iNANCIMI YİTRMEYE BAŞLADIM...

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
OsmanBey
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos
Lonca: Osmanlı

Re: iNANCIMI YİTRMEYE BAŞLADIM...

Mesaj gönderen OsmanBey »

gerçek yorumu yapmak isterim ama Arif kızacak yine bana. şimdi bizim apo olmuş adamda yorum yapar olmuş. düne kadar Skype de hakkında küfürler yağdırdıgı şahsa gebe kalmışda çok sağlam adam dediklerine gider yapar olmuş. apo sen çok içme dokunuyor sana demekki. bu kadar düştügünü görmekten zevk aldım dogrusu nerde bir yamuk adam var bul onları konus küfür et. kimse seni sallamaz zaten bu saatten sonra bunu iyi biliyorsun bu yüzden bu sancı. gecmis olsun ne diyelim sana. sıkışınca bu gibi salakliklar yapman normal.

Arif konuya gerekeni yazmış. bu yüzden konuya yorum yapmaya gerek yok. zoru olanlarında daha güzel saçmalıklar bulmalarını temenni ederim.
Kullanıcı avatarı
dreamtr
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Tr Army

Mesaj gönderen dreamtr »

HarunYILMAZ yazdı:gerçek yorumu yapmak isterim ama Arif kızacak yine bana. şimdi bizim apo olmuş adamda yorum yapar olmuş. düne kadar Skype de hakkında küfürler yağdırdıgı şahsa gebe kalmışda çok sağlam adam dediklerine gider yapar olmuş. apo sen çok içme dokunuyor sana demekki. bu kadar düştügünü görmekten zevk aldım dogrusu nerde bir yamuk adam var bul onları konus küfür et. kimse seni sallamaz zaten bu saatten sonra bunu iyi biliyorsun bu yüzden bu sancı. gecmis olsun ne diyelim sana. sıkışınca bu gibi salakliklar yapman normal.

Arif konuya gerekeni yazmış. bu yüzden konuya yorum yapmaya gerek yok. zoru olanlarında daha güzel saçmalıklar bulmalarını temenni ederim.

Haklısın yegen genelde yamuk adamlarla sohbet ederim basındada sen varsın :D
He is a dream,Er ist traume...
IıIKaRaDaYıIıI 49 Lw Savaşçı,
IıIxDreamTRxIıI 49 Lw Büyücü,
GrandEkinoks 49 Lw Şifa,
Kafkaslı 49 Lw Savaşçı...

Abdullah SUCU
Kullanıcı avatarı
Terkidiyar
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Terkidiyar »

Cıvıksınız arkadasım cıvık ne dıyem sıze konusacak bır lafınız yok kısısell saldırıyonuz
Senın deweden farkın kalmamıs :D
Ha bu arada kan ıcın bır onerım war ben kızılaya bagıslıyorum arkadaslar sızde ole yapın hayra gecer en azından
Sanada kapıdan kedı kopek ayarlarız :D

Kod: Tümünü seç

[code]
[/code][/b]PİŞMANLIK İÇİN ÇOK GEÇ AMA KABUS İÇİN HENÜZ ERKEN
Dafnehira
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Dafnehira »

Dreamtr haddini asiyorsun sana yakismiyor insanlarin sana anlattiklari sirlarini onlarla ters dusunce bir silah gibi kullanman hos degil sana yakismadi
hayatta ogrenmesi en zor sey,hangi kopruden gecmek hangi kopruyu yakmak gerektigine karar verebilmektir.
Kullanıcı avatarı
Terkidiyar
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Terkidiyar »

Unutmusum ıstedıgın kan gurubu nedır Dreamtr bunuda belırtırsen ona gore
ayarlıyalım Zehırlenme sona dokunur :D

Kod: Tümünü seç

[code]
[/code][/b]PİŞMANLIK İÇİN ÇOK GEÇ AMA KABUS İÇİN HENÜZ ERKEN
Kullanıcı avatarı
ElitConan
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen ElitConan »

oh içeriği okuyunca rahatladım
başlık inancımı kaybettim olunca :D
aykut gökçe

//Reklam içeriği kaldırıldı.
Kullanıcı avatarı
OsmanBey
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Klan: Lodos
Lonca: Osmanlı

Mesaj gönderen OsmanBey »

Apo dengim olamazsın boşa laf atmaya çalışma. Seni kullandık işin bitti şimdi başkalarına yalakalık yap...

Sayın Lathander a teşekkürler kişiler ile görüşmesi gerçekten bu işin ciddiyetini ve kendisinin bu işe ne kadar ciddi baktığını bizlere göstermiş oldu. Bu alakasından dolayı gerçekten teşekkür ü bir borç bilirim.
Daha önce yazdığım hızlı okuma konusu ise küçük bir espiridir sadece biraz ağır olmuş ise de özür dilerim.
Konuya abuk subuk yorum yazan kişileride maruz görün daha büyücekler abisi ;)
Lathander
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Lathander »

Yasal gereklilik nedeniyle oyuncularımızın sunucularımız ve forumlarımız üzerinde yaptığı her hareket, yazışmalar dahil (sunucu giriş çıkışları, IP'ler vs) kayıt altında tutulmaktadır ve gereken durumlarda incelenmekte, denetlenmekte ve yasal mercilerle paylaşılmak zorundadır. Bu denetimler Sobee'nin kontrolünde gerçekleşirken, keyfi işlemlere taviz verilmemektedir.

Despoina ve Ayanxkevin diğer oyunculara yönelik İKV Destek Takımı üyesine yakışmayacak davranışlar sergilemiş olup bu davranıştan dolayı her iki oyuncumuzun da İKV Destek Takımı ile ilişkileri kesilerek, üyeliklerinin sunucularımıza erişimi onar gün süre ile bloke edilmiştir.

Bu konu olması gereken anlamanın çok üzerine taşarak kişselleşmeyi de geçerek kişilerin özel hayatına, şahsiyetlerine kadar uzanmıştır. Bu yüzden forumlarda bu konun olumlu yada olumsuz şekilde konu edilmemesi, aksi halde ceza da dahil olmak diğer tüm moderasyon seçenekleri kullanılacaktır.

Konu hakkındaki düşüncelerinizi desteksayfamızdan bildirim tipini Soru-Cevap olarak belirterek gönderebilirsiniz.

İKV'den Haberdar Olun!

http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön