WaFFeNxeLLecTRo Vs'ler
Re: WaFFeNxeLLecTRo Vs'ler
bRoTheRsX Rushh 'u Tebrik ediyorum 3*0 
BrothersxSaboTe
BrothersxPaRRazT
Omerbey
BrothersxPaRRazT
Omerbey
Omerbeyxx yazdı:bRoTheRsX Rushh 'u Tebrik ediyorum 3*0
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
-
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
Kral gibi yaşayıp köpek gibi öleceğine,köpek gibi yaşayıp kral gibi ölmeni tavsiye ederim sana 
- bendensairolmaz
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: WaFFeNxeLLecTRo vs Brothersxrushh
Yalnizadam0 yazdı:bendensairolmaz yazdı:Birde arz sancakta maçaxkızını yendikten sonra geldin vs atacaktık Touch şahit büyü bozma 15 değil sadece 30 canımı yedinsonra kaçtın gittin. Ertesi günü geldin vs 2*1 di ben sahibi değilim dedin gene kaçtın gittin.Ama büyücüm çalındıktan sonra gel su kadarına vs atalım diyordun savascıma
Sana cevap olarak seni ağlata ağlata kestikten sonra bana yazdığım pmyi gösteriyorum. Senden ancak kraliçe olur , çünkü iyi kıvırıyorsun
![]()
Sadece ezik bir acizsin , o kestiğin büyücülerle bide kaçmadan vs at eminim ki 1 tanesini kazanamazsın![]()
Touch hırsızın teki belli çarını niye çaldırdın hırsızlarla işbirliği içersindesin bu biiir ikincisi o fotoda senle dalga geçiyorum ewt sen haklısın ben ezoyum diyerek bu ikiii.. üçüncüsü bu çok eski bi foto ismimi bile değiştirmeden önce ki senle tek bi ws attık oda 10m sinemiydi neydi ben aldım o ws yi buda 3...
yaw çarımı çalan adam hiç olamzsa senin gibi kız kardeşini msnden göstertip çalmadı

- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
Re: WaFFeNxeLLecTRo vs ŞeRRuH
Yalnizadam0 yazdı:Az laf çok iş. yarım saat once yaptıgın yoruma 15 dk once attıgımız vsSelametle . Emin !
WaFFeNxeLLecTRo 5*0 ŞeRRuH
Vs den bı kaç kare ..
Kaçar canlarla kestiğimden söz etmeyeceğim bile :lol: :lol:
Kaçar canlarla kestiğimden söz etmeyeceğim bile

İstersen et ? bir tane daha var 100 enerji ile kestiğim onuda koymamı istermisin ?
- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
Madem o ceketi çalan karakterler Sonyx'e ait bende diyorum ki Sonyx adlı karakterde size (WaFFeNxeLLecTRo) ait. Artık kim çaldıysa adamın ceketini söyleyecegi yalanlara dikkat etsinYalnizadam0 yazdı:ZeydanBey yazdı:1. Olarak WaFFeNxellectro - Ellectropower - Yanlızadam - Korkusuzxlyder - '' MeHMeT '' AdLı HırSız BuDur KekLeMeye ÇaLıŞYor MİLLeTi BazILarıda Yiyor KafaSıNa KadarBuNun Üstü ELeKTirik MenZilde Dez AvantaJı Var Ve MeNZiL KoRKaKLaRın İŞİDİR... En KiNg Ws ' Ci Şerruhtur ... Ayıq Ol Kayık Olursan bAtarsın ELLectRo .
SayGILaR *< Eminönü => KuMPaZzZ [Ejder Asa][Nucleus Set] Sarı Bıyık![]()
Ah zeydan ahh ! Sana 50 kere dedım ama dınlemedın.Benım karakterım Yalnızadam. Senin ceketını calan Yanlızadam .Korkusuzxlyder ve Yanlızadam adlı karakterle Sonyx e ait.Iftıra atmadan bıdaha dusun