bu adam beni şımartıyor yaReBeLLioNs yazdı: Grup Bölgeleri olarak ;
KHoLPaSHaLixGNRL (Amir)
KHoLPaSHaLixxŞaH
DeaTHxKaRaNi
DeaTHxSHoCK
Patika
Kholpashalixyeah
Melkor
Şehzadem
Tecrübesinden şüphe etmeyeceğim büyücülerdir. Vs bölümüne gelince,ortamında bulunmayı sevmediğim ve atmayı da beceremediğim için yorum yapamayacağım.
Meranın en tecrübeli ve en iyi vsci büyücüsü sizce kim?
- DeathxShock
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Death
Re: Meranın en tecrübeli ve en iyi vsci büyücüsü sizce kim?
DeaTHxSHoCK
DeaTHxTeRaPi
DeaTHxTeRaPi
Re: ::::ALIN TECRÜBE::::
Ejder kullanmayan ya da ejderin efsunlarını bilmeyen salaksın.MORDuMan yazdı:fotoya baktımda bişi farkettim asit büyü hasarında var zehir büyü hasarında var iyleştirme yok senin gibi bi büyücüde bu tür eksiklikleri görmek hiç hoş değil bi iki düzeltme daha yap öyle gel tamam mı canım :lol: :lol:Kurmay yazdı:Meran qSİVASLIYİĞİDOp
Lodos Klanı 2.5 yıllık tecrübem foto orjinaldir dala vere etmeyin.Son söz fotoda
BÜYÜ KRİTİĞE KUDRET DOLUMUNA VE ENERJİ ARTIŞINA BAKIN.
ÜSTÜMDEKİ EŞYALARDA FARABİ VE KUTADGU BİLİG YOKTUR HASARLARIMDAN BELLİ OLUYOR.![]()
Ejder Asa
Büyü Hasarı(Hepsi):224.000
Büyü hasarı hepsi derken;
Büyü hasarı:fiziksel,buz,elektrik,ateş,zehir,asit .
Anladınmı salak.

RELAXEFENDY Dikkatimi çektide her konuda kendini önde gösteriosun . hatırlarsan 2 hafta önce face ws atıomusun dedin klandan ve bende kabul ettim 20 m sine atılan wsde 5 2 yenildin. Sonradan oyundan çıktın 2 gün sonrada k.b sefa param yok diodun şimdikde kendini ilk sıraya koyuyorsun bana kendi ustanlıyınla gel neyse ws kapımız açık bekleriz her saat her mekanda ws atmaya hazırım...
** TAYFA KRAL TAYFA ** KİMİNE GÖRE KRALIZ KİMİNE GÖRE YALANIZ...RAHAT OLSUN HERKEZ ADAMINA GÖRE ADAMIZ..
Fac€ # KhoLpahalixFaCe
Fac€ # KhoLpahalixFaCe
- aKeSinTi
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Ne çok yakında ?NuMBeR yazdı:Çok Az Kaldı..
ZentiusxxREİSxx
[******] (49) [KeNDaL] (49) [ÇiRoK] (49)
[Ecel Getiren] [Ejder Asa] [Ashab-ı Kehf]
[Ecel Getiren] [Ejder Asa] [Ashab-ı Kehf]
Re: ::::ALIN TECRÜBE::::
+1Kurmay yazdı:Ejder kullanmayan ya da ejderin efsunlarını bilmeyen salaksın.MORDuMan yazdı:fotoya baktımda bişi farkettim asit büyü hasarında var zehir büyü hasarında var iyleştirme yok senin gibi bi büyücüde bu tür eksiklikleri görmek hiç hoş değil bi iki düzeltme daha yap öyle gel tamam mı canım :lol: :lol:Kurmay yazdı:Meran qSİVASLIYİĞİDOp
Lodos Klanı 2.5 yıllık tecrübem foto orjinaldir dala vere etmeyin.Son söz fotoda
BÜYÜ KRİTİĞE KUDRET DOLUMUNA VE ENERJİ ARTIŞINA BAKIN.
ÜSTÜMDEKİ EŞYALARDA FARABİ VE KUTADGU BİLİG YOKTUR HASARLARIMDAN BELLİ OLUYOR.![]()
Ejder Asa
Büyü Hasarı(Hepsi):224.000
Büyü hasarı hepsi derken;
Büyü hasarı:fiziksel,buz,elektrik,ateş,zehir,asit .
Anladınmı salak.![]()
Hear Me Roar
House LANNİSTER
House LANNİSTER
- Tham1HayOne
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Ben Okadar Parayı Çantamda 1 Kere Gördüm Siz Ws den Alıonuz:D:D:D:D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:SeRRuh yazdı:Şuda Seninle attığımız V.s'den aldığım para![]()
Meranda iyi büyücüyüm demek o kadar kolay değil ... !
Beyazköşk
İSTİKBALGÖKLERDE
2010
İSTİKBALGÖKLERDE
2010
Selamlar
Bence CHOOSENSXAGATHA üstü iyi olmasada kendini iyi kanıtlamış birisi,bu oyunun en iyilerinden olacagını tahmin edebiliyorum.
Adını bilmiyorum ama oyunun en eskilerinden,en tecrübelilerinden biri olduğunu biliyorum.Zaten ben 3.5 yıldır oynuyorum bu oyunu. A_G_A_T_H_A BEY'e daha iyi oyunlar diliyorum.Artık bizide loncasına alsın.Ama bu söyle diklerimi sakın yalakalık anlamayın
Bence CHOOSENSXAGATHA üstü iyi olmasada kendini iyi kanıtlamış birisi,bu oyunun en iyilerinden olacagını tahmin edebiliyorum.
Adını bilmiyorum ama oyunun en eskilerinden,en tecrübelilerinden biri olduğunu biliyorum.Zaten ben 3.5 yıldır oynuyorum bu oyunu. A_G_A_T_H_A BEY'e daha iyi oyunlar diliyorum.Artık bizide loncasına alsın.Ama bu söyle diklerimi sakın yalakalık anlamayın
-
- Kadim Hidra Avcısı
İnsan bu kadar kral olmasınkurga yazdı:Selamlar
- halil35
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Beyaz Köşk
...

Hani Diyorduk ya " Dünyaları Kaybetsekte Gülüşümüz ON numara " aynen Ordan Devam AGA