yıl olmadı,benim loncam Tılsımın ilk gününden beri burada ;)
Kullanıcı avatarı
Cesurlar
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen Cesurlar »

GodfreyxSpider07 yazdı:Olsaydım kullanmamamız gerektiği konusunda Enderi uyardım zaten senin dediğin gibi :)
Misalen senin loncan Tılsıma geleli 1 yıl olmadı,benim loncam Tılsımın ilk gününden beri burada ;)
Misalen benim loncam oyunun ilk ve tek resmi loncası. :)
Kullanıcı avatarı
GodfreyxSpider07
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Hala destek takımında sandığın KFYGFB isimli lonca arkadaşının bile Godfrey karakteri hala mevcut iken,Godfrey ve RoA'yı kıyaslaman gülünç sadece :)
Kullanıcı avatarı
Cesurlar
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

GodfreyxSpider07 yazdı:Hala destek takımında sandığın KFYGFB isimli lonca arkadaşının bile Godfrey karakteri hala mevcut iken,Godfrey ve RoA'yı kıyaslaman gülünç sadece :)
Hala 'sayın GM sayın DEV adınız nedir?' diye sorup öğrendikten sonra yöneticileri isimleriyle çağırınca kendinizi mutlu hissederken bu kişilerin eski RoA lı olması da gülünç mesela :)

Ayrıca loncamızdaki üyelerin yarısından fazlası geçmişte farklı loncalarda bulunmuştur.Bunun neresi yanlış anlamadım.
Kullanıcı avatarı
GodfreyxSpider07
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

sayın GM sayın DEV adınız nedir? diye sorduğumuz bir soruyu bana kanıtla :) Düzenlediğimiz organizasyonlara katıldılar diye öyle düşünüyorsan yazık :) Geçmişte farklı loncalarda bulunmasının yanı sıra,adamı hala destek takımında diye tanıtman ayrıca gülünç,Lonca üyelerinin yarısı birbirinin adını bilmez iken :)
Kullanıcı avatarı
GodfreyxSpider07
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Konunun kilitlenmemesi açısından daha fazla yorum yapmayacağım.Buğra kardeşim konuşmamıza devam etmek istersen özelimden ulaşabilirsin.İyi akşamlar/forumlar.
Kullanıcı avatarı
Cesurlar
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

GodfreyxSpider07 yazdı:sayın GM sayın DEV adınız nedir? diye sorduğumuz bir soruyu bana kanıtla :) Düzenlediğimiz organizasyonlara katıldılar diye öyle düşünüyorsan yazık :) Geçmişte farklı loncalarda bulunmasının yanı sıra,adamı hala destek takımında diye tanıtman ayrıca gülünç,Lonca üyelerinin yarısı birbirinin adını bilmez iken :)

Kim kimin adını bilmiyormuş acaba merak ettim? KFYGFB destek takımından kendi isteğiyle ayrılmış ve bundan ilk benim haberim olmuştur.Eski veya Yeni KFYGFB Destek Takımı üyeliği yapmıştır.Dediğim gibi Tılsımda bünyesinde 2si çalışan 1i eski Destek takımı üyesi olan tek lonca RoA dır.

Neyse sinirlerim gergin biraz kusura bakmayın tartışmayı daha fazla uzatmanın manası yok.
Kullanıcı avatarı
AmisosxxPittBuLL
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen AmisosxxPittBuLL »

Cesurlar yazdı:
GodfreyxSpider07 yazdı:sayın GM sayın DEV adınız nedir? diye sorduğumuz bir soruyu bana kanıtla :) Düzenlediğimiz organizasyonlara katıldılar diye öyle düşünüyorsan yazık :) Geçmişte farklı loncalarda bulunmasının yanı sıra,adamı hala destek takımında diye tanıtman ayrıca gülünç,Lonca üyelerinin yarısı birbirinin adını bilmez iken :)

Kim kimin adını bilmiyormuş acaba merak ettim? KFYGFB destek takımından kendi isteğiyle ayrılmış ve bundan ilk benim haberim olmuştur.Eski veya Yeni KFYGFB Destek Takımı üyeliği yapmıştır.Dediğim gibi Tılsımda bünyesinde 2si çalışan 1i eski Destek takımı üyesi olan tek lonca RoA dır.

