mesgenccom yazdı:Arkadaşlar evet gaffar boss oalrak geri dönüyor 206.000 enerjiye sahip bir boss...
Tabi şimdiki datalar bunu gösteriyor birde beyaz büyücü var 206.000 enerjiye sahip bir boss da o olacak diye tahmin ediyorum
50 lvl hizmetçi denen bir karakterde mevcut buda yeni lvl habercisi diye düşünmekteyim
Kimse datalarla oynamak yasak falan filan gibi saçma şeyler yazmasın benim bilgisayarımda olan herşeyi kurcalarım parçalarım silerim eklerim kimsede karışamaz
durumu açıklıyorum.. gaffar bey yeni bölgemizin lideri olacak yani nasıl eminönünde agah varsa nasıl meteorda menbure hanım varsa nasıl yeraltında domuz varsa gaffarda öyle olacak neyse..
50lv hizmetçi denilen şey ise.. merandaki o havada uçan içinde bi top olan yeşil şeyler vardır hani.. öyle uçarlar havada elleyemezsin işte onlar hizmetçidir beyaz büyücüler ise gaffar beyin büyücüleri olacak ki bunlar diyorum birden fazladır bu büyücüler ve gaffar beyin hizmetindeyse elbet düşman olmaz..
Vay canına !
İşte oyun, işte beklenen an, işte beklenen paket, işte ÇEMBERLİTAŞ !
Hadi bakalım bunda da kusur bulunabilecek mi, hadi bakalım GB'lerin gücüne karşı koyulabilecek mi, hadi bakalım ustaların hocası Gaffar Bey geçilebilecek mi ?
Oyun güzelliğine güzellik katacak, pek çok soru işareti kafalardan silenecek fakat bunun yanı sıra bir o kadar yeni sorular gelecek :arrow:
Ne zaman gelir bilinmez ama o gün büyük olacak ve şimdiden hayırlı olsun...
İyi forumlar, paylaşımcı arkadaşa teşekkürler...
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için... Tılmesa