GeOpHaLıN PaRaSı EmE YeTmeDi....
-
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
Re: GeOpHaLıN PaRaSı EmE YeTmeDi....
Bu konu artık baymaya başladı 
he çok bişeymş gibi güncelliyolar bideVandervaart yazdı:Bu konu artık baymaya başladı

MORDuMan yazdı:he çok bişeymş gibi güncelliyolar bideVandervaart yazdı:Bu konu artık baymaya başladı
FabuLox yazdı:Bazı şeylerın mutlaka gun yuzune cıkması gerekir.
çıkması gerekiyo haklısında taa ne zaman açdılar bu konuyu çıkcaksa çıksın sıkıldık artık xDFabuLox yazdı:MORDuMan yazdı:he çok bişeymş gibi güncelliyolar bideVandervaart yazdı:Bu konu artık baymaya başladıFabuLox yazdı:Bazı şeylerın mutlaka gun yuzune cıkması gerekir.

-
- Kadim Hidra Avcısı
FabuLox yazdı:MORDuMan yazdı:he çok bişeymş gibi güncelliyolar bideVandervaart yazdı:Bu konu artık baymaya başladıFabuLox yazdı:Bazı şeylerın mutlaka gun yuzune cıkması gerekir.
Ne iş la
Vandervaart yazdı:FabuLox yazdı:MORDuMan yazdı:he çok bişeymş gibi güncelliyolar bideVandervaart yazdı:Bu konu artık baymaya başladıFabuLox yazdı:Bazı şeylerın mutlaka gun yuzune cıkması gerekir.
Ne iş lakimlik mi deiştirdin
Kindar olma yolundasın galiba
Post kastığın günleri unutmadık len=)
Hiç bir amacım yok sadece aklımı başıma aldım.Çocukluk zamanını geçırıyoruz.
olsun bi tanesi yetmiyomuş gibi bide xDVandervaart yazdı:FabuLox yazdı:MORDuMan yazdı:he çok bişeymş gibi güncelliyolar bideVandervaart yazdı:Bu konu artık baymaya başladıFabuLox yazdı:Bazı şeylerın mutlaka gun yuzune cıkması gerekir.

- Break
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
GETOPHAL KÜFÜR ETMİSSSSSSSSSS TİR FORUMDA VE HESABI 7 GÜN MORT OLMSTUR AHHAH
İmzanızda paylaştığınız hakaret içeren içerik nedeni ile imza hakkınız kaldırılmıştır.
-
- Kadim Hidra Avcısı
FabuLox yazdı:Vandervaart yazdı:FabuLox yazdı:MORDuMan yazdı:he çok bişeymş gibi güncelliyolar bideVandervaart yazdı:Bu konu artık baymaya başladıFabuLox yazdı:Bazı şeylerın mutlaka gun yuzune cıkması gerekir.
Hiç bir amacım yok sadece aklımı başıma aldım.Çocukluk zamanını geçırıyoruz.
Ooo büyüyon artık
Sen benim şuan nasıl bir durum içinde olduğumu bilemezsin ve bu yuzden benım kısılıgım hakkında yorum yapmamaya ozen goster.Vandervaart yazdı:Ooo büyüyon artıkama galiba erken büyümeye çalışıosun
Gerçi bn snn yaşında yine böle bi işe kalkışmadım