Kardeşim güzel çalışma olmuş eline koluna sağlık.Fakat ben de biraz eleştiride bulanacağım.
Bir yazılımcı olarak bu tür program veya tanıtma amaçlı yazılımların programlama dilini iyi seçmen gerektiğini düşünüyorum.Bu tür tanıtım veya eğitim amacı güden yazılımları yapmak için en uygun dilin action script olduğunu düşünüyorum(Flash animasyonları).Çünkü Flash türü animasyonlar hem daha göz alıcı hem de daha kullanışlı olur.Fakat bir script dili kullanarak güzel bir çalışma ortaya çıkarmışsın.Daha önce de bunun gereğini bir arkadaş açıklamış zaten.Ne kadar zamandır bu işle uğtaştığını bilmiyorum fakat daha profesyonelleşmek istiyorsan daha ileri seviye çalışman gerekir.Bu tür bir çalışmayı yapmanın bir çok yolu vardır.Tıpkı bir problemin birden çok çözüm yolu olduğu gibi(Algoritma-Akış diyagramı).Delphi , C# , HTML , ASP , Flash veya C++ kullanılarak böyle bir çalışma yapılabilir.Fakat önemli olan hangi çözüm yolu en iyisi olur? Sorusunun cevabı çalışmanın başlangıcıdır.Ne kadar iyi başlarsan o kadar da iyi devam edersin.Umarım daha ileri bir çalışma ile tekrar karşımızda olursun.
Eline Sağlık Çok güzel bir çalışma olmuş.
Dumann Arkadaşında söylediği gibi bu tarz programlar Flash ile daha akışkan ve sağlıklı olur gibi geliyor banada.
İlk mesajında Tam sürümü yapmayı düşünmüyorum yazmışsın fakat, zannedersemki bu ilgiye karşıda yeni bir sürüm daha yaparsın inşallah.
Yeni sürümleri ve buna benzer güzel programları senden bekliyor olacağız.
Saygılarımla...