Neyse sinirlerim gergin biraz kusura bakmayın tartışmayı daha fazla uzatmanın manası yok.

Yorum yazmayacaktım ama bir şeyi merak ettim, merakımı hoş görün.
Her lonca tartışmasında RoA yönetici çıkardı diyorsunuz ya acaba siz çıkarcılık peşindemisiniz ?
Bir oyun yönetici alımı yapıyor ve bunu tabi ki en yakın hissettiği kişiyi alarak yapıyor.
RoA'nın kurucularıyla kaç defa görüştün ? ( Yüz yüze olması şart değil )
Tılsım'a nasıl geldi RoA kaç defa araştırdın ?
RoA'nın destek ekibinde üye olması size ne fayda getiriyor ? ( item, materyal, yeni bölgeler hakkında bilgi vs. vs. )
Resmi lonca olarak söz ediyorsun fakat RoA' kurucularından şimdi ki adıyla [DEV]Lathander ; Lonca sistemi gelene kadar hiç bir loncayı resmi olarak görmüyoruz ! gibisinden bir açıklamada bulunmuştu GameX 2010'da.
Nasıl oluyorda resmi olarak gözükebiliyorsunuz ?
Yanıtlamanıza luzüm yok ben bütün sorduklarımın cevaplarını biliyorum.
Ancak sizden duymak ve konuya girenlerin bunları görmesini istedim.
Ayrıca bir not ekliyim Hüseyin kardeşim darılmasın ;
Kindar ile aramızda geçen muhabbet :

Celal : KFYGFB neden ayrıldı destek ekibinden ? Penalope Davasındanmı ?
İlyas : Hayır farklı bir olayı var onun için kadrodan çıkarttık .

Resim
Kullanıcı avatarı
Cesurlar
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Her lonca tartışmasında RoA yönetici çıkardı diyorsunuz ya acaba siz çıkarcılık peşindemisiniz ?
Hayır arkdaşın biri başarılarımızı sormuş ben şahsi olarak bunu başarımız olarak görüyorum.

RoA'nın kurucularıyla kaç defa görüştün ? ( Yüz yüze olması şart değil )
RoA nın kurucularıyla ve şuanki yönetimiyle gerek Fuarlarda gerekse msn üzerinden defalarca görüştüm.

Tılsım'a nasıl geldi RoA kaç defa araştırdın ?
Araştırmama gerek yok Hüseyin benim komşumdur ve ben RoA nın Tılsım sunucusuna gelmesindeki her aşamada bulunmuşumdur.Tılsım RoA nın ilk listesinde Anektodx şeklinde bulabilirsiniz beni.

RoA'nın destek ekibinde üye olması size ne fayda getiriyor ?
Bize faydası olmamakla beraber 'Yönetim sizi kayırıyor' şeklinde zararıda vardır.Zaten yönetimin bize fayda sağladığını hiçbir zaman söylemedim .

Resmi lonca olarak söz ediyorsun fakat RoA' kurucularından şimdi ki adıyla [DEV]Lathander ; Lonca sistemi gelene kadar hiç bir loncayı resmi olarak görmüyoruz !
Bu açıklamayı hiçbir yöneticinin ağzından duymadım.Kaldı ki RoA yı diğer loncalardan üstün tutmadıklarını göstermek için böyle bir söz söylemiş olabilir ki olması gerekende odur zaten.

Son soruyu Hüseyin kendi yansıtlasın istersen?
Kullanıcı avatarı
AmisosxxPittBuLL
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen AmisosxxPittBuLL »

RoA'nın resmi bir lonca olmasını nasıl ıspatlayabilirsin ?
Lonca kanalı aktif değil.
Lonca konularınız sabit değil.
Bilinen bir şey var RoA'nın çoğu sunucuda dalı var.

Sana Lonca olarak başarılarınız nedir diye soruldu.
Şahsi ve RoA'dan önce olanları yazmak bir Lonca başarısı değildir.

Hüseyin'le her şekilde konuşurum dikkatimi çeken az önce hala yönetimde var diyordun.
Sonra Hüseyin'in ilk ayrıldığını ben biliyorum diyordun ?
Çelişki biraz tuhaf değilmi.

Resim
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön