Daha iyilerine imzamızı atmak dileği ile
Hacıı cok garib yaratıklar bi sürü görmen lazım kes kes bitmıo :mrgreen:Canceazi yazdı:Ben hiç junon kesmemiş biri olrak soruyorumdaçöl yılanları ne ayak
![]()
Kesmen lazım mı mutlakaaNaRcHy yazdı:Hacıı cok garib yaratıklar bi sürü görmen lazım kes kes bitmıo :mrgreen:Canceazi yazdı:Ben hiç junon kesmemiş biri olrak soruyorumdaçöl yılanları ne ayak
![]()
evetCanceazi yazdı:Kesmen lazım mı mutlakaaNaRcHy yazdı:Hacıı cok garib yaratıklar bi sürü görmen lazım kes kes bitmıo :mrgreen:Canceazi yazdı:Ben hiç junon kesmemiş biri olrak soruyorumdaçöl yılanları ne ayak
![]()
Hiç Miğratta Çöl Yılanlarını Kesmemek olurmu ? :!: Yaptım Olacak :!:aNaRcHy yazdı:evetCanceazi yazdı:Kesmen lazım mı mutlakaaNaRcHy yazdı:Hacıı cok garib yaratıklar bi sürü görmen lazım kes kes bitmıo :mrgreen:Canceazi yazdı:Ben hiç junon kesmemiş biri olrak soruyorumdaçöl yılanları ne ayak
![]()
nolcaktı nolcaktıKaRASiS yazdı:odeni nsl yendim bende hayret ettim ama abidin zaten eziğin biri yenmem doğal yavaşdan yavaşdan rüzgarımın şiddetini hissettiriyorum galiba hadi hayırlısı