BekLenen An [TLOO] & [RoA]

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
yellowred
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Kuklacı

Re: BekLenen An [TLOO] & [RoA]

Mesaj gönderen yellowred »

BadXDreaM yazdı: Sen RoA nın seneler önce yapılan projelerden başka yapmış oldugu bir proje göster ben sana 5 menekşe vercem ;) Kaldıki yapılan projeler kişilere baglı kalmıştır hiç biri sizler gibi bunu RoA ya mal etmemiştir . 20 milon bulupta turnuva yapılmadıgını gün gibi hatırlarım . Foruma konu açılmış ödül 20 milon denilmiş adımı yazdırmışım ama turnuva yok ortalıkta RoA içinden arkadaşa sorarım para bulamadık der :) Lodos düşmanı olabilirim ama adamlar kesmişler ha çıkmış kendini bilmez sonradan görme densizin birisi büyük roa yı yenmişler gibi bir kelime kullanmış peki kendisi ne kadar büyüktürki bu sözü kullanabiliyor densiz bırakın hepsini RoA ne kadar büyüktürki bu sözü kullandırıyorsunuz RoA ikv nin en eski yapılanması pardonda roa nın yapılanmasınıda gördüm senelerce kasada biriken kıytırık 18 milon gibi bişidi maden dersen içler acısı item dersen iki üç eşya verdimde item oldu :) RoA da üyeyken online olmuyorum aidat ödemiycem diyenlerde vardı . Neyse yani demem oki RoA sadece beni geçsin geçebilsin ben tekim siz 54 55 kişi ben 3 senedir tekim RoA oluşumu senelerdir bir grup bu grup o kadar büyükse beni geçsin geçebilsin ben RoA daki herkesin item parasını karşılıycam üstüne RoA ya belli miktar para vercem . RoA hani büyükya RoA bir kötürüya etmezken haddini bilmezler ne hakla millete büyük roayı kesmişler diebiliolar şaşıyorum :) Hepinizi toplasak bi kötürüya etmezken kendinizi büyük tanıtmanın anlamı yok . Bakın vala herşeyimi lodoslara bagışlarım öle baka kalırsınız ezim ezim ezilirsiniz :) Bu arada ikv de herşeyin eşit oldugunu unutmayın RoA yada yönetim destegi olmadan bir hiç oldugunu hatırlatmak lazım :)
O turnuva hakkında bir bilgim yok o sıralar oyunla ilişiğim yoktu, ancak bildiğim kadarıyla bir turnuva iptal oldu ve bunun nedeni sabote edilmesiydi.

Evet Lodos'lar daha doğrusu TLOO kesti RoA'yı, bizde gerekli olan cevabı verdik, kendilerini tebrik ettik.

Senelerce kıytırık 18 milyon biriktiğini söylemişsin kasada, ama bu verilen 120 milyon 4 5 günde toplandı. Senin tarih anlayışına göre bu 4-5 gün kaç seneye bedel?

Biz seni nasıl geçelim haddimize mi?

Lütfen herşeyini bize bağışlama, Lodos'lara bağışla öyle baka kalalım. :)

Son olarak, sürekli RoA'nın yanında yönetim var diyerek taş atılmakta, veya bütün yöneticiler RoA'dan çıkıyor gibi laflar çıkmakta. Evet RoA kendi bünyesinden birçok yönetici, şimdi ki ismiyle Denetmen çıkarmıştır. Bunun sebebi yönetimin RoA'nın yanında olduğu değil, yönetimin aradığı kişilerin RoA'dan oldukça fazla çıkmasıdır.

Hiçbir Denetmen veya GM yandaşlık veya adam kaytarma yapmaz. Bir kaç örnekle açıklayım, Denetmenler yalnızca ceza gerektiren durumlarda susturmakla ve banlamakla sorumludurlar, oyun dünyası içinde hiçbir yetkileri yoktur ve ceza işleminde de kendi sunucularında ceza veremezler. Zaten kendi sunucularında ceza veriyor olsalar dahi şikayet eden ve edilen kişilerin ismi gözükmemektedir, "Şikayet Eden" ve "Şikayet Edilen" olarak gözükmektedir.

GM'ler yandaşlık yapmaz, yapacak bir durumları yok zaten, ki hemen hemen bütün GM'leri tanırım ve hiç biri yandaşlık yapacak kişiliğe kesinlikle sahip değiller. En basit örneği Muhammed abiyi (Orti) yaklaşık 3 yıldır tanıyorum ve reelden de görüşmüşlüğümüz var, abi kardeş gibi olmamıza rağmen geçenlerde Kenan'da verilen azat cevo eldiveni yanlışlıkla attım, tarihini tam olarak hatırlayamadığım için log'larda bulamadı ve geri vermedi. Log'larda bulsaydı verir miydi? Evet verirdi ancak bu bildiğiniz gibi bütün oyuncuların faydalanabildiği birşey. Yani tanıyor olmamın hiçbir +'sı olmadı bana.

Bunlar daha birçok örnekle çoğaltılabilir, ama sizin bir kanıtınız varsa adam kayırma gibi, kanıtınızı destek ekibine yollayın gereken muhakkak yapılacaktı.
Kullanıcı avatarı
yellowred
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen yellowred »

Şimdi sorarım sizlere, ben veya bir başka RoA üyesi Denetmen arkadaş nasıl adam kaytarabilir? Kendi sunucusuna bakmazken ve isimleri göremezken? Veya ne yapabilir yandaşlık yapabilecek oyun dünyasına müdahelede bulunamazken?

GM tanımak çok büyük bir avantaj mı? Bütün işlerin oluyormuş gibi mi görüyorsunuz? GM tanımanın tek bir avantajı var, ne mi? Bölgeden birisi küfürlere başladığında online bir GM bulmamız ve çağırmamız bizim değil bütün sunucunun avantajınadır.

Sanırım yeterince açık ve anlaşılır bir şekilde durumu anlatabilmişimdir.

Hatam olduysa af buyrun, bir müddet aranızda olamayacağım Vatani Borcumu ödemeye gideceğim, hepiniz hakkınızı helal edin.

yellowred
Kullanıcı avatarı
Elfetih
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Elfetih »

bizim bu er meydanından haberimizin olmaması çok ayrı ayrı bir üzücü olay
ISTANBULFATİHİ - ByFtH - ELfetih
Kullanıcı avatarı
CuTinG
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen CuTinG »

Forum Kuralları
2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.

CuTinG

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim

Hala İKV Özel sürüm DVD niz yok mu ?

D&R'dan satın almak için | kutu.istanbuloyun.com | Net Cafe Satış Noktaları | Satış Noktaları
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön