WaFFeNxeLLecTRo Vs'ler

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Omerbeyxx
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Re: WaFFeNxeLLecTRo Vs'ler

Mesaj gönderen Omerbeyxx »

bRoTheRsX Rushh 'u Tebrik ediyorum 3*0 :)
BrothersxSaboTe
BrothersxPaRRazT
Omerbey
Kullanıcı avatarı
Ferhatbey
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Ferhatbey »

Omerbeyxx yazdı:bRoTheRsX Rushh 'u Tebrik ediyorum 3*0 :)
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '

Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
Vandervaart
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı

Mesaj gönderen Vandervaart »

Kral gibi yaşayıp köpek gibi öleceğine,köpek gibi yaşayıp kral gibi ölmeni tavsiye ederim sana ;)
Kullanıcı avatarı
bendensairolmaz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: WaFFeNxeLLecTRo vs Brothersxrushh

Mesaj gönderen bendensairolmaz »

Yalnizadam0 yazdı:
bendensairolmaz yazdı:Birde arz sancakta maçaxkızını yendikten sonra geldin vs atacaktık Touch şahit büyü bozma 15 değil sadece 30 canımı yedin :D sonra kaçtın gittin. Ertesi günü geldin vs 2*1 di ben sahibi değilim dedin gene kaçtın gittin.Ama büyücüm çalındıktan sonra gel su kadarına vs atalım diyordun savascıma :D Sana cevap olarak seni ağlata ağlata kestikten sonra bana yazdığım pmyi gösteriyorum. Senden ancak kraliçe olur , çünkü iyi kıvırıyorsun :D

Sadece ezik bir acizsin , o kestiğin büyücülerle bide kaçmadan vs at eminim ki 1 tanesini kazanamazsın :D
Resim

Touch hırsızın teki belli çarını niye çaldırdın hırsızlarla işbirliği içersindesin bu biiir ikincisi o fotoda senle dalga geçiyorum ewt sen haklısın ben ezoyum diyerek bu ikiii.. üçüncüsü bu çok eski bi foto ismimi bile değiştirmeden önce ki senle tek bi ws attık oda 10m sinemiydi neydi ben aldım o ws yi buda 3...

yaw çarımı çalan adam hiç olamzsa senin gibi kız kardeşini msnden göstertip çalmadı :D Süzme seni.
Resim
Kullanıcı avatarı
SeRRuh
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Utopia
Discord: sahinmur4t

Re: WaFFeNxeLLecTRo vs ŞeRRuH

Mesaj gönderen SeRRuh »

Yalnizadam0 yazdı:Az laf çok iş. yarım saat once yaptıgın yoruma 15 dk once attıgımız vs :) Selametle . Emin !

WaFFeNxeLLecTRo 5*0 ŞeRRuH

Vs den bı kaç kare ..

Resim

Resim

Resim

Kaçar canlarla kestiğimden söz etmeyeceğim bile :lol: :lol:
Kaçar canlarla kestiğimden söz etmeyeceğim bile
Resim
İstersen et ? bir tane daha var 100 enerji ile kestiğim onuda koymamı istermisin ?
Kullanıcı avatarı
SeRRuh
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Utopia
Discord: sahinmur4t

Mesaj gönderen SeRRuh »

Yalnizadam0 yazdı:
ZeydanBey yazdı:1. Olarak WaFFeNxellectro - Ellectropower - Yanlızadam - Korkusuzxlyder - '' MeHMeT '' AdLı HırSız BuDur KekLeMeye ÇaLıŞYor MİLLeTi BazILarıda Yiyor KafaSıNa Kadar ;) BuNun Üstü ELeKTirik MenZilde Dez AvantaJı Var Ve MeNZiL KoRKaKLaRın İŞİDİR... En KiNg Ws ' Ci Şerruhtur ... Ayıq Ol Kayık Olursan bAtarsın ELLectRo .

SayGILaR *< Eminönü => KuMPaZzZ [Ejder Asa][Nucleus Set] Sarı Bıyık :)

Ah zeydan ahh ! Sana 50 kere dedım ama dınlemedın.Benım karakterım Yalnızadam. Senin ceketını calan Yanlızadam .Korkusuzxlyder ve Yanlızadam adlı karakterle Sonyx e ait.Iftıra atmadan bıdaha dusun ;)
Madem o ceketi çalan karakterler Sonyx'e ait bende diyorum ki Sonyx adlı karakterde size (WaFFeNxeLLecTRo) ait. Artık kim çaldıysa adamın ceketini söyleyecegi yalanlara dikkat etsin ;)

“Genel Sohbet” sayfasına dön