ASYAXKARA yazdı: kardesım 05.11.2010 tarihinde ugradıgı saldırı sonucu hayatını kaybetmiştir.
Allah Gani Gani Rahmet Eğlesin. Sevdiklerinin ve Yakınlarının Başı Sağolsun da.. Uğradığı Saldırı Sonucu Kısmı nedir?
[]Bir insan öldükten sonra, insan hayatı bu kadar önemsiz kılındıktan sonra bunun hiç bir önemi yok benim için , Dileyen araştırıp bulabilir ama burada bize düşen dualarımızı eskik etmeyelim.
Sevgili arkadasimiza dualarimizi eksik etmemliyiz yapanlar ne kadar cezayada carptirilsa o arkadasimiz geri gelmiyecektir ... :shock:
x5ve yazdı:RAHMETLİYİ TANIRIM DELİKANLI ADAMDI İYİDİ EFENDİYDİ ALLAH MEKANINI CENNET ETSİN HERKEZİN YERİ KARA TOPRAK ÖLÜME ÇARE YOK BENDE YEĞENİMİ KAYBETMİŞTİM ÇOK ÜZÜLÜŞTÜM AMA ELDEN BİŞEY GELMİYOR YAPA BİLECEĞİMİZ TEK ŞEY SADECE BU ÜZÜLEREKALLAH RAHMET EYLESİN GERİDE KALAN YAKINLARINA VE DOSTLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUM MEKANI CENNET OLSUN
Hayat bir çiçek gibi açıp sonra solarken zaman su gibi akıp gidiyor ve o acılı gün geldiğinde üzüntüler hakim geliyor.ENES ‘ e Allahtan rahmet ailesine sabırlar dileriz.Mekanı cennet günahları af olsun.
Erolçigdem
Özgürlük kazanilmaz Hak edelir..ve Alinir; Bana gülüyorsunuz çunku Farkliyim ; Bende size gülüyorum çünkü hepiniz aynisiniz !