en ıyı sıfacılar

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
dangertimes
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Re: en ıyı sıfacılar

Mesaj gönderen dangertimes »

Faex ve esatı tanımam ama ben ensonxleonar ve babaasyaşahinin üstüne tanımam adamları 10 kişi yıkamadık...
Kullanıcı avatarı
XxxNeFReTxxX
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen XxxNeFReTxxX »

Yaşatır kim ? Esat Kim ? Faex kim ? Türkxşifa Kim ? sonradan şifacı kuran parası olupta ashap üretenler şimdi ben en iyi şifacıyımmı diyor bu ne saçmalık apaçık ortada yorumlarınızla parayla şifacı olduk diyorsunuz bence daha fazla yorum yazmayında rezillik olmasın...Tartışmayada Gerek yok Ensonxleonar yani ahmet şifacı ustasıdır.
Kullanıcı avatarı
kerim73
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen kerim73 »

Türkxşifa yani ben 39 zamanında oyunda Türkxkerim şifacım vardı ama o zamanlar o kadar ahım şahım diyemem ama fena sayılmazdık bizim dostlarımız bizi bilir... Ayrıca Türkxkerim çarı ensonxleonarr carından eskidir.. Ancak dediği gibi Leonarxşifacı da Türkxkerim den eski dir o zamanları da iyi hatırlarım ... Levent abi serkan abi nin loncasında idik ve daha da eski carlarımız var ancak bunlar yeni şifacı derseniz yanılırsınız... Yeraltı geldiğinde 5 aylık ara verdik. o yüzden kmse bilmez... O kim bu kim sorusuna cevap olarak bunu söyledik ahmet 39 lvl zamanında cok ii şifacı idi. 49 lar geldiğinde de hala ii şifacı idi ancak grub bölgelerine ayak uyduramadı... Ben 39 lvl zamanında da vardım 49 zamanında bıraktığım icin bilgim yoktur... Bizi sadece dostlarımız bilir.. Her gelen tanıdığını yazarsa cok uzar bu konu ... Bu sayılan şifacıların hepsi belli zamanda cok ii dirler.. Bir şifacı sadece şifalama veya ws de ii olmamalıdır her alanda ii olabilmelidir ki ona ii şifa densin.. Benim söyleyeceklerim bu kadar..
KeRiMBeY [Büyücü] [Y2,M1]
KeRiMBeYII [Şifacı] [G3,Ş3]
Kullanıcı avatarı
Faex
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Faex »

GladioxFaex O bahsi Gecen arkadasdan Daha Önceki cardır. Bunu Levisstyle vb Kısılerde biilir. Sahsi Olarak Tanımaya bilirsiniz . Yanİ Ahsab basmak Suc mudur ? İtem Aldık Suc mu ? Lütfen birine yamalama Yapmak icin sacma sacma Yorum atma. Bu Kuklacı İyi Sifa olarak Kimleri Yutmadı ki Onları nie Ornek vermedin acaba :=) Onlarda Panzehirim ve Psicoxsifa Vb. kısılerdir. Birini Övüceksende adam gibi adam öv . Bu konuyla ilgili bidaha munakasa yasamak istemiyorum. Kolay gelsin...
Güzel bir oyunun son sözü yoktur .
Gencxataqan
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Gencxataqan »

Yaşlıkurt Şifor Yaşatır Ve Esat üzerine şifa tanımam bnce en iyi şifacılar bu dördüsüdür...
Kullanıcı avatarı
TRiPuRa
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen TRiPuRa »

bos konu
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
freze61
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen freze61 »

Öncelikle selamlar ..

Arkadaşlar bu soruya tek bir cevap mümkün değildir ; grup bölgelerinde en iyi şifacıyı arıyorsanız tek cevabım Şifor dur ; ancak ws lerde en iyi şifacıyı arıyorsanız buna 1 den çok cevap verilebilir ama bence Yaşlıkurt dur ... saygılarımla
ReVeNGeoFaGeE(Ecel Getiren)
Revengeofage
ReVeNGeoFHaMSi(Ejder Asa)
Kullanıcı avatarı
HerseyibiLen
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen HerseyibiLen »

TRiPuRa yazdı:bos konu
boş konuysa yorum atma arkadaşım akıl seviyeni belli ettirme :? :? ;)
Her Zaman Her Yerde
Kullanıcı avatarı
WaxWhineRAVYN
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen WaxWhineRAVYN »

Selamlar

bir kişide adımı doğru yazsın be :D :D anıldığım için teşekkürler iyi diyorsanız iyiyimdir sanırım bir iddiam olmadı en iyiyim diye :)

Benim gözümde o kadar zaman geçse de şifacılığı öğrendiğim kişiler bu oyunun gelmiş geçmiş en iyi şifaları dır. Onlar hakkında tartışmaya gerek yok sanırım :)

DrWhiskeyGhost - Sunucunun en iyi max vuruşu (5092 civarında bir vuruştu) yapan şifacı.
Azarcini - Zamanında arzları ağlatan şifacı :D
ŞifalıyımmıAbi - Sunucuda kesmediği şifacı, savaşçı kalmamıştı :D
ZıplayanPırassa - Asitle büyücüyle vs atabilen bir şifacı :D
Zanax
Pashabjk

bunlar zamanında damgasını vurmuş şifacılardı.

Şifor - ( ara verdi ama ismi yeter :) )
Ensonxleonar - ( ara verdi ama iyiydi zamanında )
Türkxşifa ve Faex ( ne derseniz deyin şuanda yatırabilen var mı ? )

bunlarda şuanda iyi şifacılar

tabi bu isimler şuanda vslerde ismini duyurmuş ama gözümde en iyi şifacılar Jinekolog, Maddxbull, Muhtii, Horriblestyle ve Şifor'dur bu isimler varken klanda kolay kolay öldüğümü, bölgelerde zorlandığı mı hatırlamıyorum ;)

İyiForumlar..
WaxWhineRAVYN
OkhDayy

Kullanıcı avatarı
Esat
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Esat »

Oktayım Güzel Yorum Yapmışsın Herşeyine KatıLıyor Ama Faex Türkxşifayı İndirin Varmı Die Ben Varım Kendine Güvenen Çıksın Karşıma Faexi Zaten Daima Yeniyorum TÜrkxşifa İLe Ws Atarım. İyi ForumLar
Seni Adam Ederdim Ama Çoktan Köpeğim OLmuşsun, ne Lüzümu var

IIEsatII AREF EsaTII

“Genel Sohbet” sayfasına dön